Ett år värt att komma ihåg.

Jag kommer aldrig glömma året 2009 det är nått som är säkert i alla fall.

När jag är hemma igen och har mina bilder (har inga bilder på nya datan, än) lägger jag upp några av årets datum-jag-aldrig-kommer-glömma :)

Hihi slänger in ett klipp på en heting i rosa jeans ;)<3
Fatta att jag var med om samma sak som  den lilla flicka på klippet.. fast mitt va lite coolare för jag fick ju sjunga med han.. inte för att skryta liksom men endå... dessutom fyllde ja ju år då också, he he he.. Men mitt klipp kommer en annan dag ;)

 

Hörs nästa år :)
/Ellan

I morgon är det 2010!



Har glömt o skriva att Mican hälsar till alla mina läsare :D Fränt va?!
/Ellan

Jag är i Narnia inte Bollnäs

Mikaela och jag har precis ätit lite lunch, blev nudlar idag :) Var ute förut och det är svinkallt är!! 22 minus här!! Tur att man kan gå in och värma sig.

Så här kallt va de ute... t o m ögonfransarna blev vita!


Ser ut som en ny mascara.. men nej de är frost! Mitt hår ser vitt ut :O

Kolla bara in Mikaela..


Det ser ut som vi är i Narnia.. Nu ska vi gå o hitta Aslan ;) Eller inte...
Nae mot xboxen ist och spela ett nytt spel som hon köpte förut idag!

Hoppas allt är bra hemma...
/Ellan


Nu är ja i Bollnäs!

Med sammanlagt en timma tåg förseningar under dagen är ja äntligen hos Mikaela i Bollnäs (sen några timmar tbx). Det är kallare än hemma kanske inte så konstigt eftersom de är nästan 50 mil mellan oss och här är de mycket mer snö! Men de är fint :)
Mikaela fick hem sin xbox idag så vi har suttit o spelat, gu de är verkligen kul!

Fick den här bilden av henne nu.... hm.. vad för syfte? ;)


I morn får vi se vad som händer :'D
/Ellan

Inte glömma biljetten!

Lämnade tillbaka den nya resväskan idag som ja köpte för några dagar sen... Beslutsångesten kom krypandes idag när ja packade. Sparade femhundra (!) och i stället tog en annan väska som vi redan hade hemma. Bra där!
Nu har ja iaf packat ner allt (ja, för utom de som ja måste ha i morron bitti) så nu ska ja bara komma ihåg de där biljetterna också.

Lååååååååååååååång väg o åka, men de är det absolut värt :)
Sammanlagt fem timmar me tåg!

Datan hänkar med mig i väskan.
Ses i morn Mikaela<3
/Ellan


You’re the perfect lullaby

Gudars vad fort dagen har gått! Freja och Jag var i stan och kollade mellandagsrean :) Jag köpte en tröja, en halsduk och ett par vantar. Fast inget av de var på rean dock.
Nu sitter jag här i sängen med min chillardator och har betämmt mig för att inte somna halv fyra idag... Tycker ni inte de låter som en bra idé..? 

I morrn ska ja ägna dagen till att packa och se va jag behöver ha med mig till Mikaela. Det ska bli kul att träffa henne igen men lite läskigt att åka så långt själv. ;)

Tack för idag Frejuus :')<3
Godnatt,
/Ellan


Trött i morron? Eller idag blir de ju...

Sitter här o skrattar, är liksom värst vaken..

Läs de här:

Saker att göra när du har tråkigt:
- Gör ett armband av makaroner! Snyggt och enkelt.   
(HAHAHA.. kanske enkelt men hur snyggt äre xD)

- Öva vifta på öronen. Det tar väldigt lång tid med när du väl kan de kommer de impa på dina kompisar. 
(HAHAHA.. not)

- Klä ut ditt husdjur och ta med det ut på en promenad.      
(HAHAA.. djurplågeri..)

- Hitta en roll du ska spela, tillexpempel en gammal gubbe. Klä ut dig och spela rollen hela dagen.  
(HAHAHA... hahahahaaa)

Okej, kanske ska säga att de här förslagen kommer från en tidning för yngre små flickor :P Det som är ännu roligare är väl att sidan där alla förslagen står på heter buskul, vilket ja inte kanske tycker passar dö bra.

Ae okej... jag är nog bara trött o skrattar åt vad man än säger :)

Buona Notte! ;D
/Ellan

Be mine



Erik Hassle har gjort ännu en bra akustisk version av en bra låt, med en tjej som heter Ellie Goulding. Lyssna, den är otroligt bra. :)

/Ellan


change the day

Äntligen använder ja min nya dator :) Fast ja saknar den andra lite för jag har typ bara Spotify och msn på den här... O vet ni va ja märkte? Mina söta msn-smileys är borta. Eller asså eftersom ja har en annan data är de ju kvar på min gamla, lite synd där faktiskt. Så nästan gång ni ser ja är online, skicka smileys vettja.

Klockan är massa nu och jag är knappt trött... vänt på dygnet som mama brukar säga ;)
I morn ska jag och Freja in till stan o shoppa på mellandags rean, hoppas vi orkar :)

Nu mot badrummet o borsta tänderna, dä ni!

/Ellan

Orolig här va

Inte kul... jag har en liten leverfläck (eller va de heter) på armen och den kliar och är lite svullen liksom. Jag är rädd :( Tänk om de är....
Usch borde nog kolla upp de. Eller va tror ni? Jag har hört att man kan plocka bort dom. Är de sant? De måste göra himla ont iaf :(

Godnatt,
/Ellan

Julen 09

Julafton är över... och juldagen med snart. Jag har fått fina julklappar i år, tack alla! Jag har inte hunnit ta kort på julklapparna men kan säga att av mama och pappa fick ja bland annat en laptop (wiiihuuu) , pengar, choklad och  några mjuka paket med bland annat nya fårskinns tofflor i . Av min brorsa fick ja en morgonrock och trisslotter, snällt :) Vann faktiskt 50 kr så lite tur för en gång skull (riiiik)! Av mormor och morfar fick jag en fin ängel, ännu mer choklad, en typ porslins kopp med tillhörande fat (kan ju va kul o ha när man blir äldre sa hon när ja fick de, gulligt av henne tycker ja faktiskt). Av Lottie fick jag två presentkort på BikBok och Kicks, tack snälla!! Och av Mican fick jag största godis skålen med massa skumtomtar och geisha (har ja sagt att ja gillar godis..?;)) och så fick ja en julklapp av henne också som ja aldrig kunnat gissa! Världens finaste musmatta med massa bilder på från de här året, den är verkligen sjuuukt fin! Det är jättemycket bilder på och varje gång ja tittat på den ser ja nya bilder... Undrar verkligen hur hon gjort den. Alla de där bilderna betyder otroligt mycket för mig, så himla fint gjort och ja är så tacksam. Tacksam för ja har dig Micaéla! Alla saker vi gjort under 2009. Jag önskar och hoppas vi kommer göra minst lika många roliga saker nästa år!

Nu ska ja njuta av de här jullovet, fatta att nu är de äntligen är de lov!


/Ellan

Nån dag måste ja lägga upp massor minnen från sommaren 09. Mican kommer du ihåg så mycket vi gjort? O hur kul de va? Jag saknar sommaren :')
Haha, förresten är de inte typsikt nu när det är vinter att jag saknar sommaren. Hej jag är hopplööööööös :)

God Jul ♥

Mmmm, massa julmat i magen :D Nu väntar vi på kalle anka!

Merry Christmas!
/Ellan


”Alla kan göra någonting”


Zeinab, Jag, Cicci & Marléne

Idag var vi med i Östgötatidningen, Mjölbys första Unicefgrupp! Som jag skrivit förut i bloggen har jag varit på några Unicef möten. Nu har alltså Jag, Marléne, Zeinab, Cicci, Salwa och Olivia startat en lokal grupp för att kämpa för barns liv och rättigheter. Visst låter de bra? Och alla som vill får vara med. Det här har inget samband med skolan att göra utan vem som helst för vara med och hjläpa till. Vi gör detta frivilligt. Gör man någonting är det bättre än att göra inget alls, så är det faktiskt.

Vi har haft en riktigt bra och positiv artikel i Corren och nu äntligen kom en bra artikel i Östgötatidningen också. Har dock bara sett den på internet men det är kul! :)

Läs artikeln HÄR.

 
/Ellan


Sex & the city 2 trailer!!



Någon som vet när filmen kommer? :D JA ville se!

Nu har ja typ 1000 saker o göra så ja bloggar när ja hinner nästa gång :) 
/Ellan

Tack alla!

Den här dagen har ja längtat efter! Sista dagen i skolan, Hej jullov!

Gick upp lika tidigt som vanligt i morse... närmare bestämt kl 6. Gjorde i ordning mig, åt en toast till frulle och mer eller mindre sprang till bussen. Alex satt där inne o väntade (brukar mötas vid hennes gata o gå ihop men när ja är sen går hon till bussen, vilket ja också skulle gjort om ja var hon). Hade inte glömt busskortet idag så det va ju lyckat endå :)
Var i skolan i ungefär 2 timmar, avslutning i aulan och med klassen o mentorer... Oh så fick ja årets första julklapp av Freja, Tack ;)
Efter skolan mot tåget in till stan och handla de sista julklapparna, äntligen färdig nu. Så välkommen julafton! Lite jobbit när jag skulle hem där emot... alla tågen var inställda!!! Väntade i över en timma... sen kom pappa o hämtade mig så ja skulle hinna hem. Var hemma vid fyra och skulle tagit 14.10 tåget... haha :)
Sen mot Mjölby med Alex och Mican. Kul kväll med dessa:


Bilden är från idag ;)
från v. Jag, Freja, Lollo, Jonna,
Mican, Alex
Zeinab.
Och så Hanan bakom kameran ;)


De här va kul! :D

De här va också kul, siiingstarS!

Åh förresten... ja måste skriva va ja ätiti idag. Håll dig i för detta är iiiinte bra!

Frukost: Toast.
Lunch: En cheese, några pommes och en bounty.
Kvällsmat: En halv pizza.

Är de jul så äre ;)

Tack för en bra dag innan jullovet börjar Freja, Alex, Zeinab, Mican, Jonna, Hanan, Lollo!
/Ellan




En dag närmare... en julafton

I morn blir det inte o sega sig kan ja lova :)
I morn ska ja hinna:
- skolan 2 timmar
- singstar med klassen??
- åka in till stan o köpa de sista julklapparna
- åka hem nån gång o äta nått
- åka till Hanan, tjejkväll? :)
Kommer inte hinna stallet... :O

Hoppas de blir en bra dag, de är ju sista dagen i skolan på typ 2-3 veckor! Så hiiimla skönt :D

Bloggar lite intressant nästa gång :)
Kjam
/Ellan


Jag vill drömma om nått bra

Ligger i sängen o skriver från mobilen... Är pigg som en jultomte ju! Fast de är man ju oftast om man fått sovmorgon... Kommer dock va trött som en gris i morgon i skolan men de är lugnt för sen är det bara tisdag och sen är kommer det efterlängtade jullovet! Nej one more try, godnatt :)
/Ellan

20 december

När jag ser datumet känner jag stressen. Gör du också de? Tjugonde december, fyra dagar kvar till julafton. Flera julklappar kvar att köpa. Men endå känner ja mig glad och fattar inte riktigt att tiden gått så fort. Om nio dagar åker jag till Mikaela, jag längtar vekligen. Trodde aldrig jag skulle få åka till henne, men äntligen :)

Tack vare den här personen känner ja henne, det trodde jag aldrig när han vann idol för lite mer än ett år sen :)

/Ellan


Varför ingen "veckans"?

Kan man ju undra. Men kan väl säga som Emma skulle sagt: SUG. Tråkig vecka bara :P

Kolla på nått kul i stället ;)



update: Bilden skulle vara animerad.... men de funka inte... :/

/Ellan

No one wants your opinion

Vi pluggade lite,
Vi gjorde provet,
Nu är de över,
Det sista provet för terminen,
Jag är lättad men stressad inför nästa termin,
Måndan när vi börjar, redovisning hela dagen,
Det är inte snällt hörrni.

Måste plugga i helgen... inte kul.

Fast jag ska inte va negoooo, eller hur!? JULLOV på tisdag juh! :D

Jag gillar den här låten, texten är klockren!

Spotify        Youtube

/Ellan

Har inte hunnit blogga idag


Pluggar som en åsna. I morn ska Freja o jag plugga efter skolan, wish us luck ;)
/Ellan

paint a picture of me

Jag pluggar - tumme ner.
Freja är hemma - tumme upp.
Jag måste lämna tillbax Emmas locktång - tumme gör de i veckan.

/Ellan

Dumhets test

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat (ja skrattade faktiskt..)
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(/) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(/) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Min summa: 10     puh! Då är ja inte dum som Hanan sa till mej idag... ;)


/Ellan

Hallå där

Sitter i bussen nu påväg till skolan. 
Jag saknar Freja.
/Ellan

mmmm jag älskar skolmaten!

Vecka 51
Måndag Kökets meny
Veg: som ovan
Tisdag Kökets meny
Veg: som ovan
Onsdag Kökets meny
Veg: som ovan
Torsdag Julbord
Veg: som ovan
Fredag Julbord (det är säkert rester från torsdan)
Veg: som ovan

Herre min gud! /Zeinab

Asså ser ni skolmaten?! man vet ju inte ens va de är för mat.... jag är hunigrig nu, var tvungen o blogga om det förstår.  :) OGILLA SKOLMAT! :(
/Ellan

God natt!

Kanske kan säga att jag är 0,000 pepp på skolan i morn... av olika skäl. Men i morn efterskolan ska jag plugga som en galning.

Det enda jag har gjort sen jag kom hem idag är typ äta godis, okej inte exakt hela tiden men de är inte bra. Jag har inte packat upp väskan från helgen heller... borde kanske göra de.  Efter jullovet... alltså nästa år ska ja bli bättre o inte vara lika seeeeeeeg :)
/Ellan

Update, de är ju lucia idag! I år har jag inte sett nån lucia... synd! O så har ja inte sjungit lucia sånger för nån heller... eller "lussat"... så Freja kom hem nu tkr ja :) Så vi kan fixa Lucia tåg med Jeff, Linus och Alex :)

Stockholm - Globen - Idol 09'

Haha, ja vad säger man. Så här började fredagen! Stannade i Nyköping o köpte godis, lite grann så där...

Mican.

Som sagt ledig från skolan i fredags, riktigt skönt. Jag, Mican, Della och deras mamma var framme i sthlm efter lunch. Vi åt och sen gjorde iordning oss sen drog vi till globen! Åh globen var jättefin! Idol-blå så klart :)


Fint :)

Okej nu kommer massa bilder från idolfinalen.... klicka på bilderna så ser du bättre.




Träffade en kändis, snacka om att ja blev glá! Var tvungen o krama om henne o ta en bild <3


Idoljuryn


Reklam människan och massssssssa publik! Hörde att de va 14600 där... o ja va en av dom :)


Suddiga bilder på idolvinnaren Erik!



Suddiga på Eddie...


Kvällens dreggel asså... Snygga killar de där! Kan ju säga att de är snygga i tvrutan... men in real life asså! WOW!


Agnes on stage!


Erik vinner idol och hans flickvän kommer upp på scenen...





Och sen.... eftersnack ;)



mihihi... Mican o Jag hade lite tur... Vi träffade Katrin när hon gick av scenen... Vi hälsade från Hanan (som vi strängt hade blivit tillsagda att göra om vi såg henne), sen tog vi en bild :)



och sen är dö suddig blid på mej o eddie, hihi :')



Sorry att ni inte kan klicka på dom o se större... men nej :)

Fredagkvällen var verkligen jättebra! Häftigt att äntligen få se idol live, jag som är sån nörd liksom. Det bästa hade ju förståss varit om Kevin hade sjungit också... Men han har ju redan varit med i idol i år så jag får nöja mig.

Igår var också en jättebra dag! :D
Vi tillbringade dagen på stan, köpte några julklappar och lite saker till mig förstås.

Innan vi åkte "hem" så gick vi förbi NK, där var det julstämning kan ja lova :)




Fint som tusan :) Okej... nu kmr sista bilden...
Inne på NK hängde värsta granen, woho, jul vare här!



Tack för en jättebra helg med dig Micaéla! <3
/Ellan













Om 10 min...

åker vi mot hufudstaden ;)

Helt sjukt att jag redan packat klart och allt. Och för en gångs skulle inte stressat!
Fick mess av Freja i morse... innan hon gick på planet till Amsterdam! Hoppas hon har de bra! 5 dgara utan henne...

Nae nu måste ja stänga av datorn. Jag är pepp! Hoppas Mican också är de! :D<3
PUSS
/Ellan

En helg i sthlm med M!

Snackat om att jag har längtat efter den här helgen! Stockholm med Mican. Ger mig minnen från i somras... Asså vilken sommar vi hade om man tänker efter... Levde livet :) Och nu i helgen är de dax igen ;) För första gången för oss.... Idolfinalen! Känner på mig att de kommer bli overkligt. Jag har varit i globen förut o de är coolt. Men idol är ju bara nått man sett på tv, men nu i morn, in real life!

 
Bild från google... så här såg globen ut förra året.... ni vet... då Kevin vann...


2008 kommer alltid vara bäst!

Btw, vi stannar i sthlm hela helgen! wohoo! På lördag blir de shopping, we love it!

Nu ska ja packa lite till.. sen sova.
Ha de bäst i helgen alla!
/Ellan


Vill ni se nått kul?
Det är de här Alex och Linus gör på samhällskunskapen... hahaha ;D Dom är crazy!


Veckans....

Eftersom ja inte här hemma i morn lägger jag upp "veckans" nu :D Bra va!?


Veckans frukost


Veckans inlägg<3


Veckans d*va


Veckans konstnär


Veckans galningar bästisar


Veckans hålare


Veckans prinsessa


Veckans text


Veckans person o åka till sthlm med

/Ellan


Lösenordsskyddat

Lite tråkig igen...

Klicka på länken:

Lösenordsskyddat inlägg

Har satt lösenord på ett inlägg för de känns för privat. Ni som vill läsa skriv, så ger ja lösenord, för mina närmaste♥
/Ellan

Jag älskar att stressa och plugga inför prov

Kan väl säga att rubriken stämmer om man byter ut älskar mot hatar.

I morron har jag prov i Barn, Kultur & Fritidsverksamhet... sitter nu o läser om Barnomsorg på obekväm arbetstid... Asså jag har aldrig hört om de! Så här står de: Barnomsorg på obekväm arbetstid, som är till för familjer där föräldrarna arbetar nattetid, helger eller i skift. Barnen får gå dit och sova, eller också kommer en barnvådare hem till dem medan föräldrarna är på sin arbetsplats. Om jag hade barn och jobbade på "obekväm arbetstid" skulle ja nog aldrig våga att de kom nån som man inte visste var hem till en o såg till barnen. Crazy asså...

Känns som om ja kan lika lite som om ja aldrig hade läst häftet (som vi har prov på). Kan du nått om barnomsog, socialtjänstlagen, skolbarnomsorg eller typ varför det heter barnomsorg och inte barnpassning? Messa mig vid klockan 15, provet börjar då. HJÄLP uppskattas ;)

Nån som hört den här låten?


Tack gumman för att du visa den för mig, den är grymt bra! <3
/Ellan

THIS IS pannkaka!

Datakunskaap = gilla (Y)
Kolla på klippet... ja lovar man garvar ihäl sig... :D


 
/Ellan

have to show you

Efter skolan åkte jag in till stan... asså Linköping :) Träffade mama där. Vi shoppade lite kläder till mig... bland annat en tubtopp med paljetter, svarta jeans leggings och en rosa glittrig bolero som jag ska ha på fredag! Är rätt nöjd faktiskt.

MÅSTE VISA en bild!!



Guess who? Innan idrotten idag gick vi lite tidigare och cyklade spinning! Kul :D
Så här kan de se ut när man cyklat i mål ;) yeaaah!<3

.
.
.
.

Okej, nu har ja snart haft de här inlägget uppe i 10 min o funderat på va ja ska skriva. Ae det går inte så bra.
Skriver i morn! Hoppas på en rolig dag :)

GOSH va klockan är mkt... ja skulle gått o lagt mig för en timma sen :O
/Ellan



nej vänta! Måste skriva de här på  min blogg också... asså de äger xD

Freja sitter o lyssnar på musik o sjunger med:
Freja: alwaaays...
Jag: LIVING ON A PRAYER!!! eller nej... det va inte den... skoja.. hehe

De va ju lite pinsamt... men mest kul xD
Freja, älskar dig gumman <3

Jag är irriterad och pluggar

Skolan var seg riktigt seg idag -.-

Morronen var bra, åkte till Freja innan skolan och fixade frukost. Bästa frukosten på länge! pannkakor med grädde, socker, jordgubbssylt och strössel! :D<3 Men kom väl fram till att ja är skit bra på att göra pannkakor.. eller stämmer det att de första ska bli failed?

ja måste plugga, seriöst.
bloggar senare igen. så länge läs den här bloggen.
/Ellan


Ointressant men betydelsefullt för mig

Har kanske inte vart på topp humör idag... I morse hade ja värsta huvudvärken. Det va hemskt och det kändes som om ja skulle spy. Frågade de flesta om de hade en liten j*vla huvudvärks tablett. Sorry om ja var otrevlig mot nån men ja blev så besviken på skolsyrran att hon inte är där när man behöver henne, så inget illa menat. La mig ner på en bänk i skolan... ja brukar må bättre när ja lägger mig ner och nja det hjälpte inte men sen. Sen kom räddaren i nöden. Mican hade 2 panodil till mig, 1000-tack gummsan! <3 
Fick också massa vatten o dricka av Freja, det var schysst. Det spelar ingen roll hur man mår egentligen... är man med Freja mår man alltid bra. Ja kan va arg o tjurig, men när man är med henne är man endå glad. Sjukt va? Säger man hur de är, även om de bara handlar om en skit sak så bryr hon sig. Ja är grymt glad för att den där bruden finns.
Därför ska ja va schysst mot henne i morn. Åker hem till henne o ska fixa frukost innan skolan! Pannkakor blire :)<3

Var på Unicef möte efter skolan idag.... Tog tåget hem sen. Åt och satte mig här. Läste lite på FB och vissa saker blir ja rätt irriterad över.. men a ja, bullshit... Tänkte ja skulle skriva ett sånt där argt (och larvigt) inlägg här tills ja såg att jag hade fått en kommentar och gick in på dens blogg... Då blev ja värsta glad och ändrade mig!! Tack Michelle <3 Vi har inte setts sen i somras va? Trädgårdsföreningen den kvällen? Glad blev ja i alla fall! :)

Är stressad över skoluppgifter o prov som vanligt annars mår jag rätt bra nu :)

Lördags va skit kul när jag fick träffa Mikaela. Kanske att vi ser varann på fredag.. ? när Mican och jag ska på idolfinalen i globen <3

I morron efter skolan åker ja direkt till stan och ska shoppa lite kläder till fredan, wihiii!

PUSS!
/Ellan


Deep talk with Freja



I morn äre måndag = skolan. Efter skolan ska jag på UNICEF möte :) Tummen upp!
/Ellan


Bilder från igår


Mikaela vid cocoo butiken :)

Några cocoo smycken från fönstret.

Vi inne på Göta Lejon



Så här nära va vi scenen :D Man såg liksom vilken låt som skulle komma på noterna. Vi satt liksom precis bakom de som spelade musiken.




Hahaha ;D<3

Tack för igår Mikaela!<3
/Ellan




GRATTIS KEVIN!

Nu i kväll har jag suttit o kollat på Malta Music Awards och Kevin var nominerad till bästa manliga artist 2009. Och gissa...?!
HAN VANN! Ja är så j*vla glad! Han förtjänar det verkligen!



wihiii, jag har träffat han idag :D<3
/Ellan

En grymt bra dag i stockholm

Sitter på bussen på väg hem från stockholm nu...
Tack swebuss för att ni har trådlöst internet på bussen.. Så ja kan blogga!
Gick upp vid 6 i morse, åt frukost, gjorde iordning mig och packade det sista. Åkte in till stan för o ta bussen där i från till stockholmo. Tre timmar på bussen gick fortare än va ja trodde.. Så 5 timmar till Mikaela efter jul ska ja nog fixa ;)
När ja kom fram till bussterminalen stod Mikaela där o väntade. Blev då påmind hur mkt jag saknat henne. Innan vi gick till göta lejon tog vi tunnelbanan till medborgarplatsen och gick in i smyckesaffären cocoo. Ni vet cocoo.se (som har reklam på min blogg till vänster). Snacka om snygga smycken. Har ju beställt där ifrån några gånger o alltid varit super nöjd. Har nu sett hon "cocoo" och de flesta smyckena in real life!
Efter gick vi till göta lejon för att kolla på kevins musikal, High School Musical. Jag tycker det syndes att han blivit säkrare i rollen som Troy om man jämför med när jag o Mikaela var o såg premiären. Men kanske inte så konstigt va? ;) Bästa platserna hade vi! Första raden, längst fram i mitten, snacka om att man såg bra! Kevin visste att vi skulle komma o kolla så han tittade på oss några gånger o log. Så gulligt!

Aj nu får ja snart skrivkramp...

Efter föreställningen kom Kevin o hämtade oss så vi hängde med backstage. Vi gav han guldblommor som Mikaela hade med sig och sen gav vi honom lite mer saker.. Bland annat så fick han två par nya örhängen. Han blev jätteglad o sa att han ville verkligen ha nya. Så vi kände att presentera var sketa bra ;D
Där emot o säga hej då är hemskt. Kramade honom flera gånger o typ tårarna började komma när vi skulle säga hej då. Jag kramade honom ännu en gång och sen gick vi. Han är alltid så tacksam!! Har åkt i bussen en timma nu.. Fällde en tår när jag sen sa hej då till Mikaela på centralen... Men det är redan bestämt nästa gång vi ska ses o de känns bra! :)
Nu har jag skrivkramp! Sitter liksom o skriver från mobilen (a)

Skrev bara lite kort nu endå.. Men i morn lägger jag in någon bild från dagen o kanske skriver lite mer!

I ipoden spelas just nu god must have spent a little more time on you. Så jäkla fin låt! Lyssna på den, det är NSYNC som sjunger, gammal men damn så fin!

Tack för en grymt bra o overklig dag, Mikaela Berninge <3
/Ellan

Veckans....

Nu kommer veckans höjdpunkt på blogGen ;)


Veckans kändis diss


Veckans flygande tangentbord (uuuuhhh)


Veckans ute o cyklar    höhö... ^^


Veckans tröttaste


Veckans hemlis
...  som nu är avslöjad...


Veckans självporträtt


Veckans smygfotograf

TOVE åkte ut ur idol! Gillade inte hennes attityd så det gjorde inte så mycket att hon åkte... Calle var grymt bra idag och även Erik.
Finns bara en IDOL och en STJÄRNA.... Ni fattar vem ja snackar om och ja ska åka o se han i morn.. KEVIN BORG!

Godnatt :)
/Ellan

Kan man sova i 100 km/h o sen bli jättepigg?

Skolan idag va bra fast ja kunde inte koncentrera mig... asså var så himla trött. Grupparbetet gick inte så bra.. eller jo fast inte på svenskan. Som sagt koncentrerade mig inte, förlåt till er i gruppen! Satt vid en data och hade mitt USB med mig... alltså hade ja lite videos (heter de så?) på Kevin. Jag kollade på Kevin i stället för och skriva om en tonåring. Han är ju för bra asså...
Lunchen va bra och mkt goo! Fast jag åt inte i skolan så inte så konstogt att den va god. Cyklade till Gusto med Freja, Hanan, Jeff och Zeinab. Lasange vare här! Sjutsade Hanan på cykeln... jag råkade köra in lite i ett staket på en bro.. stackars henne, tror inte hon vill åka med mig mer.. Lyckades köra in i Jeff o Freja med. Men de gör inget :D

I kväll måste ja hinna;
- Baka en kladdkaka
- Prata med Mikaela... får äntligen träffa henne i morn.. <3
- Packa allt till i morn (STHLM <3)
- Kolla på idol
- Veta vad ja ska ha på mig i morn..
- Duscha
- Äta lite godis
- Blogga "veckans...."
- Ladda mobilen
- Tömma kameran
- Lägga in mer musik i ipoden och ladda den
- Sms-boma F.

sen (om ja inte glömt nått) SOVA!  
/Ellan

Vi är bra!

I tisdags var jag ju på möte om UNICEF. Det var jag, Cicci, Zeinab, Salwa, Marléne och Ulrika (från Unicef i Stockholm). Vi ska bilda en lokal grupp i Mjöllat... De skrev ja nog o sa? :)
Ja känner att det här kommer bli bra, det känns bra för att man vet att man kommer hjälpa barn så det kan få det bättre. Man har det ju grymt bra om man jämför liksom så varför inte hjälpa till lite... Bilder kommer här!



Tack för bilderna, Salwa!

Vi var liksom först... i Mjölby... coolt...   :)
/Ellan

Love is in the air

Hon kan inte släppa mobilen... Kolla bara på henne.

Haha, men det är gulligt.  Hon kan säga till mig: "Öh, Ellan... Kim har vaknat nu!" O så har hon värsta leendet på läpparna o kollar ner i mobilen igen... Sådär kan de se ut i skolan alltså ;) Men ja tycker bara de är gulligt, hon är juu så käääär! :)

Nu ska ja plugga på engelska glosorna till i morn!
/Ellan

Det snöar!!

Det är minus grader, det är vitt ute och nu snöar det!
Ska ut i kylan alldeles strax för ja ska till stallet och rida.

Skolan får tummen upp idag (Y) Var inte ens där i två timmar... GILLA!
/Ellan

Trött som sjutton

Dagen va bra! :) Efter skolan gick jag, Freja, Zeinab, Hanan och Jeff till Kebabhouse, mmmmmm va gott! Den här veckans lista blir inte så bra känner jag. Vi ska skriva upp allt vi äter och hur mkt man rör sig... Jag blir deprimerad av min lista. Inte bra!
Slutar 10.25 i morron, har alltså bara två lektioner på morronen. Det känns skönt, för då är ja hemma tidigt. Stallet på eftermiddan. Längtar för har inte varit där på tre dagar tror ja de är nu...

GOD NATT, nu somnar ja. Skriver mer i morn... och om nått intressant kanske :)


/Ellan

Stygnen är borta!

Sitter i skolan nu. Det gick jättesnabbt hos tandläkarn imorse! Det var han den dryga tandläkarn den här gången också... men det gick bra. Han var snäll idag. De plockade bort alla stygn i munnen och han sa att det hade läkt bra,sköööönt för mig! :)

Hanan sitter här brevid mig o ropar på läraren hela tiden... Hon vill sluta. Jag med... efter 5 min på lektionen ;)
Ciao på er!
/Ellan

En av de längre dagarna i skolan.... nånsinn!

Lång dag... var i skolan mellan typ 08.00 och 18.30. Var på Unicef möte, det blir nog en Unicef grupp i Mjöllat! Häftigt!
I morn blir det också en lång dag, efter skolan blire Freja och sen tillbax till skolan för o åka till gamla Linköping på julmarkand med BF och OP. Det börjar bli vinter nu... Vi har minus grader ute :) Men vintern är välkommen... en månad iaf... sen kan sommaren komma :) That's my opinion.

Påtal om skolan så tappade ja bort mina nycklar idag.. det var läskigt, men det konstiga var att ja inte fick panik. Jag hade inga skor på mig (de var i skåpet) så ja kunde inte gå ut eller nått! Med mobilen i hande och en förvirrad Freja brevid så hittade vi ju nycklarna till slut... Zeinab hade dom i sin jacka. Punkt.

Nej en sak till... i morron ska jag till tandläkaren halv 8 (tidigt!!). De ville att ja skulle komma in och kolla stygnen i munnen. När tandläkarn ringde frågade hon hur det var efter operationen... aa operation kanske låter lite väl... men det gjorde ont som en operation. Intresseflagg!  

Nu mot duschen! Bye jinstemgħu forsi għada :)
/Ellan



GRATTIS Lottie på födelsedagen! <3
Älskar den där bilden...



RSS 2.0