Ni måste lyssna på det här!

Hans röst är så vacker, lyssna hur fint han sjunger!! ÅHH han är bäst. Kevin Borg.





Idag har jag bokat biljetter till Stockholm inför nästa helg. Så nu är det exakt 1 vecka kvar tills jag träffar Mikaela, I long for you! Och inte minst så får jag se Kevin uppträda.... me like alot. <3
/Ellan

G R A T T I S !



S T O R T   G R A T T I S   till  M I C A È L A  som fyller 16 år idag!

Synd att jag inte får träffa dig idag gumman och förgylla din dag :)
garttisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis

/Ellan


Läger med BF09

Klassen drog på läger till Rinna. Cyklade (!) dit i torsdags och kom hem i går. Verkligen jätteroliga dagar med mycket skratt och lite sömn. Kanske inte dö intressant o skriva om va vi gjorde o så.. men det kul att man börjar lära känna klassen :)
Lägger upp lite bilder från dagarna...


Jonna & Mican packar väskor på cyklarna :)

Mycket backar.... kul när det va nerför mindre kul när de var uppför.

Jonna & Mican va pepp ;)

Snart framme...

Rinnasjön, Mican & Cicci badar.

Jonna & Jag på bryggan.

Mican skrämmer Jonna.. haha :)

BF = leka lekar :)

Några i klassen...

Ser ni snygga brudarna i mitten? :) fr v. Jag,Mican,Jonna.

Lärarna berättade nån äcklig historia om dom som bott i huset vi bodde i. Som ni ser på bilden var jag livrädd. Det var verkligen läskigt.

Jonna och Jag utanför huset. Vi var ready att cykla hem ;)

Nu räcker de tror ja... eller vad säger ni..?
/Ellan


1 vecka och 1 dag...

... har det redan gått av första terminen och jag tycker det är rätt bra faktsikt. Fick nytt schema i går så det blir lååånga måndagar nu framöver.. 08.00-16.00  G O S H ;)
Nollningen är i full gång på skolan.. haha.. igår va det en kille som satt i matsalen som fick ett ägg knäckt i huvudet... stackarn :P Många går med vita t-shirtar som 3:orna har skrivit på. Vissa saker är rätt elaka, fast vissa är rätt roliga. Ingen nollning för min klass... lite tråkigt fast endå lite skönt. Jag hade gärna gått i pyjamasen en skoldag ;) haha.

Jag ska snart packa iordning inför i morron för då drar BF09 till Rinna (vet inte vart det är, men utanför Mjölby nån stanns...). Klassen cyklar dit för o stanna på läger, kommer hem på fredag igen :) kul kul!




inħoss in-nuqqas tiegħek...


Hörs på fredag ;)
/Ellan

I show you my heart, I couldn't be more true.



Bra låt.
/Ellan

Bussar är inte min grej

Varje morgon samma stress - redan! Bussen som går till skolan på morgonen blir jag helt crazy på. Tack vare den kom ja försent idag. Verkigen passade dag, ny lärare, nytt ämne, nya intryck, då jag inte visade det bästa intrycket genom att komma för sent. A ja... Kan i alla fall inte ha det så här varje morron o komma typ 5 min för sent. Måste ändra på't, frågan är bara hur.
Inte bara att jag kom försent p.g.a bussen idag fick ja fetaste dissen där på bussen också, tack för den. Tråkigt bara att jag tänker inte va trevlig tillbaka om inte du är. Sorry var bara tvungen o skriva om det, vissa fattar vad det handlar om och vissa inte.

I morron hoppas jag på en bra dag, slutar tidigt vilket är så skönt! <3

Hittade en passande bild till Mikaela o mig... Hon är blond... Jag är brunett... Så här skulle vi se ut om vi var katter! Haha ;D

13 dagar kvar tills vi ses! <3

Tråkig uppdatering här förresten, ska bli bättre!
/Ellan

Glad glad glad!!

Nu är det typ bestämt att jag åker upp till Stockholm den 6 september och ÄNTLIGEN får träffa Mikaela!! Ahhhh vad jag är glad!! Självklart så åker båda dit för att se Kevin som ska sjunga i Kungsträdgården, men det ska bli så himlans kul o träffa pluttan.  :) 


Jag & Mikalea på Cinderella, ni ser väl att det är Kevins kavaj som är mellan oss, kavajen som han hade på sig i idol när han stod i globen och vann hela skiten! ;D mohaha... asså min sommar har vart skit bra om jag tänker efter.... Cinderella <3

Sov gott, bloggar i morron igen ;)
/Ellan


Ny musik ♫

 

Lyssna på hela låten :)   




Här är också den nya låten med Beyonce, lyssna! :)




/Ellan hjärta musik.

FB

Oj, Mikaela har fixat FB till mig. Jag kommer aldrig vara där i alla fall... Haha hinner ju inte! Ska kolla Mikaelas bilder sen kanske jag tar bort det eller nått.
Snäll som fixar o har sig ♥  :)
/Ellan


Rix Fm

Åkte till Norrköping i går med Mican, Alex och Emma och kollade Rix Fm festivalen. Dä va kul! Det var massa artister där.... som Agnes, Måns, Janet, Kimpa, Martin Stenmarck, H.E.A.T, Andreas Johnsson och EMD, kanske va fler. Vi såg lite andra kändisar också.. Marie Serneholt, Malin Bayard Johnsson (med familj + hon är gravid!), Robin Bengtsson med band! Kan ha varit fler som ja inte kommer ihåg... Men kul hade vi! Sprang typ genom hela Norrköping (kändes det som) för att hinna med tåget hem. När vi kom till tåget var det endå 10 min försenat typ, men gu vad folk det var! Så trångt har det aldrig vart på tåget tror ja, folk fick liksom gå av för att åka ersättningsbussar till Lkpg. Gosh!

Lite suddiga mobilbilder är aldrig fel ;)


Måns                                                          Agnes

Janet                                                          Kim

H.E.A.T                                                        Lili & Sussi

EMD                                                           Robin B i vita mössan :)

Riktigt dåliga bilder.. haha..
Visste ni förresten att det va rix fm rekord publik? :) 25 000!

Tack för en bra dag görls!
/Ellan

Ny låt med Beyonce



I förrgår kom Beyonce med en ny låt vilket jag tycker är kul, älskar hennes musik!
Låten finns inte på youtube/spotify än så kan inte visa er... Jag har lyssnat på låten några gånger och ja gillar den!
Slow Love heter den men vet inte än om hon kommer släppa den som singel eller om hon ska göra ett nytt album. Spännande o se vad som händer :)

I morgon kväll blire RIX FM festivalen i Norrköping, kul kul!  :)
/Ellan


blogg.se är ju konstigt, det går ju inte svara på kommentarer längre... dålig stil! Hoppas det funkar snart.

Nollad!

Haha, nej faktiskt inte. BF har ingen nollning. Blev en seg lek med BF 3:orna i stället... Asså den kunde vart roligare... jag tror dom misslyckades lite med idén, dom i min klass var inte lika pepp som Mican.. hahah. Jag ska inte gå in på det där mer känner jag.

I morron går jag lång dag, 08.00 - 16.00 hur ska ja orka :)?
Fast det ska gå bra men kommer vara riktigt trött i morron kväll. Började lite senare idag så Alex, Jag och Mican fick ta tåget i stället för bussen. Alex hade otur, fick typ sjuttielva skavsår på fötterna! Men det va lugnt, jag plåstrade om henne när vi kom fram... Kolla bara...



Mican va schysst o bytte skor med Alex när vi gick hem idag... Haha men det slutade med att Mican fick 4 blåsor! Lyckat!
Alex släng skorna, de suger! ;)


Fick schemat idag...

Syns ju inte jättebra.... Men slutar:
Mån 14.55
Tis 14.00
Ons 16.00
Tor 16.00
Fre 15.25


GodNatt!
/Ellan

Första dagen på Kungshöga

Sitter här och tänkte lägga in en bild på nya skolan. Men söker man på Kungshöga kommer det fram bilder på Johan Palm! Haha, ni som inte vet så gick han (pluggar på distans just nu) på Kungshöga i Mjölby. Han gick Teknik programmet om ni är intresserade, hahaahaa...

"Johan Palm bor i Mjölby och trivs jättebra på Kungshögaskolan:
-Det känns tryggt att gå här. Jag valde teknikprogrammet för att jag gärna vill ha en bra utbildning att falla tillbaka på ifall jag inte skulle slå igenom som musiker, berättar han. "


Första dagen på Kungshöga var bra, BARN & FRITIDS PROGRAMMET here I come. Mycket blandad klass med rätt bra mentorer (löjligt ord på lärare) tycker jag nog än så länge. 26 tjejer och 3 killar, gosh vilken blandning.
Hur mycket info som helst fick vi idag, fast vi fick inte reda på schemat, rätt dåligt.. Men i morron skulle vi det, fast jag har redan kollat på de på internet fast fattar inte så mycket ;) I morron börjar ja kl 9 fast det är bara tillfälligt typ... annars kommer jag börja kl 8 varje dag. Tidigt - jajjamän!

Någon mer som börjar skolan idag?
/Ellan

I börjar det igen fast nu på nytt!

Det är ungefär så jag känner just nu, att det är i morgon det börjar igen fast nu är det mer mitt val och nya saker som kommer hända. Jag tror det kommer gå bra för jag har ju faktiskt Mican med mig, precis som hon sa.... Vi är oslagbara!
I morse när jag vaknade så va det första jag tänkte att i morgon ligger jag inte i sängen så här dags. Ae, det var en jobbigt tanke. Ena stunden ska det bli skit roligt att börja ny skola och träffa massa nytt folk och andra stunden är det jobbigt med tanke på att mina sköna sovmornar och läxor o plugg är inget jag längtar efter dirket!
I morgon går ja till Alexandra på morgonen så går vi till bussen ihop (ca 500 meter till bussen, lovely!), bussen går ca 07.23 så det blir en timma tidigare att gå upp än förut. Har ingen aning om när jag slutar.. så det blir ju spännande ;) haha...

Nej nu måste jag verkligen sova!
/Ellan

Some news...

Var på Ikanohuset på förmiddan idag, var bara tvungen o kolla på lite kläder, igen :)
Mamma betalade lite kläder till mig, Jenasleggings och en super skön hood tröja, rosa dessutom - me love! (Mican du vet precis vilken det är ;) hehe..)
Köpte också ny foundation, found.brush och smink tillbehör med lika borstar i.


Städade nästan hela dagen igår, men snälla Mikaela ringde och livade upp stämningen. Hon var i Stockholm på Grönan och kollade på bästa Kevin när han uppträdde på Sommarkrysset. Snacka om att jag ville vara där!! Mikaela ringde mig när Kevin sound checkade så jag fick allt höra! Schysst va!?

Nu ska jag dra till stallet, bloggar senare!
/Ellan


Designbyjesscia.blogg.se

Hos Jessica är jag med på en utlottning om en ny design! :)
Kolla in hennes snygga blogg och designer hon gjort, tänk om man endå kunde göra sånna...

Nu hoppas ja på det bästa :)
/Ellan

Later

Jag bloggade igår kväll men inlägget kom nu?!  a ja...

Idag hade jag sovmorron, skönt! :) Nu ska jag städa.. bloggar senare!
/Ellan


Ny mobil

Trött och besviken som sjutton är vad jag är idag om ni undrar, vilket endel har gjort. Men det går nog över någon gång...
Kevins handduk ligger fortfarande här på skrivbordet brevid och troligtvis har den nog tappat lukten snart. Det gör inget eller jo det är klart det gör men jag fattar ni att det var JAG SOM FICK DEN! Haha, jag är helt lyrisk över den.

Har jag sagt att jag fått min nya mobil nu?! Nu säger jag det i alla fall. Den här är det:



Jag älskar den redan.

Godnatt.
/Ellan

We cry, and I hate it.

Det svider i mitt hjärta för jag gråter inte av glädje den här gången. Jag trodde verkligen att det här skulle lösa sig men nej det gör det inte.

Mikaela Berninge, älskar dig, tack för att du finns.
50 mil i från varandra är inte bra.

 
Lyssna på låten.
/Ellan


New highlights in ma hair

Jag har en egen proffs frisör som jag har varit hos idag. Hos Lottie med andra ord! Hon har hjälpt mig att slinga håret och göra det snyggt inför skolan.
T A C K  F Ö R  H J Ä P E N !
Alla borde ha en Lottie som man plockar fram när man inte fixar nått själv, hon är perfekt, ja menar det verkligen.
Slingorna blev mörka eller bruna som smälter in snyggt och så några snygga glansiga slingor också. Kanske visar bild nån gång, hahaa.

I morgon är det stallet som gäller. Lottie och jag ska städa,städa,städa!
Nu - Godnatt.
/Ellan




Jag kommer ha en tråkig helg. Rädda mig! :'|

Bra skrivet

Haha, ni borde kolla in vad Emma skrivit HÄR ! Det är från i lördags...

"Ellinor och Mican har man alltid roligt med. Alla borde få umgås med dom."
Det är så sant! Tack Emma, du är inte så dum du heller ;)
/Ellan


Ännu fler bra dagar!

Är lite efter här med bloggningen men nu kommer jag ikapp med dagarna...
Söndag, åkte på dressyr tävling med Lottie. Riktigt lyckad och rolig dag! Hon är verkligen duktig och äntligen visades det i resultatet också. Hon red två klasser som i den ena slutade med fjärdeplacering och finfin rosett och i andra klassen precis utan för placering, en femteplats. Super kul! :)

Igår Måndag, stallet på morgonen och sen stan med Mican. Var inne i stan hela dagen o hittade lite bland annat ett par Jeans från BikBok (kolla bilden).


Mican och jag åt på nya stället inne på Gallerian Leo, gu vad gott det var! Rekommenderas starkt kan jag säga. Avslutade dagen med en god smoothie på Naked Juicebar. Har nog aldrig smakat en så god smoothie... Min hette Coco Sunshine och i den var de; mango, banan, kokosmjölk, vanlijyohurt, annanas, apelsin och is. Åh vad god!

/Ellan

Lördag kväll i Katrineholm


Åh, vilken bra kväll i lördgas! Varför blir dagarna så bra när man sett Kevin? Svara på den frågan om du kan. För det kan inte jag, eller jo kanske.
Kolla bilden där uppe. Ni ser ju att det är Kevin och han torkar svetten med en handduk (sluta dreggra Mikaela ;) haha...) Den handduken, tro det eller ej men den ligger här på skrivbordet brevid mig under min tillsyn nu för tiden! Jag grät typ när jag fick den, åh vad jag blev glad. Det var liksom jag av massa skrikande tjejer som fick den!!

Hahaha, att man kan bli så glad över en svettig handduk?!

Det var i alla fall jättekul och träffa Kevin och Sofia. Kevin sjunger ju så man ryser och när han spelar med bandet är det ju såå bra! Katrineholm var sista sommarturné konserten... nu väntar bara sommarkrysset nästa lördag o sen Malta!
K i c k a  p å  b i l d e r n a .




Kevin kom fram till mig!

Avslutar med den här bilden;


Kevin hade bloggat om mig idag, gosh. Han tackade för bilderna jag gav honom och Sofia, kul! :)
/Ellan


Bloggar i morgon

Skriver lite kort nu...
Riktigt bra dag både idag och igår, man vill bara trycka på pause och stanna tiden lite, det vore underbart.

Hela kvällen har jag suttit o chattat med Mikaela, ni fattar inte hur kul vi har!! Jag har typ skrattat hela kvällen <3

This is only for you guys ;)  Titta o njut av den fantastiska rösten... (Kevins hyllning till MJ)

 
JA, det är jag som filmat och självklart va det jag som stod längst fram.. mohahaha.


Slänger in det här klippet också. Förlåt för min torra humor.

"I have almost brokerat en tå"  ;D

Skriver om allt i morron och Tack för alla kommentarer, ska svara!
/Ellan

Jag kan fortfarande inte baka




Mican och jag har bakat idag, bräna bullar och väldigt söta
(i smaken och utseénde) cupcakes :) Som ni ser på bilderna..

Nu är jag trött och i morgon väntar en riktigt rolig dag!
Någon som kan gissa vad som händer? Ett datum som 
skrivs upp för min del.... 8/8-09....
Längtar till söndag också, hoppas på en bra dag!

Nu måste jag sova.. zzzZZzz...
/Ellan  


Jag kan inte baka

Mican ligger i min säg och kollar i nian-kort-spex-katalogen och försöker ta reda på vilka som kommer gå i våran klass. Det går bra fast typ alla killar som ska gå i klassen är frånvarande på korten... det känns kul, då vet man ju hur dom är typ ;) hahah, bra inställning jag har.
Sa jag att jag hade otur igår? Det hade jag i alla fall. På morgonen i går när jag var i stallet och skulle släppa ut hästarna fick jag några äckliga insektsbett på ena armen... 3st. Dom svullnade upp och gjorde verkligen skit ont och jag har ont idag med. Undrar va det var för kryp? Sticken känns verkligen i hela armen. Jag fick ju liksom alla 3 på samma arm, bra där.
Mer otur... Igår bakade jag "Lotties goda tekakor" här hemma. När jag skulle öppna linfröpåsen sprack ju hela påsen så det slutade med att dammsugaren fick komma fram och jag brände typ första plåten :) PLUS att jag har kommit fram till att det är omöjligt att baka "Lotties goda tekakor" det är bara Lottie som kan göra de så goda :)
För o trösta mig gjorde jag en god kaladdkaka, det kan ja allt!

Okej, det var väl inte så mycket otur egentligen.. hahah. 


Tipsar om en bra låt!



Nu ska ja va social med Karlsson igen :)
/Ellan

Skriver i morron....


Nu är hon hääääär, bästa Karlsson :D
Bloggar i morron ist. Ha det bra hörrni!
/Ellan


Things to do...

Lång och bra dag för mig idag. Jag har haft lite otur idag men det ska man väl ha ibland....
Hinner egentligen inte sitta här o blogga för jag har typ tusen saker och göra som måste göras, suck. Helst ska allt vara klart innnan mamma kommer hem om ca 20 minuter.. :)
Mican kommer hit i kväll o sover till i morron, men jag hoppas jag hinner blogga lite sen så ni kan få läsa om min otroligt roliga dag!

nej nu måste jag slita mej här i frååån...
och svara på kommentarer ska jag... när jag får tid :)
/Ellan Bellan

I ain't gonna stop

I'm gonna follow my heart as good as I can
but what good is a heart if there ain't love in it?

/Ellan




Gula fläckar på min vita tröja

Idag händer inte så mycket här, jag har spillt nudlar på min vita tröja. Det är grymt snygga fläckar på den nu :) Som tur är så va det ingen snygg tröja direkt, haha.
Har inte betsämt om jag ska ta cyklen eller moppen till stallet idag, men jag måste verkligen dit idag. Det är inte bra att vara borta där ifrån för länge för då saknar man det.

Mina sista Lady gaga videoklipp kommer hääääär :)


Lady Gaga är verkligen speciell. Det slutade med att hon stod i underkläderna o sjöng... Hon sa; "But I'm gonna keep fucking show them that i'm gonna do it in my underwear too" hahaha....
/Ellan.

Vi är normala!



Jag som aldrig vinner nått har NU äntligen vunnit en KRAM! :D

Kolla in Mikaelas blogg.

Fler videoklipp på Lady Gaga senare ;)
/Ellan

Lady Gaga i Stockholm

Nu kommer några videoklipp från konsterten med Lady Gaga, wohoo! Det va så bra!
 




Har två videoklipp till, dom är bäst.... dom får ni se i morgon :)
/Ellan

Hemma från Stockholm

Nu är jag alltså hemma från bästa huvudstan. Ja vet inte riktigt hur ja ska förklara hur jag och Micaéla har haft det... Kan väl säga att vi har varit med om lite allt möjligt, haha, det är sant. Allt från riktigt roliga saker till mindre roliga saker (fast som tur var inte så jätteallvarligt, kunde vart mycket värre).


Torsdag:
Packade för fullt här hemma för att sen ta bussen med Mican upp till Stockholm till hennes faster. Gjorde inte så mycket när vi va framme eftersom vi kom fram på kvällen och var trötta.
Mican tog en riktigt het bild på min rumpa:



Fredag:
Laddade för SHOPPING! Åkte in till stan kollade drottning gatans affärer och GinaTricot på PK-huset och några affärer inne på Gallerian. På souk-gallerian ligger värsta stora Topshop, där hittade vi snygga halsband ;) Köpte dock inga...
Middagen blev på donken, haha flöt. Men det är bra när man inte har tid o äta men måste. Tack McDonalds för att du finns.




Lördag:
Lite trötta var vi allt, shopping är jobbit men kul! :)
Åkte in till stan idag igen och kollade mest inne på Gallerian mitt emot NK.
När vi gick ut från Gallerian så va det sjukt mycket folk ute på gatan eller runt den i alla fall (dålig förklaring här tror jag). Och det var ju Pride festival veckan i Stockholm och just så när vi kom ut skulle ju Pride paraden komma så vi stod o kolla. Rätt kul faktiskt... haha, lite över drivet kanske om ni frågar mig.  Såg en del kändisar! Blondinbella, Bobby och LouLou (från äntligen hemma) mfl.
Check it out! (Klicka på bilderna)


Polishästarna kom först... så otriligt duktiga!!



Blondinbella och Sibel Redzep på bilden till v. Bobby på bilden till h.
(det va massa kändisar på den där vagnen)

Några bilder i alla fall....

MÅSTE BERÄTTA! Träffade ju Kevin på stan!!! Tog en bild ihop med han också.... fast han var rätt inplastad och han sa inte nått. hahahaha...  Jag var bara tvungen att gå förbi hans jobb, Göta Lejon och nej jag träffade honom inte.
Wow, vilka affischer det va där! Kolla..



Söndag:
Idag åkte vi in till Skärholmens centrum och shoppade lite där. Det var JÄTTEstort där! Det var typ som 2 st Ikanohuset i Linköping, alltså STORT!
Senare åkte vi "hem" och åt lite och sen gjorde vi iordning oss för LADY GAGA konserten. Tog tunnelbanan till slussen och sen djurgårdsfärjan över till Grönan. (Det är såå fint där!)
Vi kom dit ungefär vid halv 6 så vi satte oss vid vattnen i solen o hade de skönt, vi såg Cinderella där och när den åkte iväg.. minnen. Glömmer aldrig när jag åkte den, det var underbart.
 

Sen klockan åtta var det dax för Lady gaga. Showen och hon var grym! Har förut bara hört negativt men nu asså, hon var skit bra!! Vilket ös! Bättre söndag kväll har jag nog inte haft! 
(Klicka på bilderna)






Som ni ser så bytte hon ju kläder mer än ofta. Snyggaste plagget den kvällen var helt klart det första (se första bilden).
Jag filmade också, men videoklippen är inte inlagda än. Kommer på bloggen senare i kväll! Värt o kolla! Hon sjöng låtarna; Poker face, Just dance, Eh eh (nothing else I can say), Brown eyes, Boys boys boys, Money honey, The Fame, Paparazzi, Love Game och Beautiful dirty rich. Det va SÅ BRA! 
Hörde idag förresten att det var ca 25 000 människor där o såg henne, häftigt, ja menar Mican och jag såg jättebra fast det var trång!
Videoklippen kommer senare, kolla då.

TACK Mican för fyra jättebra dagar!
/Ellan

RSS 2.0