I want the world to see you be with me

Jobbade hela eftermiddagen och kvällen igår, serverade på bröllop. Och ja, det känns i kroppen idag. Eller vad säger du Freja?
Idag blir det blir en lugn söndag, ska åka till Jonas och krama om han lite, stackarn ligger hemma och är sjuk.


"The best kind of kiss is when you have to stop because you can't help but smile"

.


Hösten kommer snaaaart, det går med vindens faaaart

Jag vill se glee säsong 2, ettan var SÅ bra! Nu ska jag gå och lägga mig och titta på några nya avsnitt av Weeds. Får se hur långt jag hinner se innan johnblund hälsar på....


Put your hearts in the air

Suttit och tittat bland de få sommarbilder jag tagit och blivit påminnd om vilken bra sommar jag faktiskt haft. Nu saknar jag det! ♥
Nu ska jag njuta av en pluggfri kväll framför tvn (för snart får man väl en hög uppgifter över sig igen)... jag och godiset, det är ju lill-lördag! ;)

Underbara sommar...








Life is nothing without friendship









- Stockholm Juli 2011.

Miljontals barn drabbade av svältkatastrofen på Afrikas horn


© Kate Holt/UNICEF

© Kate Holt/UNICEF

© Kate Holt/UNICEF

© Kate Holt/UNICEF



Du kan vara med och rädda liv. SMS:a LIV till 72 900 och skänk 50 kr. Det räcker till 13 påsar nötkräm mot undernäring eller 29 påsar vätskeersättning. Tre påsar nötkräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn.



Banner unicef 300 300 2


Yes baby!

Puuuuh. Första skoldagen avklarad! Det var kul o se alla igen även om dagen var lite sådär med tanke på en del nyheter, alltså dåliga nyheter. Men nu är allt igång igen...
/NattbloggarN


Jag älskar sommarlov

I morgon är det dax igen. Att få lite rutiner som mamma skulle sagt. Fast det ligger ju något i det hon säger... Delade känslor om att börja skolan igen. Känns konstigt att faktiskt börja sista året, tiden kommer gå jättefort och snart står jag där och måste välja om jag ska till universitetet eller om jag ska jobba. Det löser sig, det är ett tag kvar som tur är!
Mitt sommarlov har faktiskt varit ett av de bästa. Det här sommarlovet kommer jag aldrig glömma det är jag nästan säker på. Tillexempel att jag tagit körkort, det är ju endå en ganska stor grej i livet. Jag har blivit tillsammans med en underbar kille, det är ju heller inte nått som "bara händer". Årlig resa till Stockholm med Mican, dom ser aldrig lika dana ut dock! Tältat, shoppat, badat, solat, varit husvakt med Freja och en kul dag i Norrköping, hästvakt och massa, massa mer. Slutet av sommarlovet hade kunnat vara bättre... Akutsjuk och fått tillbringa några dagar på sjukhuset vilket innebar att jag bland annat inte kunde jobba på Sportis camp som det var tänkt.. tråkigt. Snart är jag helt återställd - då ni!



Snart ska jag blogga igen!

Dagarna flyger iväg och jag har det hur bra som helst! Just nu sitter jag i soffan med en halvsovandes pojkvän brevid mig. Igår var vi på bio och såg Bad teacher, den var bra faktiskt :)



Jag har massor att blogga om, många saker som jag vill skriva nått ord om och minnas, så jag kan titta tillbaka på det - det är det bästa med bloggen, eller hur?! :)

Ska försöka blogga lite senare i kväll... håll ut!

RSS 2.0