I feel lucky like a four leaf clover


onsdag 29 juni, 2011

Har haft en perfekt sommarlovs dag... önskar att det fanns fler sånna dagar som idag. Bloggar i morn!






tisdag 28 juni, 2011

Idag är en sån där dag man älskar att man bor i Sverige. Över 30 grader varmt och sommarlov, underbart! Alex och jag har chillat i Lundby större delen av dagen och så klart har jag brännt mig lite. Haha det gör jag varje år första gången på året jag är där.



Nu ska jag dela med mig av nått äckligt (som jag fick påköpet när vi gick till lundby idag)...

.... trodde jag men min mobil vill inte sammarbeta. Okej jag har fått en stort skoskavblåsa på min lilltå. Tänkte jag skulle dela med mig av den men det fungerade inte med minneskortet i mobilen. Den är i alla fall nästan större än lilltån, mysigt...

haha intressant :)


söndag 26 juni, 2011

Midsommar är över och jag tror jag har haft en av de bästa. Firade midsommar här hemma tillsammans med Mican, Adrian och Jonas, och tillsammans med Micans och mina föräldrar. Nu ska jag börja ta tag i sommaren och så har nog vädergudarna också tänkt med tanke på att vädret är fint idag mot vad det varit på länge nu. Den här veckan jobbar de flesta av mina favvisar så jag ska passa på att plugga och träffa min Lottie hoppas jag.

Nu ska jag ut i solen och övningsköra :))

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, make it last forever friendship never ends

Har hunnit med mycket idag trots att jag sov för länge! Klara bodde jättefint verkligen, vi var där och åt och pratade o skrattade massa :)
I morgon är det midsommar som jag ska "fira" med fina människor :)

Någon som kommer ihåg den här låten? Haha lyssnade massor på Spice Girls när jag var liten, otroligt att man kommer ihåg låt texten fortfarande... den har liksom satt sig.. ;)


torsdag 23 juni, 2011

Gick upp för ett tag sen, åt frukost i sängen framför ett avsnitt med Glee på tv. Så klart somnade jag om... skitans. Nu har jag kollat upp bussar till Ödeshög i alla fall. Freja och jag ska dit idag och kolla in Klaras lya! :)
Men innan vi ska dit måste jag ha hunnit duscha, städa, äta lunch och helst plugga lite.. Påtal om att plugga fick jag låna en grymt bra cd skiva av Emelie som jag kan plugga teorin på, perfekt! :)



one life to find out










friendship is one mind in two bodies

Har typ hundra saker som snurrar runt i huvudet på mig... behöver träffa min soulmate. Har inte träffat henne på ca 2-3 veckor. Mår dåligt bara jag tänker på det. Men ska försöka att inte deppa ihop nu för nästa vecka ska jag träffa henne vad som än händer.


Forget what hurt you in the past. But never forget what it taught you.

Idag sattes alla betyg i de kurser som avslutades nu på vårterminen. ÄNTLIGEN. Men som sagt jag tar inte riktigt sommarlov än, helt för jag kämpar vidare med körkortet... Inte för att det har med skolan att göra men det är ju endå plugg.

I morgon ska jag fira lite med Mican, vi har ett års dag. skoja. vi ska fira lite annat :) O sen ska vi ju fira midsommar på fredag tillsammans i år igen, längtar :)



vi hörz i morgon, ska lägga upp ett väldigt försenad veckans-inlägg då ;)
hejhej

Sommarlov

Nu är det min tur att få säga att jag har sommarlov. Våren har varit helt galen... känns som jag har gjort så otroligt mycket men ändå inte hunnit med allt jag velat. Tiden har gått alldelses för fort, men nu äntligen ska jag ha mitt sista riktiga sommarlov. Skolavslutningsdagen började i skolan med glass och fina ord från våra mentorer, sen traditionell avslutning i aulan med resten av alla tvåor. På kvällen firade de flesta i klassen början på sommarlovet hos Hillar, en lyckad kväll!
Jag kommer inte att ta sommarlov riktigt än.. ska skicka in min sista uppgift till skolan idag sen har jag ju körkortet kvar som jag ska plugga färdigt till :)



Utkast: Juni 10, 2011


Queen B!



Ännu en grym låt av Beyonce. Den här låten plus elva till kommer i hennes nya album som släpps den 24 juni! Have 2 have :)))

painting all my dreams with the color of your smile

Min helg har varit så grymt bra. En av de bästa helgerna på väldigt länge tror jag nog. Lekt med Julia (6år), solat, grillat, sett på film, myst, blivit bjuden på bio, skrattat och inte rört några läxböcker, sommarkänsla! Idag har jag dessutom varit på ett urgulligt dop. Amanda som döptes log och skrattade mot alla i kyrkan, det var så fint! 

Nu sitter jag ensam hemma (skulle egentligen åkt bort med mina päron till några kompisar) men har sån kramp i magen och typ illamående så jag får väl roa mig med BB finalen i kväll... själv. 

Är ledig i morgon med! Fast då är jag nästan tvungen att plugga klart det sista... om jag orkar men det är inte mycket kvar i skolan nu! u.n.d.e.r.b.a.r.t.



Förra helgen...



var jag och Mican och hälsade på Emelie och Viktor i trädgårdsföreningen efter de dansat bal. Så himla fina tillsammans :) Eller hur?! 


RSS 2.0