Hejdå datorn



Åker iväg och lämnar in datorn i dag...
Hej då.
/Ellan

Personal message



From my heart.
/Ellan

Jag går på dagis igen...

Bloggar från mobilen just nu... Det står att ja är inne på nått mobiltnätverk men fattar inte.. Blir väl skit dyrt eller nått. Har haft min första APU dag idag. Asså det är riktigt kul! Får väl se om jag tycker de om 3 veckor också;) Jag har verkligen bra handledare och kidsen är snälla. Idag har jag mest fått vara ute med barnen o lära mig deras namn o så. I morgon ska jag dit tidigt.. Börjar precis efter kl 6 så jag ska vara med och öppna, idag fick ja vara med o stänga. Slutar kl 14 i morgon efter blir det nog stallet! Jag måste sova nu, ska upp om 6 timmar!! /Ellan Btw, har hört rykten om att skolkortet har kommit... Är det bara jag som inte fått de?!

High School Musical premiär 26/6-09

Premiären är nu gjod på Göta Lejon med bästa Kevin i huvudrollen!
Jag och mamma åkte med buss tidigt till Stockholm där vi mötte Mikaela. Kul o se henne kan ja säga!
När Mikaela kom till oss gick vi direkt till Göta Lejon (jag är värsta stolt över att jag hittade dit), vi hämtade ut Mikaelas biljett och sen köpte vi program och väntade på att det skulle börja. Typ först in i salongen var vi också. När vi gick in och satte oss hörde man att dom peppade varandra backstage, härligt!
Mikaela och jag satt på rad 3 och i mitten, sjukt bra platser! Nedräkningen började och sen var musikalen igång. Jag är mer än imponerad av Kevin, så himla stolt över honom. Inte ett år sedan han vann idol liksom.... nu spelar han huvudroll i en stor och känd musikal, wow asså.
Efter föreställningen skulle vi ge Kevin blommor, träffade hans producent och fick föjla med backstage där Kevin var!! Om vi var glada?!?! Vi kramades flera gånger och han var riktigt svettig! Vi tog kort med han och sedan kramades vi hejdå, sorligt men så himla snällt av han att vi fick komma. Sen såg vi Sofia (Kevins flickvän), stod och pratade med henne en liten stund, hon är så söt och snäll :)

Efter de gick Mikaela, mamma och jag till donken och åt ;) Senare sa vi hej då till varann, ville inte släppa henne när vi krama varann... Jag vet i alla fall att det inte är sista gången vi ses, vilket jag är himla glad över!
TACK för en oförglömlig dag Mikaela, Kevin, Sofia & HSM!


Peppade till max för musikalen ;)


Vi <3


"Närbild nu Ellan, leeeee!" Haha xD " Neeeeeeeej"


Jag & Kevin backstage <3


Mikaela och Kevin backstage <3


Det blåste en hel del, Mikaela make her famous pose...


We at donken :)


Gick förbi mitt hem - The Royal Palace - innan vi sa hejdå. mohaha..


Det var verkligen super bra :)

Kolla fler bilder på Mikaelas blogg och fina bilder från föreställningen här.
/Ellan


Jag vill se den igen...




En efterlängtad dag!

Underbar dag i Stockholmoooo! God natt alla, jag skriver mer i morron :)

TACK till er som gjorde dagen så himlans bra; Mikaela, Kevin, Sofia och HSM! <3


M & Ja väntar på att musikalen skulle börja ;)

/Ellan

Premiär i morron!

I morgon träffar jag Mikaela i Stockholm och så går vi ihop till Göta Lejon och kollar på High School Musical!! Jag tror det kommer vara ovant o se Kevin som skådis i stället för artist eller hur jag ska säga. Mikaela får typ slå till mig om jag börjar skrika eller nått, det vore sjukt pinsamt liksom. Dagen kommer bli så himla bra, hoppas jag på i alla fall. Äntligen kommer jag få träffa Mikaela.



Får inte glömma biljetten... vad ja än gör!
/Ellan


...



/Ellan

Premiär på lördag

AND I'LL BE THERE!

Kevin gör premiär på Göta Lejon på lördag och självklart ska jag dit! GAAAAAAAAAAH, jag längtar ihäl mig!
Ja vill ha lördag NU! :D



I got a ticket ;)
/Ellan

Hanan goes er

Hanan: ammmen Ellaaaaan
Ellan: Ja Hanan
Hanan: Ja vet, vi säger er på alla ord (hon lägger armen över mina axlar)
Ellan: Hahah okej, Hananer :D
Hanan: Ellan bäster!
Ellan: Hahahaha jaa cooler!
Hanan: Vi är cooler i skolan
Ellan: Du är cooler
Hanan: Jag är en diver
Ellan: Haha ja är BF:s diva ;D


Var bara tvungen o blogga om Hanan, hon är så skön asså... Alla borde få träffa en sån som hon. Dagarna blir liksom roliga när hon är där :)
/Ellan


A dream come true

 Sitter i skolan och har data nu i en timma och tjugo minuter. Gick in på youtube och såg det här videoklippet.... Fint gjort av Beyonce asså..


/Ellan

Tiiiiiisdag

Stressar här som vanligt... Ska snart åka till stallet o föjla med Lottie på hennes dressyrträning :)

I morron är det matte prov och redovisning i engelskan om jag inte missuppfatta. The Freedom Rides! Woho, jag fattar inte så mycket om det :) Önskar jag vore proffs på engelska, det är coolt o bara kunna prata snabbt o snyggt o bra på engelska - teach me!

Fuskade på dom där hemska tyska verben idag. Läraren såg inget. Mican var snäll som inte skvallra (a) hihi. Fult av mig.

Nu är jag mer stressad eftersom jag satte mig här vid datan... IDOL 09' i kväll, det är bra :)

Hejdå
/Ellan


EMMA, jag har en bild på din vän - DESMOND. (y)


Klasskompisar goes crazy!

Hahah, ni måste kolla! xD Och dom är brudarna ska vara mina klasskompisar ;)



Mican, Alex, Jonna, Lollo, Hanan. Zeinab som filmar.... Ni är för söta asså... ;)

/Ellan

Sega dagar = nej tack

Längsta dagen på hela veckan är måndag. I alla fall för mig och den här veckan. Slutade skolan vid fyra fast var inte hemma förrän kvart över fem. Kunde tagit tåget i stället och kommit hem tidigare, men Jonna och jag tog bussen och stannade inne i Mjölby och köpte kladdkaka och sen tog bussen hem till lilla hålan. Nu ska jag snart lyfta på rumpan och hämta lite kladdkaka och kolla på tv. Efter det är det dumma tyska verb som jag ska plugga på och lära mig till i morgon. Tyska är verkligen dö tråkig. Tråkigare än matte ska ni veta och då äre allvarligt!

Inget roligt att blogga om idag... Alla är lite små sjuka kan ju faktiskt berätta.
Mikaela åkte hem från skolan (obs, i Bollnäs)
Freja gick hem från skolan....
Alexandra åkte hem från skolan...
Hanan var inte i skolan.... där emot var hon inte sjuk den fulingen, hon hade bara försovit sig och inte orkade gå till skolan, abooow. Haha :) aboow = hennes ord, jag lånar lite.

Någon jag missat...?

Sjävklart var jag i skolan. Himla seg dag... jag kunde ha gått hem och endå inte missat nått. Får se hur det blir i morron, det lockar verkligen att vara hemma, att få sova någon timma. ;)

NU till kladdkakan <3
/Ellan


By the way, Zeinab har skaffat BLOGG! Värdelös är den.

Pixie är bra!

Ni vet Pixie Lotte som sjunger Mama do? Hon gör en version av Kings of Leons låt Use somebody. Den är bra, lyssna! :)





Den här låten gör hon riktigt bra också...

 

I morgon är det måndag och ny vecka igen, redan gått 5 veckor i skolan tror jag det är... gosh.
/Ellan

Jag lämnade tillbaka den...

Jag glömde ju förstår det viktigaste. Kisse katten fick självklart gå ut sen :) Djurvän I am, så de så :)

/Ellan

Jag stal en katt i går

Satt här vid datorn igår och chattade med Mikaela, inte så ovanligt nu för tiden om man säger så. Det är sjukt mycket billigare o prata i micken vid datan än o ringa, vi har typ 1 mijon saker o säga ibland till varann vilket blir himla dyrt o säga på telefon. Säger som jag sagt förut... varför ska du bo så långt bort..?! :)

Men det var inte de jag skulle säga utan igår stal jag en katt. Eller så allvarligt va det inte. Vi har en katt som kommer till oss... Tror det är någon granne längre bort på andra sidan vägen som äger den. Så egentligen så var det ju den som kom till mig liksom. Men i alla fall... Jag var ute i trädgården och så kom den fram till mig. Ful som jag är tog jag upp den och sprang in med den och visade den i camen för Mikaela... Haha äntligen var det MIN tur att visa en katt i camen, eftersom hon har två katter och hon vet hur mycket jag gillar katter brukar hon visa de för mig :) hihi MJAU!


Undrar vad den heter...?

/Ellan


7 dagar kvar!

Åkte till stan en stund på förmiddan. Hittade inget typ.. Bara den där halsduken som jag har på mej på bilden :) Skönt att ha när det är så himlans kallt på mornarna sen!



Idag är det exakt 7 dagar kvar till jag och mama åker till Stockholm igen, I love it! Den här gången över dagen också, men det gör inget för det kommer bli as kul! ;D

Ska berätta en cool sak senare.
/Ellan


Inget godis dag 3

Klockan är halv tolv och jag somnar verkligen nu. Jag är så himla trött. Jag har inte ätit godis idag heller, mamma köpte vindruvor till mig i stället, haha :) Det var faktiskt lite snällt tycker jag.
 
Förresten någon som ätiti den här frukten? Sharon tror ja den heter.


I morgon åker ja in till stan och ska kolla på lite kläder tror jag, får se hur det blir. Nej fy vad trött jag är asså, måste sova.

God natt alla snälla människor och ni andra också.
/Ellan

Kändis Ellan



Titta så lycklig hon ser ut att vara eller vad tycker ni? ;)

Ellinor är ju känd som ni kanske vet, hon fick skriva massa autografer och ta kort tillsammans med fans hela dagen. Tur att jag kunde prata med henne 5 minuter iallafall!


(nej inte riktigt så var det, pappa tog den på oss faktiskt men jag hade gått ut en bit ut kön för att kolla till Kevin som satt och signerade, vi var glada iallafall!)

// Mikaela

Hanan was here


just nu har vi lektion. jätttttttte tråkigt o jobbba här me elllan .aboooooooooow!!!!!!!!!!!!!!! elllan är sån amatör om ni inte redan visste det:d just nu försöker ellan få bort mig men hon lyckas inte för jag är så envis. men nu ska jag vara snäll så hon ska få ha den lite. varning nu ska ellan blogga lite så de kommer bli väldigt tråkigt inlägg. hejdå pusss o kraaam/ Hanan foundation.



Hahah, as garv :D
Hanan är typ roligaste personen i världen. Det finns bara en som hon. Idag tog Alex med sig blåbär till Hanan så därför är hon extra glad och det gillar vi! :) Alex har plockat blåbär till henne så hon ska ha i filmjölken över helgen... Hanan var inne på Hemköp (där hon är stamkund, alla känner igen henne där) och letade efter blåbär men hon hittade inga, inte ens frysta. Haha, hon vart arg.
Nu säger Hanan att hon snart har håla (håltimma), jag har inte de eftersom jag har tyska.
Hej då alla så länge :)

/Ellan


Inget godis dag 2

Suttit vid datorn är nästan det enda jag har gjort idag. På nästan alla lektioner känns det som om vi använt datorer, jag har tjatat om att vi på Kungshöga borde få egna datorer precis som på Dacke, det är ju samma kommun o allt, come on Mjöllat!

Nu till en anna sak.

Klarade att inte äta godis idag också (bra där!). Måste dock säga att jag ätit 3 äpplen och 1 päron haha inte samtidgt alltså :)
Alexandra och Jag bestämde att vi (hon äter heller inte godis) får äta godis på helgerna. Men vi tjuvstarta med att vi får äta godis efter klockan sju i morgon.
Det firar vi med en bild på Alexandra när hon är som flitigast i skolan ;)


(Bild lånad från Alex blogg)

Haha, ser ni Jeff i bakgrunden eller? Han ser ut som om han har en rolig födelsedag :)
GRATTIS till han som fyller 18 idag. Han får bli nya pizzabudet, körkort snart ju!!

Godnatt på er :)
/Ellan

Gästblogg: Mikaela

Hallå dääär!

För det första är jag ingen kändis, Ellinor tror det bara för hon är lite konstig den där flickan! ;)
Men mitt namn är Mikaela. Jag tänkte berätta lite om Ellinor här nu då. Några viktiga saker ni bör veta!

* Hon äter godis typ jämnt när jag camar med henne (fast brukar jag också göra de rätt ofta)
* Hon skrattar mycket och är lika coco crazy som jag!
* Hon är väldigt seg av sig men det struntar jag i för hon är bäst ändå.
* Hon har den goaste dialekten och jag brukar härma henne!

vet inte riktigt vad jag ska skriva, skulle behöva ett manus eller nått.


Jo på höstlovet den 28:e oktober så ska jag åka ner till sötnöten. Tråkigt nog bor hon 50 mil ifrån mig och det tar ungefär 4 timmar att ta sig till henne men det skiter jag i, även om hon hade bott i kina så hade jag åkt för att bara för att få träffa henne!


Det var allt för denna gång :)

Kramkalas!




är det inte coolt att blunda på bild? (;

Nu blir det kul här!

Nu blir det roligt här ska ni få se kära bloggläsare! Det kommer nämligen en kändis till min blogg och ska gästblogga. Hur kul som helst måste ja säga. Jag kan tyvärr inte avslöja mer än att det är en hon och att hon själv får presentera sig ;)

Så nu kommer det inte vara lika dött här alltså! Ny header till bloggen blir det i helgen, det blir bra.

Snart kommer gästbloggarn in här. Men ta't lugnt jag finns kvar och ska fortsätta i min lugna takt :)
/Ellan

2 månader idag



Idag har vi känt varandra i exakt 2 månader <3
Bilden är från Cinderella, snyggast på båten va vi i alla fall :)

Det märs tydligt vilka som är vänner och vilka som är "vänner".


Längtar till höstlovet, för då kommer hon hit - TILL MEJ!!! <3
/Ellan


Btw, jag ska blogga bättre. Dålig uppdatering här.

Klaga is the shit

Dagen började med datakunskap, det är segt men rätt okej, Freja och jag lyssnade på musik i stället. Loggade in på Facebook och såg att det va några som skrivit lite på morronen och gu vad folk klagar! Alla (typ) som hade skrivit nått i morse klagade på nånting, sant asså. Jag kände vad bra att det är fler än jag som klagar.
Nu ska jag klaga här på bloggen i stället för på FB...
Jag klagar på alla små skit saker som folk snackar om och som slutar med att det är stora problem och man bråkar med varann. Så j*vla onödigt och som man oftast ångrar.
Några som däremot kan få klaga är det som verkligen har det svårt.
Nått som jag klagar på:
Att jag är trött o måste sova. Varför gör jag inte de då?!
Alla långa dagar i skolan, att man är helt slut när den är slut.
Dåliga skolmaten. Ska ja vidarutveckla? Kokt höna.... Sallad och bröd... Korvlåda...  nej ni vill inte höra mer.
Jag klagar också ofta på mina föräldrar, varför de jämt klagar på mig och säger att jag är otacksam.

VET NI!!?? Jag klarade att inte äta godis idag. Du är duktig Ellan.

/Ellan

 
 


Det är inte lätt!

Det gick inte idag heller. Jag åt godis idag, nu skämms jag! Men okej, från i morgon till fredag ska jag testa att inte stoppa i mig nått godis. Jag fixar detta :)






Tisdagar är lika med sluta tidigt för mig, åååå det är härligt. Sitter hemma nu och ska försöka plugga lite på en tenta som är till fredag. Någon som kan något om mobbning?  Eftersom jag går BF så pratar vi mycket om sånt nu. Nån som vet hur man ska förebygga mobbning? SKRIV i så fall :)

/Ellan

En allvarlig sak i Ellans liv....



Ja, nu ska ja berätta det. Håll i hatten. Jag har bestämt mig för att inte äta godis på en vecka. Men jag är ju så fruktansvärt puckad så jag klarade inte en enda dag. Satt i skolan idag och så bjuder Zeinab och Alex mig på godis. Dumma mig tänker sig inte för o tackar ja.  Det är helt enkelt för naturligt för mig o säga ja tack. Det ska jag sluta med och typ säga nej i stället.

Det var bara det jag ville säga. Jag ska klara en veckan, eller hur?!
God natt!

/Ellan som inte äter godis.  WISH ME LUCK ;D

Sofias blogg

Sitter här och chattar med Marielle. Vi har fått äran att fixa en design till Sofias blogg, alltså Kevin Borgs flickvän! Hur coolt som helst om du frågar mig :)

Läs hennes BLOGG!

Om ett tag finns en snygg design där också, men den är inte klar än.



PUSSSSSSSSS!
/Ellan

Bästa nyheten!

Fick ett trevligt mms för några timmar sen :D



Ååååh! Nu har hon hämtat ut biljetterna. Jag snackar om Mikaela, hon kommer till mig på höstlovet och stannar i fyra dagar. Jag längtar som en galning. Fatta att äntligen kommer hon hit. Otroligt är det.

Titta bara vad hon skrev.... Är inte det gulligt? Klicka här.

1 månad och 15 dagar kvar.... <3
/Ellan

Make trouble

Jag hatar verkligen när det slutar med att man bråkar. Jag är sjukt trött på det. Känner kanske inte att det är de ja behöver mest just nu, tvärt om. Give me a good word. Jag ska skita i det och tro på mig själv i stället.




Nu ska jag städa, det behövs här kan jag säga :)
/Ellan

Kungsträdgården för en vecka sen...

För exakt en vecka sen så här dags satt jag och bara ville att det skulle bli söndag. Varför? Jo jag längtade efter Stockholm, Kevin och Mikaela.
Mamma och jag tog bussen till Stockholm som gick vid åtta och vi var framme vid elva. Vi fikade lite snabbt sen gick vi direkt till Kungsan och mötte Mikaela o hennes föräldrar, gu vad kul det var att träffa henne!! Dom hade varit där ett tag och satt längst fram, gulliga som dom var så hade dom hållit plats åt mamma och mig så vi fick också sitta längst fram. Riktigt bra platser!
Väntade länge på Kevin... Han uppträdde inte förrän halv fyra men innan Kevin (som uppträdde näst sist) så va de lite andra artister... Inga som var särskillt bra. Det var typ bara gamla artister som våra föräldrar gillade, eller nja knappt de heller. Lili och Sussie var där som Mikaelade jublade åt... hahah usch jag gillar inte dom. Under tiden gick Mikaela och Jag och gjorde egna (!) Kevin knappar. Sånna där runda med säkerhetsnål på baksidan, riktigt snygga faktiskt ;)
Efter ett tag såg vi att Henke hade kommit, det är Kevins turnéledare. Så vi såg Kevin vid scenen typ och han hann o prata en liten stund med oss, peppade för hans uppträdande gick vi där ifrån sen (eftersom Kevin också gick) så såg vi Sofia längre bort som stod o sålde merchandies. Pratade med henne en stund och hon frågade om jag hade med mig den svettiga handduken! Haha, självklart hade jag de!
Efter ett tag gick vi o satte oss på första parkett vid scen och sen kom han ut! KEEEEEEEEEVIN! Han sjöng tre låtar, jag ryser när han sjunger. Ja fattar det inte, bäst helt enkelt.
Efteråt var det signering. Kramkalas med Kevin och så stod vi och pratade med honom. Han signade min (eller hans) handduk. Han skrattade när jag tog fram den, kanske inte så konstigt eller hur :)
Efter signeringen gick jag, mamma, Mikaela och hennes föräldrar och åt. Efter det gick vi mot cityterminalen och sa hej då. Usch Bush det var sorligt.

Träffat en vän för livet har jag gjort. Mikaela Berninge.

Bilder från dagen.






Ett videoklipp lägger jag upp också, Mikaela och jag som filmat, även vi som sjunger, fantastiskt vackert. Försök att lyssna på Kevin ist ;D Haha



/Ellan

"Finns det nån shampoo?"




-Vad är lice?
-It's like bugs you have in you hair, they bite and eat blood..
-Äre sant?
-Yeah
-Okej... vad kul, heheh ...

Kevin asså ;D <3


Nu ska jag dra till stallet men jag ska blogga mer i kväll!
Om ni vill skratta mer så kolla det här klippet, idol har ju äntligen börjat i veckan... I LOVE!



/Ellan


Girls just wanna have fun...  Den skulle jag också sjungit på audition om ja ville bli artist o kunde sjunga :)

Love.

Obeskrivligt bra dag var det igår ska ni veta! Träffade två personer (okej tre) som jag inte kommer träffa så ofta. Åh, dom betyder massor för mig. A big HUG and KISSES to them <3

Förlåt om jag skriver på bilderna, men folk tar dom annars :/

Kevin, Mikaela, Jag


Vi<3


KRAM KALAS <3

Skriver mer om hela dagen en annan dag, måste kila nu!
/Ellan


Äntligen, äntligen!

I morgon åker jag upp till Stockholm och träffar Mikaela så går vi tillsammans och kolla på bästa Kevin. Det är  oförklarligt hur mycket jag längtat efter att få träffa Mikaela, men nu ÄNTLIGEN. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en person egentligen. Det är ca 2 månader sen vi träffades, alldeles för längesen! :(<3

GAAAAAAAAAAH, NU vill jag bara att det ska vara söndag så jag kan få sätta mig på bussen och åka till henne!! <3

Nu ska ja vara hundvakt åt grannens nya hund :)
/Ellan

Körskola och syn test

Haft en lång dag idag. Först skolan, snacka om att vi hade kul idag... Haha lektionerna blir helt flum!
Efter skolan tog jag bussen hem, var hemma i en halvtimma och sen åkte in till trafikskolan med mama. Satt där i tre timmar på kurs så jag kan få börja övningsköra snart. Hehe, känner kanske inte som om jag är riktigt redo... Känns liksom som att det var i förrgår jag tog mitt moppekörkort, vilket kanske är bra för jag kommer ihåg mer än vad jag trodde. Nu är det förresten en ny trafikskola jag går på, förut gick jag i Linköping nu Mjölby. Linköping var riktigt bra så det är lite synd att jag har bytt men det är för ja går i skolan i Mjöllat nu.
Just ja, gjorde syn test efter trafikskolan också, WOHO, jag har 0 syn fel, jag ser as bra :) Thx god.




I n t e  m å n g a  d a g a r  k v a r  t i l l  s ö n d a g. <3  

/Ellan


Aaaaargh!

Varför äre så svårt o lyssna, ja fattar inte hur du tänker!? Jag är arg.

Skicka ett sms till mig och gör mig glad, någon. :'(

/Ellan


Vem nollar vem?

I have to show you... Den här skylten satt i skolan när vi kom på morgonen idag.



Hehe, kan väl säga att vi BF ettor nollade typ våra treor... upps..  Men shit va kul vi hade! ;)
Ingen vet vem som hade satt upp den här skylten men typ treorna kanske... eller tvåorna.
Lärarna har varit rätt sura efter lägret vi hade torsdag-fredag. Jag var inte med på den lektionen men hörde att en lärare hade sagt att det va typ dåligstil av oss.. eller hur det nu var. Känns inte som om vi tog åt oss direkt, så fort man säger vattenballong i klassen är det nån som skrattar, hahaa. Men huvudsaken är ju att man har roligt, right?
Det var treorna som började. Punkt.


Till en annan sak....

IDOL BÖRJAR OM EXAKT EN VECKA! LÖV IT! Fast det kommer aldrig bli så bra som det var 2008.




/Ellan

RSS 2.0