You got your own place in ma heart

Måste hålla med Freja om det hon skrev om i sin blogg... Vi hade grymt kul i skolan idag asså. Ja, fatta att man kan ha så kul i skolan! Skratta så jag fick ont i magen. Säger bara att det är tur att Jeff och Linus går i våran flick-klass (kolla på bilden där nere så fattar du)... vi blir bara färre o färre... det slutar ju flera stycken från våran klass känns de som och i o för sig har det ju gjort det också. Där emot skulle ja nog gråta en simbassaäng om Freja hoppa av. Även att hon inte är medveten om det så betyder hon massor för mig.
Engelska glosorna som ja snacka om igår, det gick ju skita bra för mig! Kom ihåg alla 42 ord. Bra där så ja belönade mig med lite godis idag, de var jag väl värd ;)
I morn vet jag inte när jag kommer hem från skolan... slutar kl 2 men ska på ett UNICEF möte där vid 4... Hoppas det blir bra. Det kommer va jättemörkt när ja ska hem, själv, det gillas inte. Mitt internet är segt idag det gillas heller inte.

Hahaa, måste visa den här bilden... När Jeff, Freja o dom i klassen var och tog bacon sprutan så fick vi som redan tagit den eller inte vågade ta den (Linus) va kvar i skolan. Linus visade mig hur Jeff reagerar på sprutor... Låt bilden tala för sig sjäv ;)

Sprutan togs dock högre upp på armen... inte i armbågen. Ursäktar för att Linus målar dåligt.

Finns här för dig som du finns för mig, det ska du alltid veta Freja.
<3
/EllanThe way you make me feel

Suttit och bläddrat igenom samma bloggar säkert tio gånger snart..  Jag får snart inse att jag måste ta fram engelska boken och kolla på de där glosorna. Man gör allt för o slippa. Söndagen har varit riktigt bra faktiskt enda fram till nu... Fast det är nog för att ja börjar bli trött. Var ju i stallet och släppte ut hästarna och alltid när jag kommer hem brukar jag gå och lägga mig igen men idag gjorde ja inte de. Ska gå och lägga mig tidigt i kväll ist.
Hoppas på att den här veckan bli bra, annars ruttanar ja nog. Höll på att ruttna igår, inte kul.

Hejdå datorn, Hej engelska boken. sug.

Samtidigt blir jag så arg på mig själv för jag klagar över några j*vla engelska glosor när det finns dem människor som har det svårt, det är drygt. Ja måste sluta. NU.


/Ellan

Your music is like poison

Hon är verkligen tha queen! Nu har hon gjort ännu en bra låt... I love it!Om exakt en månad åker jag till Mikaela, 5 timmars tåg resa only for youuuuu <3
/Ellan

Ont i magen vill man inte ha

Klockan är typ halv 11 och jag har hunnit massa saker redan! Det är coolt för ja är rätt morrontrött. Mobilen ringde vid sju, gick upp då och tog på mej och sen vaknade mama och då åkte vi till stallet och släppte ut hästarna :) Det var helt vitt ute idag... eller det är det fortfarande. Fast inte av snö dårå... Så nu är allt klart i stallet för idag! Fast åker sen i eftermiddag och rider i o för sig, hoppas att det inte regnar då bara.

Igår var ingen bra dag... låg i sängen halva dagen. Idag känner jag mig bättre fast har rätt ont i magen...
Jag får inte glömma att plugga på engelska glosorna till i moron. Inte schysst o ge till en måndag morron!!


Mina almanacka börjar ta slut... Fatta att snart är terminen slut... Asså hur fort har hösten gått egentligen?

/Ellan

Veckans....

Here we go :D Ta de lite med en nypa salt... typ. 


Veckans blåmärke


Veckans snygga
(tack Zeinab, hon är grym på att måla ska ni veta!)


Veckans babes


Veckans reklam


Veckans nörd
(Linus, största Mario nörden. Bara för han fått dator i skolan, jag är inte avis, nej då...)


Veckans fortsättning på "Va gör man?"
I går när jag skulle gå hem och skulle säga hej då till Alex vid hennes gata ser hon den där vanten på en stolpe! Hon ba: Va gör man?! Hahaa.... och sen typ as garv.. på "veckans" i bloggen säger ja och sen sa vi hejdå o gick.

/Ellan

Har ju nästan glömt...

att skriva veckans ni vet bilder :D Der tar ja sen!

Nu är ja hungrig så jag måste äta nått. Senare blir det stallet :)
Later.
/Ellan

bussar o tåg asså....

Alex och jag hade en dramatisk eftermidda ;)

Istället för att ja ska skriva samma sak som Alexlånar jag från hennes BLOGG:

hahahahha ae vad Ellan och jag garvade när vi skulle hem. Vi var på bussen sen började vi närma oss stationen(mjölby) och då tänkte vi, men om vi tar tåget kommer vi ju hem mycket snabbare. Och det var 5 minuter kvar innan tåget skulle gå. Och vi ba: aa men vi springer då. Så vi hoppade av bussen och sprang som dårar mot trapporna på andra sidan rälsen ser vi tåget åka iväg och vi as garvar. Sen sprang vi tillbaks till bussen som började åka iväg o vi ba neeeeeeeeej. sen stannande den! och då skulle vi gå igenom en grind men vi var vid fel grej så den öppnades inte. så vi fick springa till en annan grind. alla i bussen bara garvade åt oss, det var jätte pinsamt! men kul haha. Vi garvade hela vägen hem också haha.

Jag skrattar så fort jag tänker på de! Det ska vi inte göra om, eller hur Alex? :)Nu börjar ju idol bli lite spännande.... Mariette åkte ut, wohoo! Helt rätt! Jag tycker Peter Jihde och Katrin Zytomierska ska stå i final i globen! Va säger ni :) Hahah... Katrin äger.
/Ellan

Hej BF!

Rolig dag... Fast kanske inte för alla... Freja *host* She got some bugs in her hair.... men nu är de döa som hon själv beskriver de ;) Och det är väl tur de...

Innan Alex, jag och Mican drog till bussen tog ja ett kort på några av söta BF ettorna :) Men asså när man slutar kl fyra är skolan helt död känns det som. Det är som om bara våran klass slutar då, ni ser ju själva på bilden...


Oh ja, vi gör reklam för Barn & Fritidsprogrammet, välj de, vi har kul!

Nu väntar engelska glosor. Jag har ju lovat mig själv o bli bättre på engelska nu när jag slutat tyskan... Hur ska ja klara av o hålla detta? :)  Det är lugnt ja fixar.
/Ellan


NIO DAGAR KVAR TILL STHLM, KEVIN & MIKAELA


Turn the lights on

Studiedag idag, det gillas och det borde jag ha oftare. Finns inget negativt med de ju ;)
Va med Mican idag, vi drog in till stan, fikade, pratade och kollade lite affärer. Vi fikade på de nya fiket inte så långt från bion... Men kommer inte ihåg vad det heter (Mican hjälp mig!?). Men vi kom fram till att våran favorit är fortfarande Coffehouse by george... älskar deras varma choklad m grädde och kladdkaka. Det funkar alltid.

Beyoncé är cool. Hennes musik och hon är grym! Kolla här när hon berättar om när hon gör videon till Sweet Dreams...Skolan i morn, jag går dit.
/Ellan

Uppdatering: Fiket heter Fräcka frökens frestelser, okej att det var helt nytt och allt. Men nej de har inget speciellt enlit mej.

Tack för en bra studiedag bruuuden :)<3

Känns som fredag idag!

Håller ni inte med? Det känns verkligen som det är fredag idag... Men nej det är bara tisdag. Jag har studiedag i morron. Jag ska inte plugga då :) Vet faktiskt inte vad jag ska göra... Det enda jag vet är att jag ska till stallet på eftermiddan/kvällen...

Nu blir det nog B&J's och film!
Idag blir de den här smaken, as gooo! Det är typ fudge i som smakar kladdkaka <3


/Ellan

Varför får jag de med kärnor i?

Nu har jag suttit här vid datorn och sagt snart en timma att jag ska gå o duscha... jag. är. seg. idag.
Sitter och äter en clementin och ärligt talat så har jag aldrig älskar clementiner. Och jo det ska jag säga dig att det för att i vissa är det kärnor, fy usch buch på dom! Det finns ju vindruvor utan kärnor så varför borde det inte finnas clementiner utan kärnor. Jo asså vissa är ju utan kärnor... men jag lyckas alltid få de med kärnor i. I min clementin va det självklart kärnor i idag... och försöker spotta o träffa papperskorgen... alla hamnade i förutom en. Den orkar jag inte ta upp. Jag låter dig ligga där lilla kärna, på golvet. Äckligt. Tar upp den i morn.  


Freja åt en clementin i skolan idag. Jag fick smaka. Där var minsann inga kärnor.
Varför är det jämt jag som får alla kärnor när jag väljer clementin själv?

Som Freja skulle sagt.... real onödigt inlägg men de bjuder ja på :)
/Ellan


Ae vad oseriöst. Come on!

Run this town

Regnat hela dagen här... opepp blir man! Åkte till Jönköping idag till ni vet A6 center... Det var frestande där kan jag säga. Bik Bok hade 30% rabatt på alla kläder. Jag kunde inte motså så jag köpte en tröja och ett armband. Sen var jag tvungen o spara mina pengar...

Tröjan är inte så där rosa som det ser ut på bilden... den är typ aprikos.. :)
/Ellan

 Rihanna +  Jay-Z + Kanye West =

Lösenordskyddat inlägg

Inget intressant men vill skriva för att inte glömma.

Lösenordsskyddat inlägg


Stallet på förmiddan

Red Lotties häst, Lasse idag. Det va kul och det gick bra! Nu ska vi komma igång... egentligen är det väl bara vädret som kan stoppa mig just nu ;) För jag smälter i regn och blir till is när det snöar.... har jag hört.

Idag är det exakt två veckor till jag åker till hufudstaden & träffar Mikaela <3
/Ellan

Veckans....


Veckans "vad gör man?"
I onsdags när jag och Alex satt på bussen till skolan märker vi att personen som sitter brevid tappar sin ena vante när den ska gå av. Vi ba: "vad gör man?" Asså vad gör man liksom... personen var jättesnabb ut ur bussen så vi hann liksom inte säga nått... Den fick ligga kvar. Alex argument: Den var nog inte värd flera tusen endå. Jag håller med.


Veckans pimpade sak


Veckans tråkigaste


Veckans finasteVeckans babe     hahaaahaa... xD


Veckans klockrena
När ja kom till skolan i onsdags o skulle ha datakunskap hittade ja henne ligga o sova där. Nevars så illa vare inte. Hon (som många fler) hade tagit sprutan och hon mådde inte så bra. Hon var trött men ja bara skratta åt henne, stackarn... Jag blev inte sån när jag hade tagit sprutan, att jag bara ville lägga mig på golvet o typ ruttna. Fast det bästa var nog när hon låg där (precis som på bilden) och så kommer våran lärare o typ bryr sig inte. Han typ: Jaha du ligger där. Ja kan inte föklara hur kul de va...

Den här skolveckan har vart seg och deprimerande.  Nu ska jag sova.
Goooood night kompiiis.
/Ellan


Kollektivisktiskt ideal...

... det är vad jag sitter o skriver om i skolan just nu, på samhällskunskapen. Freja till höger och Alex till vänster. Efter skolan ska ja stressa till stallet. Lottie och ja ska åka till ATG-kliniken med pållen. Hoppas allt kommer gå bra :)

Sen i kväll blir det nog idol...  Ae nu måste jag arbeta så jag inte kommer efter i det här också.

Mjauu på er :)
/Ellan


G R A T T I S !

Jag firar henne som aldrig förr! Jag leder. Jag har sagt mer grattis till Mikaela än nån annan, gryyymt.

Bruden är ju för f*n 17 nu ju!
17 dagar kvar tills vi ses... i stockholm.

Nu måste jag fortsätta plugga. Matteprov i morron, wish me luck för sjutton ;)
/Ellan

Jag är rädd för svininfluensan

Hörde att idag har en person dött i svininfluensan, 21-år. I östergötland. Inte precis där jag bor men endå. Hörde att personen hade haft nått med lungorna att göra innan personen blev sjuk. Vet där emot inte om personen hade vaccinerat sig med det tror ja....
Ae jag blir rädd... Jag är liksom i riskgrupp, fast jag har ju vaccinerat mig, men endå. Det är hemskt när nån dör...
Som sagt halva klassen var hemma o sjuka efter de tagit sprutan idag. Läskigt! :O
Jag vill inte få influensan, tack.

/Ellan

GRATTIS MIKAELA!

Grattis på födelsedan gumman  :)<3
Sitter i skolan just nu och det vill inte funka att ladda upp bilder.... Suck. Jag får göra't när ja kommer hem :) 

Mican har namnsdag idag, Lillemor grattis på dej också :)<3

Freja har ont i armen idag, hon tog sprutan igår. Nyss råkade jag röra hennes arm... inte så schysst. Jag tror halva klassen är hemma och är sjuka pga sprutan... Igår var det hej mass vaccinering i klassen. Som tur är har jag redan tagit sprutan och slipper lida. Jag tror inte Freja mår så bra... hon typ ramlar ihop snart stackarn.. Jag måste ta hand om na.

Sen blire biiiiilder på födelsedags barnet i kväll ;) 

Ciao
/Ellan


Skoltrött?

Idag är jag lite aggro. Jag är mest aggro på skolan. Lärare ska inte snacka skit, inte om elever i alla fall och när man väl behöver en lärare så är de aldrig på skolan, är inte det vanligt? I'm irriterad.

Jag längtar till helgen, tills den här veckan är över, det ska bli så skönt. För sen ska jag ändra mina vanor. Jag måste det för att orka. Jag kan inte gå o lägga mig vid halv 11 - 11 när jag går i skolan och samtidigt prestera i skolan. Jag måste bli bättre på att plugga. Tillskillnad från nian har jag nästan inget att plugga nu... I nian var det hemskt. Nu för tiden har jag verkligen latat mig. Nu protesterar jag närstan så fort jag har två prov/veckan. Ae hur ska det sluta... Man ska ju inte bli sämre. Det konstiga är att jag blir inte stressad av alla prov/läxor/uppgifter vi har. Det är som jag ger upp... Fast endå inte. På ett sätt är jag stressad för jag kan aldrig riktigt slappna av, det är nog också därför jag ofta är trött. Fast jag har bestämt mig för att klara det här nu, jag är nog bara skoltrött...

Så här tycker vi om skolan:


Så här kul var det när jag redovisade om min APU....

Hahaha, zoomar man lite så ser man att Freja gillade de här med redovisningar.... noooooooot.


Hahah...
/EllanStan och skolkatalogen

Var inne i stan med Mican idag :) Vi var o kollade lite i affärer och var och åt, trevligt! Letade lite efter kläder som vi ska ha på idolfinalen. Det ska bli så himla kul att åka dit, det är ju globen liksom! Jag är nästan säker på vad jag ska ha på mig...

Anyway när jag kom hem låg skolkatalogen o väntade på mig. Det är kul o kolla på andra klasser. Det är pinsamt när man kommer till Kungshöga skolan och BF, för vårat kort är först. Längst bak däremot... En pyramid! Dä ni!


(Lånar bilden av Jonna, tack ;) )
Överst fr v. Jag (har inbakad fläta hej ägghuve!), Cicci, Mican, Alex, Jonna.
Under fr v. Jeff, Linus, Jonas.

Haha våran klass asså... VI är verkligen Barn & Fritid.

Lånar en bild till av Jonna, från Öppet hus på skolan i lördags....

Freja & Jag.

Skola i morron igen går till kl 14, wohoooooo!
/Ellan


But let me just say

I morgon är jag ledig, mycket skönt tycker jag. Måndagar är annars en av de längre dagarna i skolan och som innehåller alla jobbiga lektioner. Eller kanske inte jobbiga.. men sega liksom. I stället för skolan blir det stan med Mican. Känns som om det var ett bra tag sen vi var där.

Var i stallet halva dagen idag... Jag ska börja rida Lotties häst vilket innebär att jag kommer vara mer i stallet. Jag hoppas det blir bra :)
Det blir en tuff vecka med prov, läxor, utv. samtal, stallet och kladdkaka men det fixar ja.

Har ni sett videon? Är den inte fin!? :O


Beyoné är ju grym asså...
/Ellan

Lite kort nurå...

Sovmorgon till 12 idag! Så hiiiiiimla skönt :)
Fick mess av Lottie nyss, så jag ska strax göra iordning mig så jag kan åka o träffa henne i stallet.
Har suttit och kollat lite på idol reprisen från i fredags. Seriöst så tycker jag idol inte alls är särkillt bra. Det finns ju ingen idol som är "WOW vad bra". Tråkigt att Eddie åkte ut... Det var faktiskt Calle eller Mariettes tur. Däremot var både Calle och Mariett rätt duktiga.
Aja... nu STALLET!

/Ellan


Fredagen den 13:e igår

Ingen otur för mig inte! Hade ni otur?

Hade öppet hus på skolan idag. Jag var skit trött och kände mig inte dö fresh precis...
Sov hos Freja i natt. Cicci sov där också.  Det blev rätt sent.. Men vi hade kul ;) feeest! De va kul o träffa några gamla klasskompisar. När jag kom hem från skolan idag la ja mig i sängen o sov till typ halv fem, lovley!
Förresten vaknade i natt av att nån typ pratade jättehögt, det var Freja. Cicci hade tydligen också vaknat. Drygt.
 
Tack Freja & Cicci för igår/idag <3

/Ellan


Evacuate the dancefloor

Veckans...


Veckans tönt


Veckans cooling


Veckans babe


Veckans klass


Veckans ont i magen

Veckans smygfotare

Nej nu får det räcka med veckans.... Freja sover fortfarande. Folk skickar sms till henne, men jag läser inte hennes sms. Jag kastade mobilen på henne. Hon vände sig om.
/Ellan

Frejuus sover, det gör inte jag.

Sitter hos Freja nu. Änligen fredag! Fast ska till skolan i morron :( Vi har öppet hus... 9-13 men är däremot ledig på måndag, skönt o slippa en lång dag! Freja sover, jag lånar hennes dator, det är bra. Haha :) Idag är ja verkligen trött. Gick upp vid 5.30 i morse för o duscha och göra mig iordning för skolan. Fy vad tidigt o jag som är så himlans morgon trött... :/
Skolan idag.. segt jag vi hade ingen engelska idag för våran lärare är sjuk. Så vi fick håla och jag skulle ha tyska men jag flörtade lite med min tyska lärare och slapp lektionen ;) Fast jag måste plugga lite saker till tisdag då i stället. Under hålan gick jag, Alex och Cicci hem till Freja och chill.
Mjau
/Ellan

Captain Ellan
Hahaha, jättekul Mikaela ;)<3

/Ellan

Thoughts

I morron skulle jag haft tyska prov. Fast jag sköt upp det till nästa fredag i stället. Jag satsar vekligen inget och lägger ner noll energi på tyskan. Jag tycker det är riktigt tråkigt att ha moderna språk och har känt länge att jag hellre skulle vilja ha mer engelska. Vill läsa mer engelska för jag skulle vilja åka på språkresa nån gång.... Fast det kommer väl aldrig hända eftersom jag velar för mycket och skulle väl aldrig våga åka själv (inte för att man åker själv, men asså ni fattar). Engelska lektionerna nu för tiden ger typ ingenting. 

Som senaste engelska lektionen... I gotta tell you..
Vi hade vikarie. Skulle sitta i språklabbet (datasal som är till för elever som läser språk typ, larvigt ord dessutom). Freja och jag segade oss dit och kom in där sist. Flera av datorerna funkade inte så vi fick några andra nära läraren (man vill inte sitta där). Men gu va kul vi hade sen.. Man skulle sitta och öva grammatik och då skulle man ha headset på sig så man kunde lyssna på hur det lät. Freja och jag kopplade ihop våra datorer så vi satt o snackade med varann ist.. asså våra lektioner blir helt fail.

I will strengthen me.
/Ellan

Wooopps!

Jag älskar Frejas blogg. Bara de jag ville skriva....

Nevars.. men hon är verkligen schysst den där. Tur att vi går i samma klass för hon livar upp stämningen kan man ju säga. Hänkade med henne efter skolan en stund och sen när jag skulle gå till tåget ringde Mikaela, åh saknat o prata med henne. Men jag höll nästan på att missa tåget.. Och nu är biljetterna bokade till Mikaela efter jul. Jag ska va hos henne i 5 dagar på jullovet o fira nyår hos henne, de blir kul! :)<3I morse kunde jag knappt gå upp, var så himla trött och höll nästan på att missa bussen till skolan. Asså ja måste verkligen bli bättre. Vad ska ja göra åt de liksom? :) Satt på bussen och sa till Alex att jag sover lite nu, jag kunde seriöst ha somnat :O
Därför ska ja duscha nu... sen sova.
/Ellan


Frejuuus

Wohoo :) Sitter hemma hos Frejuuus.. Ska vänta tills 26 tåget gåt till stan. Ska träffa mamma där och köpa biljetter till nyår då jag ska åka till Mikaela. Nu ska jag hjälpa Freja med läxorna, hon suger på att plugga därför måst hon ha hjälp av en pluggis ;) Haha
Nu ska ja blogga på frejas blogg.
Ciao
/Ellan

Orkar inte skriva idag...

I morgon ska jag boka tågbiljett! <3Nu ska jag...Godnatt ;)
/Ellan


Love


Älskar den här låten.
/Ellan

Nördigt

Är i skolan just nu. Har datakunskap, ska göra ett wordlabb... tråkigt äre. Fast slutar om en kvart :)
Efter skolan åker jag till stallet och sen hem o plugga.

Freja sitter och bdb:ar haha och jag bloggar.... största nördarna.
Jag kännner mej lite sjuk förresten... förkyldning och så är jag helt blek.
Jag vill inte bli sjuk... :(
/Ellan

Vad gör man...

när man inte kan sova?

Datorn är i alla fall helt fel sysselsättning.

Jag ska upp om sex timmar... Godnatt -.-
/Ellan

Aaaaaootch!

Alex visade mig ett vidoklipp... Ni måste se! :O


HAHAHA asså asgarv!

Kommande vecka blir hård. Jag ska inte äta godis eller chips, endast kladdkaka är tillåtet.
Jagklararde.
/Ellan

my life would suck without you


Your soul is like a secret that I never could keep
I know that it's true, God must have spent a little more time on you.♥

♥/Ellan

New shoes

Var i stan med mama en stund vid lunch. Jag köpte nya skor. Det blev inte uggs... Även att jag vill ha ett par så fick det bli ett par andra. Men jag tror jag är rätt nöjd endå :)
Köpte ett par leggings och en mascara också. Sen får jag inte shoppa mer... jag måste spara! Fast jo, jag ska köpa några nya kläder inför idolfinalen (Mican vi måste shoppa!) och snart måste man börjar köpa julklappar också.

Efter lunch åkte jag till stallet och träffade Lottie. Vi klippte två av hästarna idag så nu har de fin fin päls ;)


Emil & Regent på bilden.
Av dom är det bara Emil som är kvar i stallet nu. Hyrde Regent ett halv år tror ja (nu är det väl 1 år sen minst), snällare häst finns inte. Synd bara att han hade borelia.
:|

Buona notte
/Ellan

MTV Europe Music Awards 2009

I tordags kväll gick MTV EMA 2009 på tv, något som jag självklart inte missade. Eller okej jag somnade efter ett tag (det gick så himla sent juu). Så klart var Beyoncé med och hon vann minst 2 priser tror ja. Verkligen kul för henne, asså jag älskar hennes låtar! Alla gånger jag sett henne när hon pratar i tv verkar hon så snäll och så trevlig tillskillnad mot vissa stora artister. Nån gång i livet vill jag se henne live!Beyoncé


U2 och Jay-Z                                Leona Lewis


Pixie Lott                                      Greenday och Katy Perry
(bilder från http://ema.mtv.se/)

Kolla Beyoncés uppträdande.... AS BRA!Leona Lewis var riktigt bra också... hennes nya låt gillas!
Asså kolla in hennes klänning!


I love music.
/Ellan

Roadshow

Idol 2009 suger. Jag tycker de så kallade idolerna är lite lama. Rabih åkte ut i kväll, tråkigt, ja gilla hans stil. På sätt o vis var det bra att han åkte ut för då kommer han med på raodshowen som kommer till Nkpg. Jag tror jag ska åka o kolla faktiskt.

Hörde att jackan som Rabih hade på sig kostade 18.000kr  :O

Kevin Borg är snygg. Han är en riktig idol.

Mjauuuu ;D Cola är mmmmmm!
/Ellan

Här ställer vi krav

Gick in på Emmas blogg idag. Jag märker att hon saknar mig och mina nördiga kommentarer.


*Host* hon vet väl att när jag gör muffins så blir de faiiiiiiil.

Idag fick jag en "Det bästa från idol 2004-2009" dvd i postlådan! Woho :)
Nu har jag kollat på året 2008, shiiiiieeeeet vad bra det är! Emma next weekend?
/EllanIdol 2009

Nu har idol börjat och jag hoppas inte Rabih åker ut. Han är så söt o sitta o kolla på. Ser han inte lite ut som en nallebjörn? Fast han verkar vara lite dryg tycker ja... äsch ;) fast om ja ska vaar ärlig tror ja han är bättre fotbollspelare än artist. I kväll skulle han sjunga All my life. En lugn RnB låt som jag tror kan passa honom. Eddie sjunger en bra låt också... If you're not the one. Frågan är om han kan sjunga den bättre än Daniel Bedingfield?

Ett av de bättre uppträdanden i idol i år är ju det här, nästan bättre än orginalet ju. (tar i lite grann;)

 

Erika som åkte ut förra veckan tyckte ja gjorde den här låten grymt bra...Nej nu måste ja kolla idoooool :)
/Ellan

Reaktion?

Nu borde väl vaccinet gått in mig ordentligt? Oh ja som Alex skulle svarat ;) Jag känner det i kroppen nu. Armen gör ont och det värker lite. Jag trodde inte ja skulle kunna gå till skolan i morse för jag fick knappt på mig kläderna, hahaha. Det är sant. Att lyfta och böja armen är inte så skönt, kan inte rikigt förklara hur det känns... Lite som om man blivit slagen och har värsta blåmäret kanske..? Nja. jag har också fått rejäl huvudvärk. Gick och la mig i sängen när jag kom hem från skolan och det blev bättre då, tur eftersom man tydligen inte få ta värktabletter för då kunde vaccinet inte hjälpa lika bra eller hur det var. Huvudvärken kanske kommer från att jag har sovit för lite också... Vaknade i natt flera gånger så fort jag kom emot med armen. Tur att detta går över!

Later :)
/Ellan

Sprutan

Nehe, jag trodde uggs va lite najs men tydligen inte. Jag hade tänkt att köpa ett par rosa men nu har jag kommit på att det går inte. Min vinterjacka är röd. Så i stället (om ja nu köper uggs) så får det bli mörkbruna för då passar de snyggt en min väska som ja har nu :)

Idag efter skolan åkte jag och tog svininfluensan sprutan. Det känns bra att jag har tagit den nu och det gjorde faktiskt inte ont, säger jag som hatar sprutor. Jag kan knappt ta blodprov förrän ja får tårar i ögonen, det är sant och löjligt. Sprutor får verkligen en fet diss av mig.
Just nu känns det inte så mycket efter sprutan, eller jo lite ont har jag. Sa bli spännande o se om jag känner något i morgon.

Nu saknar tyska böckerna mig.. äckliga glosor och en ful text vill att jag ska plugga in det i hjärnan. Men jag tycker tyska är ointressant och motivationen är lika med noll komma fem (jag har ju valt det själv så ja får ju skylla mig själv då)

I morron är det fredag, I LIKE ALOT!
/Ellan

Hejdå höst - Hej vinter

Vilken tur att jag tog vinterjackan i morse! Spurtade till bussen på morgonen, vilket nästan blivit en vana nu, inte bra!! Sen när jag slutade efter klockan två och skulle gå till tåget, asså shit vad det snöade och blåste! Mycket bra gjort av mig att ta vinterjackan. Däremot leggings och tygskor var kallt.

Vad tycker du om Uggs?


/Ellan

Glömt bort att blogga idag...

På idrotten i skolan idag gjorde vi coopertest (stavning?). Jag hade bestämt att jag inte skulle vara med o springa på grund av min förkyldning m.m men jag sprang endå idag. Just nu mår jag bra men märker väl i morron om det var bra eller dåligt att jag gjorde det. Resultatet blev kanske inte dö bra men nu har jag i alla fall gjort det.

Slutade vid typ kvart över ett idag, loooovley! ;)
Vi ni se hur min fruktansvärt tråkiga väg från skolan till stationen ser ut?Jämt när jag går över den här bron tror ja att ja ska tappa mobilen :O
Alex frågade mig en gång vad jag skulle göra om hon tog min mobil och slängde i den där?
Jag kommer inte ihåg vad ja svarade men typ att ja skulle bli rätt arg ;) haha xD


Tåget står ofta där o väntar, kan säga att det är lagom stressande.


Jobbig trappa upp till spåren. Där brukar ja ruscha, haha, ofta sen.


Mikaela säger att vi har fula tåg? :) Äsch, bullshit!


Blä.


Kolla tåget! Mot Stockholm... jag hade gärna tagit de.

Nu Godnatt :)
/Ellan


Back from vacation

Den fösta dagen i skolan efter höstlovet var bra. Fösta lektionen var engelska vilket var rätt slappt, satt brevid Freja och aj vad ont i munnen jag hade efter den lektionen. Inte på grund av Freja egentligen utan för jag är så sjukt dålig på att hålla mig för skratta. På lektionen stod våran lärare och skulle förklara hur man skulle läsa fonetisk skrift och då typ överdriva uttalet. Freja var värst och jag skrattade så det kändes som mina stygn i munnen gick upp. Dagen fortsatte bra annars. Många som tyckte min nya hårfärg va snygg, TACK ALLA! Och det var minst lika många som frågade varför det såg ut som jag hade börjat och snusa. Och nej jag har inte börjat med det och kommer inte att göra, okej? :)Fick tillbaka mina APU-anteckningar med förvånandsvärt bra resultat +VG så jag kanske ska satsa på MVG endå?
Nått mer som var bra idag är att jag har inte vart så jätteförkyld, det var som det har försvunnit mycket för jag har fått sova och vila ut i helgen. Hoppas det fortsätter så här nu så kanske den här helt bort i veckan!

I veckan har Alexandra lovat att fixa mina naglar, tror ni jag blev glad :D
/Ellan


Host och höst

Förkyldningen är kvar men jag hoppas jag är lite piggare till i morron så jag orkar med skolan. Lång dag i morron, 8-16, jobbigt. Kul däremot o träffa kompisar igen efter lovet. Idag har verkligen inte gjort nånting, iband är det himla skönt. Just nu sitter jag här och försöker bli lite frisk med hjälp av bra musik. Just nu spelas The Light You Leave On med Kevin Borg. Den låten är fin och jag gillar spotify :)


/Ellan


Musik är bra ♫
/Ellan

RSS 2.0