Love is your color, it makes you shine

Sådär ja! Nu har jag nästan packat klart allt. Ska bli kul att få åka till Stockholm igen, det hör till sommaren ;)

Kameran är med! Vi hörs kompizzar!



Myggor älskar malteser

Har en mygga inne på mitt rum. Måste döda den innan jag kan somna. Skitans myggor asså! Kevin skrev så roligt på sin facebook idag.. måste visa..




Nu ska jag klia på mina myggbett och hitta den där som flugit vilse i mitt rum - Godnatt!

Packar!





yeah I know it's stupid

Har legat och solat i två timmar här hemma, svettades gick in och duschade. Kollade lite på SATC medans jag åt lunch. Jag har kommit på två saker med sommaren som jag inte gillar. Trodde inte fanns något negativt med sommaren men jorå. Okej så här är de. Det första; alla dessa äckliga myggor, små kryp, flugor och så vidare. Är dom bra till nått? Nej de bara förstör. Eller? Det andra måste nog vara att man fjällar (vad är det för ord dessutom!?!), det kliar och är inte det minsta snyggt?


Green beach

Min midsommarafton blev grejhöjta faktiskt (som Alex kanske skulle uttryckt sig). Med bra människor blev det en mysig kväll med lite mat, kubb och Mican (haha!).

Måste erkänna att jag var grym på att köra kubb. När jag hade vunnit hade M inte fått ner någon av mina! Hennes kommentar tillbax till mig var "Jag hade ju fullt upp med att få ner de längst fram" (mina som ja kasta, HAHA)...

I morgon är Mican och jag på beachen ett tag sen måste jag påbörja min packning inför veckan! :D



Nej nu måste jag sova så jag orkar sola i morgon ;)


Veckans...


Veckans luftballong


Veckans bästa!


Veckans hest (skulle ta kort på när jag gav honom en morot..?)


Veckans switch ;)


Veckans chillare


Veckans bett (det är inte myggbett, så ni vet)


Veckans äckligaste (Asså ser nu hur grymt stor spindeln är!!!)



Veckans fixare - Alex fixarN  (tummen upp för nu kan M sola lugnt med halva hela flaskan solkräm på ryggen, perfa!)



Sommar sommar sommar

Sen jag vaknade efter klockan tolv någon gång har jag gått runt i shorts och en pyjamas tröja - f*n vad jag älskar sommarlov!!
Dagen har varit rätt seg. Har jobbat åt pappa, skrivit 237826 fakturor och har väl kanske 432 stycken kvar. Nej inte riktigt men nästan, jag ska förresten inte klaga för jag tjänar pengar och jag behöver inte gå till något sunkigt kontor och skriva utan jag kan sitta var som helst hemma och lyssna på göddig musik samtidigt. 

Nu ska jag bege mig till stallet, men sen när jag är hemma igen kör vi en veckans för jag vet att ni vill se en veckans! Så håll ut ett tag till! Har massa annnat och blogga om också, dä ni. Vi hörs friendz.

I’m gonna love you either way

Mamma och jag sitter i bilen på väg till stallet, radion är på och låten Satellite med Lena spelas.

M: De är ju Lena!
J: haha.. jaa
M: Vet du vart hon kommer i från?
J: Ja troligtvis Tyskland...
M: Okej, ja kanske de.
J: Ja men det var ju Tyskland som vann ESC.
M: Var de? Var det den här låten som vann?!
J: HAHAHA redan mama, JAA de va de!!


Ja.. bättre sent än aldrig, typ 2 månader efter. Bra mamma ;)


Ha de så kult på midsommarafton

(Jag är väl den sista som sett den söta pojken som säger en hälsning till sina päron "Ha de så kult på restaurangen", hahah söt!)

Sitter här och försöker ändra min inställning on my mind... Ska snart göra iordning mig lite och vänta på Mickizz. Vad ska man ha på sig? Jag kör på nått enkelt.

 

Midsommar

Min midsommar firas med Mican och våra familjer!

Glad Midsommar till alla :)




Det blir ingen dans iår kring en sån här.

Haha



Var bara tvungen.


Länge sen jag svettades så mycket

Träningen idag asså.. Kul och lagom jobbig, men svettades som en gris. Haha ja sa till Mican flera gånger "Assåå de ba rinner!!" xD Vi fick med oss Ida till passen idag också! Det känns tråkigt att det var sista träningen nu på ett tag, när de gick så himla bra också.



Haha jag åkte till träningen i DOM HÄR?!?!?! Haha jag älskar foppa tofflor, eller mina i alla fall... om dom inte vore så fula bara.. Haha jag fattar inte att jag åkte tåget med dom här bland massa folk. Säg till mej.


Paus

Sitter här och jobbar lite (skriver fakturor) men det är viktigt att ta paus ibland. ;)
Ska snart äta lite och tagga inför sommarlovets kanske sista träning på gymmet. Gymmet tar sommarlov nästa vecka (när jag inte är hemma) och jag vet inte riktigt när det öppnar igen så det blir nog sista...

Måste kolla till maten i ugnen nu, jag lagar vårrullar!! :D mmuummms!
Tjingeliing!

Pics










Aa lite av min dag då. I morgon är jag på beachen och på kvällen är det träning! :)))





Vad gör man?

Jag vill ha sommar året runt! Hur härligt är det inte med sol hela dagarna, ae jag älskar't!
Micaéla och jag har varit på Lundby och solat o badat hela dagen. Och kanske att jag har bättrat på tomat-brännan lite på köpet. När vi kom till Lundby (haha.. förresten har jag sett att vissa skriver Lumby?? wtf? är det samma sak?) i alla fall så var det inte mycket folk där så när vi badade fick ja chansen att sno en sån där blå.. eeh.. vad heter dom? En sån där stor bli dyna typ, så den låg vi på och solade ett tag. Senare sen när vi skulle bada igen ville jag ha en sån där till och jag såg en ledig så jag börjar simma mot den och ropar på Mican att jag tar den. O gissa vad som händer?! När jag inte är så långt i från den kommer en liten tjej och dyker i världens fart och snor den framför ögonen på mej?! Man ba: okej? Var jag inte lagom tydligt med att JAG skulle ta den. Äsch de var ju bara ett barn. Gav upp och vi gick upp på land och solade i stället.
Senare träffade vi några classmates, de va kul o se dom! (För de va ju så långe sen, hallå har haft sommarlov i lite mer än en vecka men det går ovanligt långsamt?)

Förut i kväll åkte Mican och jag till gymmet och körde två pass, core och spinning express! Coren var skit jobbig och spinningen va inte alls lika jobbig, de brukar vara tvärtom..
Det gick bra vilket fall. Sen när jag kom hem blev jag skit hungrig. Åt mat och efter åt jag massa godis. F*****n! Ååååh ja som föröska vara lite nyttig. Det är ju inte precis någon som tvingar i mig godiset!! Vad gör man? för att slippa de här "godis beroendet"? Och NEJ att ta ett äpple i stället funkar inte på mej.
"Jag får sova på saken", som pappa säger.


Är du också drabbad?


Hon är bra!

Hon är fortfarande lika bra, Katrin Zytomierska.
Älskar hennes blogg. Hon skriver vad hon tycker och hon kör på sin egna stil, sen om jag alltid håller med om det hon skriver vet jag väl inte MEN idag gör jag det!
Idag skrev hon om lördagens bröllop. LÄS HÄR (bra skrivet!!)


Någon som vet om hon ska vara med i idol i år också? Jo det måste hon. Mican och jag träffade henne, och pratade med på idolfinalen 2009. Haha så skön! :D


Wedding speeches

Har kollat på DET HÄR kanske tre gånger nu. Prinsens tal till Kronsprinsessan. Man får tårar i ögonen! Gulligt sagt Prins Danne!

Love is your color


My eye del två

Mican kommer hit snart vi ska boka biljetter till .... nae jag berättar sen ;)

Mitt öga är lite bättre nu, svullnaden har gått ner lite. Men det är en vagel jag fått på ögonlocket... har bara haft den under ögat förut men man kan tydligen ha de över också. Knäppt!

Så här är en vagel typ:

Fast min är inte så här stor, som tur är! Men som sagt.. ont gör de..

My eye

Har haft ont i mitt öga sen i torsdags, hallå de är inte kul längre. I morse när jag vaknade hade det onda brutit ut. Det har svullnat på mitt ögonlock så det gör ont att titta, vill bara sätta en stor lapp över ögat så jag lipper se ljus! åhh :( Det är nog en sån här vagel trodde mamma... åh de gör så ont!

Funderar på att gå ut och gå, men jag lägger mig nog i sängen och kollar på Sex and the city i stället... för att trösta mitt öga.

Hejsvejs

Update: Solen skiner, jag går ut.

Can't touch it

Nu när jag sett filmen är den här spellistan bättre! Lyssna ni som har spotify :D

L Ä N K


Veckans...

Kör en veckans... men har inte så många bilder :)


Veckans shopping med mama!


Veckans foppa tofflor! Julias är jättesmå mina är jättestora x)


Veckans katt ;)


Veckans katt och Alexandra :)


Veckans biofilm


Bild från veckans bästa kväll!


A friend for life

Kvällen blev jättebra i går och bion var jättebra! Emelie och jag såg Sex and the city 2. Och vi båda kan väl säga att vi nästan var mållösa när vi hade sett filmen. Jag tycker filmen slutade bra, kanske inte ska förklara vad som hände men den var verkigen skiiiit bra!! 

Efter bion blev det en lång kväll hos Emelie, med mera film och massa prat! ♥

Nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn och kolla på bröllopet som ALLA pratar om ;) Nån mer som ska se det?


Dacehall queen

Idag är det inte alls lika fint väder här.. Så M och jag åkte inte och badade. :( 

Lyssna på den här låten, dacehall queen by Robyn!



Nu måste jag göra iordningen mej! :)
Later.

To be continued

Så himla härligt väder det varit idag! Jag och Mican åkte till Lundby, solade och badade nästan hela dagen. Alex, Freja och Jonna kom dit senare också. Nu kan man ju säga att jag är lite tomat. Hoppas på bra väder i morgon också, för vi åker dit igen!
När jag kom hem efter Lundby övningskörde jag till stallet med mamma. Jag var där och red och sen åkte hem igen. Så härlig kväll!
Nu har jag kollat på sista avsnittet av Bella & Tyra show, det var ganska bra faktiskt. Men nu är det slut på det roliga ;) Eller nae.

Tyra & Bella

I morgon kommer en efterlängtad kväll. Jag och finaste Emelie ska till stan, se på bio och ha de bra!




Har ont i huvudet nu.. ska lägga mig i sängen och kolla på Sex and The city :)


Hallå där kött o blåbär

Tror det fina vädret börjar komma hit nu! Eller ja, man ser blått på himlen :D

You know, I still run this thing like a dancehall queen
I really don't want no hassle.

Cyklat till...

Cyklat till Mjöllat med Mican idag. Riktigt bra gjort. Vi åkte till donken... träffade Ida och sist åkte vi hem till Jonna. Haha hon bara skratta när vi kom... :D



Bild1: McFlurry Marängswich.
Bild2: Mican fular sig lite och lite McFlurry smartiiiiis.


Why don't you love me?


Learn from your mistakes


Oh my g.o.d

Har varit i stallet sen klockan tre. Cyklade dit idag (och hem!!). Red Lotties fina häst och fick träffa världens sötaste hundvalp. En cairnterrier. Klara-fina heter hon, nej bara Klara förresten. Kolla in bilden ♥♥♥ haha ;) puss på na!

(Man ser inte riktigt hur liten hon egentligen är, men typ så häääääääääääääääääääääääääär liten! Ganska liten, eller hur?)


Veckans...


Veckans häl... aoooootsch! Skoskav!


Veckans smygfoto


Veckans buse :D


Veckans busar


Veckans ord


Veckans sista skåphäng


Veckans outfit @ bussen



Veckans mobil


Veckans paraply ;)


Veckans moln, ser ni gubben på himlen?


Veckans "så här tkr vi om minigolf"


Veckans "så här gick de på minigolfen"


Nej nu får det räcka med bilder. Asså "Veckans" har blivit lite väl flumigt va? ;) Haha får se om jag orkar lägga upp de även att det är sommarlov! Det märker vi! :D


Min skolavslutningsdag 2010

I bilder... och text!


Snälla Emelie kom till mig vid halv sju på morgonen och fixade mitt hår inför dagen. Från morronfrilla till snyggt lockigt hår med halft inbakad (vad heter de egentligen..?) fläta i luggen.


Sen vidare skolan. Här sitter Alex, Jag och Mican på bussen!


Skolan i väntan på att gå till aluan för att lyssna på rektorn och musik. En grym tjej sjöng, asså hon var verkligen jätteduktig!! På bilderna är några från bästa klassen!


Våra mentorer bjöd oss på glass! Alexandra och jag blev glada :D 
 Mican, Freja, Jonna och Zeinab blev också glada tror ja!


Det sista vi gjorde i skolan var att byta till ett nytt "hemklassrum". Självklart fick julpyntet hänka med till nya klassrummet! Haha...


 Hej då klassen, vi ses om 11 veckor!


Ooo så här glad blir man när man får sommarlov!! Alex, jag och Mican gjorde vårat eget "utspring" från ettan ;)


Efter mitt utspring från skolan åkte jag vidare till ett riktigt utspring för att kolla på min bror som tog studenten! Han och jag på bilden, påväg hem i bilen för att äta massa tåååårta!


Vidare till fina Micaéla på grillfest med bra folk. Tack alla!♥
Bilderna blev inte så bra... för jag tog dom flesta... Haha :)




Hade en jättebra dag även att det regnade hela tiden. Tyckte mest synd om studenterna, inte bara av tårar som de blev blöta..

.


SOMMARLOV

Jag kan inte fatta att det är sant!?



Nu går jag till Mican. Lägger upp fler bilder senare idag. Jag har sommarlov, ni ska bara veta hur glad jag är.

Jag har dom bästa vännerna i hela världen


I morgon har jag sommarlov

Hörrni! Jag hade tänkt att blogga massor idag men nu känner jag bara för att låta nagellacket torka och sedan gå och lägga mig. Klockan är läggdags som mamma sa när jag var liten. ;)
Men i helgen kommer massor bilder och massor text! :D

Imorgon är det skolavslutning och studenten. Åker först till Kingshigh och avslutar mitt första år där, gudars vad fort det gått!! Sen vidare till stan där min brorsa tar studenten, wohoo! Sen hem, äta, träffa massa folk, äta lite tårta... ja fira John helt enkelt. Sen efter det åker jag mot MK och är nog där hela kvällen, hoppas på en bra kväll! Längtar!

Just de... söta Emelie kommer till mig halv sju (!!!!) i morgon bitti och fixar mitt hår. Åhh tänka att jag har en sån fin kompis. Som tack för hjälpen ska jag bjuda henne på bio!♥

Godnatt matezzzz!

"Standing where you left me"

Erik Hassles NYA singel!


Kevin Borg

Världens bästa Kevin fyller år idag. GRATTIS!



F*n vad bra han är asså! Tror ni jag var glad där (på bilden) eller? Saknar honom, men jag ska se honom i sommar! :D

SATC - The Essential Collection


Det här hade jag fått på posten idag!!! Nu vet ni vad jag gör de dagar det regnar i sommar... ;)

Belöning är aldrig fel!

Igår var jag, Ida och Elin på Kulturskolan i Mjölby. Vi fick massor beröm och belöning! Det var eftersom vi var med på Kulturskolans dag i lördags och målade ansiktsmålningar på barn. Åh de va faktiskt jättekul. Det här fick vi... En ros, 2 st biobiljetter och ett paraply. ;)


Åhh så bra Robyn!!!



Längtar till hennes album som kommer ut den 14:e, Body Talk Pt.1  :D

FN rapport

Ska sätta mig och plugga. Har en FN rapport som ska lämnas in i morgon. Jag hoppas på att det här är det sista som skolan kräver av mig. Den här veckan i skolan hoppas jag bara blir kul och så lite tvång som möjligt :D

Nu ska jag ta tag i det här!

... eller så åker jag och handlar med mamma.. o pluggar sen ;)

Am I bright enough to shine in your spaces?


Planerar

Ja är PIGG. Jag vill gå ut. Somande i soffan, det är ju nu jag ska vara trött. På sommarlovet ska jag vända på dygnet, ibland.

I morgon är sista gången på flera veckor som jag ska skriva i bloggen att jag måste plugga! Planerar här.

Gröna Lund

Chillade i soffan med fötterna på bordet och med en kladdkaka bit i handen samtidigt som jag kollade på sommarkrysset. Kom fram till att jag vill till Grönan igen. Okej, jag var där i måndags och hade verkligen skit kul. (Tack alla som gjorde de så kul, hjärta till er) Det känns inte som det var i måndags som vi var där, känns som de va längre sen. Jag vill åka dit igen, ha kul och skratta så jag kissar på mig. Där emot att spy i bussen på hemresan, de hoppar vi över. 


Sommar..


Tar en paus bakom dataskärmen

Suttit i stekande sol och målat ansiktsmålningar på söta barn idag. Har varit med Ida och Elin på nått som kulturskolan i Mjöllat fixat och de ville ha några elever från Barn och Fritid, klart man ställer upp! Det blir belöning till oss! :D
Så idag har jag målat blommor, fjärlilar, hundar, dracula, änglar... ja med mera, det var faktiskt kul för barnen uppskattade det.

Igår var jag med Emelie på stan nästan hela dagen. Vi shoppade endel och åt tacos, mmmmmm!! :D Hade en jättebra dag med andra ord! I går kväll åkte jag och red, gick sådär.. hade sån träningsvärk på baksida lår från träningen i torsdags.. känns fortfarande.. :P

Jag är jättehungrig nu... Har fått några idéer av Jonna på vad jag kan äta..



Haha.


Veckans...


Veckans sötaste :D


Veckans "coolingar"


Veckans fågel


Veckans smartisar :D


Veckans stad


Veckans tuffingar som åker den där :o


Veckans roligaste bild :D

Okej, det blev bara några bilder från måndag, tisdag och onsdag... Inte så kul KANSKE :)


4 juni

Oj oj lite dålig uppdatering här...

Haft fullt upp både idag och igår... Nu ska jag ta och slappna av lite och åka till stallet och rida i kvällssolen! Jag bloggar mer senare, och fredagar betyder ju veckans, right? ;)

Later!

6 skoldagar kvar

Yes!


1 juni

Endast en lektion i skolan idag... Hej onödiga tisdag.
Efter skolan gick jag till Emelie som gjorde en jättefin sommarfrisyr på mej som var hennes engelska uppgift, lite skillnad från mina engelska uppgifter! Fast går man stylistprogrammet så gör man... Frisyren blev i alla fall jättefin! Skit snygga lockar med en cool fläta runt huvudet typ. Kan inte riktigt förklara. Är i alla fall säker på att det kommer gå bra för henne i framtiden om hon fortsätter som hon gör :)

Nu ska jag lägga mig framför tvn och vila halsen som svider.


Stockholm med BF09 o 08

Vi bf:are var i Stockholm igår och hade jättekul! Vi åkte först till Fryshuset, kul att få se vad det var för det har man hört ganska mycket om. Sen vidare till Unicefs kontor och efter det en kort stund på stan. O de sista vi besökte var Gröna Lund. Åhhh vad vi skratta. Tur att jag har lite modiga kompizar som kan dra med mig i karuseller som jag inte jag trodde skulle våga åka haha! TACK ALLA!

Jag har snott lite bilder från Alexandra och Jonna♥


RSS 2.0