Snart är det lunchtime!

Hej, ett snabbt inlägg nurå..
Sitter här och laddar över gamla bilder från kameran. Den måste tömmas inför i kväll :-) Längtar och hoppas det bir en kul nyårskväll!
 Efter lunch drar jag till stallet och tar hand om Pascall. Helt otroligt vad fort tiden har gått men idag är sista dagen som fodervärd på honom. Men det känns endå okej för att han kommer stå kvar i samma stall :-)
Nä, nu är det dax för lunch... Får se om jag hinner skriva mer i kväll innan jag åker till Maria, annars GOTT NYTT ÅR! :-D
/Ellan

Första nurå...

Okej, NU börjar jag bloggandet! Så här dags i morron är det ett nytt år, 2009.
Jag ska börja med att berätta om min fantastiskt fina och välgjorda (not!) design här på min blogg. Från början var det tänkt att jag skulle ha en fin och en personlig design med bland annat lite av det som befinner sig innanför pannbenet på mig just nu. Jag säger bara Kevin Borg, idolvinnare 2008. Mer tankar omkring det kommer. Jag får heller inte glömma bort att skriva om det bästa och mitt största intresse: Hästar, stallet, that's my life. Men i alla fall jag gjorde en design om det men den passade inte i formatet när jag skulle ladda upp den här. Jag har haft bloggen redan i två dagar men inte skrivit något för att jag tänkte piffa till designen som sket sig. Men jag ska inte ge upp även att jag nästan har det... Men får fortsätta designeriet någon dag då jag har mer tid. Jag kan berätta att det är mer än bara fixa formatet på designen, man måste även gå in och ändra koder som i stort sett bara innehåller siffror, konstiga tecken och rader med konstiga meningar.

Varför börjar jag blogga?
Jo, dels att jag en kompis som har inspererat mig på ett comunity (stavning..?) som vi båda är medlemmar på. Där hon har skrivit en del. Och nu till sist har även hon skaffat sig en blogg! :-D Mycket roligt tycker ja! HÄR, kolla in hennes blogg!

Den andra anledningen till att jag börjar blogga är att jag gillar att skriva av mig coh kunna gå tillbaka och se vad jag har gjort/sett/hört/läst tidigare. Och till den hjälpen har jag förut haft min sida på comunityt jag skrev om tidigare. Men jag har känt att det är lite fel forum, det passar inte mig direkt...

Den tredje anledningen till att jag börjar blogga är att jag har blivit inspererad av andra bloggare. Under hösten har jag följt några bloggare som nu har blivit mina favoriter. Några exempel kommer senare :-)

Så nu har jag förväntningar på att bloggen ska hålla i sig och att det blir lite vettigt snack inte bara flumm... Glöm inte att kommentera, jag kollar alla kommentarer ja får!

Nä, nu börjar klockan bli mycket, i morron blir det till Maria och fira nyår med några kompisar! Ska bli kul, tar med kameran ;-)
Håll utkik efter nästa inlägg!
/Ellan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0