I believe

Kan inte sova. Halsen svider. Jag var aldrig på v.centralen idag för jag tyckte det kändes ganska okej i morse. Skulle det vara halsfluss skulle det ju vara mkt värre!! . En kopp varm choklad vill jag ha nu. Då vet ni. Anteckna.

Veckans...

NUUUU!!! Äntligen hörrni kommer veckans här då...


Veckans konversation


Veckans Sean Banan..


Veckans katt


Veckans "så här glad blev Jonna efter att ha pratat med Johan Palm"


Veckans catfight


Veckans coolingar ^^   (tror dom ja...)


Veckans smygfoto #1 


Veckans fredagsmys... haha


Veckans smygfoto #2


Veckans födelsedagsbarn!


Veckans suprise! Haha den här bilden hittade jag i mobilen nu!! När Jonna J(R)autanen är i närheten - håll i mobilen säger ja bara!! Annars kanske du har massa sånna här bilder i mobilen ;)




En kväll i somras....


.... slutade ju bra :)


Follow through

Snart ska jag lägga upp veckans, för jag vet att det är det ni besökare vill se :D
Har ett liv o ta tag i först... återkommer kompizzar.




STORT GRATTIS TILL FINASTE MICAN PÅ 17-ÅRS...

STORT GRATTIS TILL FINASTE MICAN PÅ 17-ÅRS DAGEN! Hoppas du får en bra dag i skolan med mig,:)haha PUSS!


I morgon!

Helgen har gått skit fort! Eller är det bara jag som tycker de?!
Jag har glömt att lägga upp "Veckans" också... FÖRLÅT.

I morgon är det Micans dag!!! Lillan fyller 17 år!! WOHOOOOO




We can dance until we die, you and I

Mått skit dåligt idag. Feber. Har värsta klumpen i halsen som gör ont och det är jobbit att andas, mår jag så här på måndag går jag till vårdcentralen så de får peta mej i halsen. Ingen nyhet att luftrören "svullnar" och blir feta när jag är sjuk men när jag typ är frisk jämt annars glömmer jag hur det är att vara sjuk och ha astma. anteckaarrrrr...




Spola tillbaks tiden?

Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää. Vad äre mät?
.

.

.

Det går inte bra nu

...............

tar en två panodil och går och lägger mig.


Ofta jag är bloggarn..?



tydligen ;)

Being human is exhausting

Ni vet när personer är så egoistiska så det blir jobbit? Aa ja vet. Man ba tänk lite längreeeeeeeä, för andras skull oxå.

Tänker inte klaga men idag har jag blivit påmind om hur det var att ha feber, ont i halsen och ont i huvudet... Nu väntar jag bara på att näsan ska börja rinna. Man glömmer hur det är att vara "sjuk" och de här är endå bara en förkyldning.


Går till tåget nu... Det regnar o blåse...

Går till tåget nu... Det regnar o blåser skit kallt. Mådde dåligt när jag vaknade i morse + att jag har feber.. Borde kanske vara hemma från skolan. Men älskar man skolan så gör man :-)


2

Idag började andra året på gymnasiet. Lite segt men det var kul o se klassen igen!!

O typ det viktigaste... Schemat. Det ser helt okej ut faktiskt.



Okej man ser inte så mkt... Men slutar tidigt flera dagar i veckan :)

Somnade i soffan när jag kom hem, vaknade av att Top Model började på teven... Ni vet "naanananaanaaa nana... You wanna be on top?"

I morgon börjar jag 9. Jag ska äta köttfärssås och makaroner till frukost! :D
Natti natti.

Lite reklam

Lite info från min kära vän Emma... Självklart ska ja sprida detta åt dej!



Eftersom hon håller på att bli frisör är det väldigt billigt att gå till henne, färgningen kostar typ runt 100kr beroende på hur mkt färg. Men det är verkligen billigt + att hon är duktig!

Så vill du få snygg frilla gå till Emma. Kommentera på hennes blogg eller på min om du är intresserad.



P.S Jonna Jautanen?? Du kanske? Blond? Eller slingor? D.S


Skolan börjar i morgon





Ja, men då är jag redo för skolan i morgon. Ett problem brukar vara att välja vad man ska ha på sig... meh! Nu är de problem löst, taaaaaahdaaaaaaa!


After tonight




"Jesus dog för lite mer än 2000 år sen, kanske dags att glömma och gå vidare?"

Såg precis de där på Facebook... Haha...kult


Vi var på samma fest som Kevin Borg

rubriken - (HAHAHA Emma & Julia, ja va ba tvungen)

Mican, bruttan som hänkar till Norrköping en lördagkväll för min skull, för att träffa bästaste Kevin. How nice?? Det var verkligen najs! Ni vet tårarna tränger sig nästan ut när han gå upp på scenen och han sjunger första orden i låten "right here waiting" av Richard Marx. Sen när refrängen kommer "Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you, Whatever it takes, Or how my heart breaks, I will be right here waiting for you" - Då ba ryser man för det är så fint!! 
När Kevin var klar stannade vi och snackade lite med honom. 3 spelningar på en dag - tought! Men endå var han lika grym på den sista! :)

Nattmat på donken.. Fräsch!

dsc02470 (MMS)

Nattmat på donken.. Fräsch!


Sitter bredvid Mican på tåget hem från ...

Sitter bredvid Mican på tåget hem från norrköping. Träffade Kevin efter han hade sjungit några låtar, han sjöng right here waiting idag också!! Åh han sjunger den så bra så man ryser!Snart ska vi gå av i stan och träffa Emma och Julia som är i kungsträdgården! Det är ju linköpings stadsfest här! Tjaråå bloggen :)


Endless Summer



Den här låten är så fin!

Nu ska jag göra mig iordning lite, om en halv timma åker jag och Mican till Norrköping. Kevin är där!

Rix Fm Linköping

Oj oj rix fm TVÅ dagar i rad! Det var bättre artister i igår än i norrköping tycker ja nog.. Men det roligaste var i alla fall o träffa girlsen igen!! Tack alla för en bra kväll :)

Zeinab tog massa bilder I'll show you some..





HAHAHA...

Zeinabs lover...





Jonna tha gangsta ;D




Rix Fm Norrköping

M och jag kom lite sent till Nkpg igår så vi missade lite artister men de gjorde inte så mycket :)
Det var inte de bästa artisterna där men vi hade kul endå. Det bästa var i slutet då kände man lite festival känsla.. ni vet... trångt(!!!!!)-ont i ryggen- susar i öronen och i hela huvudet haha!
Tog sista tåget hem o träffade lite folk :)

Ikväll blir det Rix Fm igen, fast i stan! Längtar tills jag får träffa girlsen :D

Några grymma bilder från i går... haha not.. ;)






Film

Okej vänner. Nu behöver jag lite hjälp här igen..
Jag behöver några bra filmtips. Så just shoot - skriiiiiv!

Komigennu, alla som besöker bloggen kan skriva en film åtminstone :) plz



Barnen behöver vår hjälp

Pakistan oversvammat vit 
agavoshop-liggande-475-89
 

bloggare-barns-rattigheter-200-150-flicka


Thank God

Haha NU går det att lyssna på Darins nya album på Spotify (alltså för oss som har gratis)! The God of Spotify har läst mitt irri inlägg!!! PUSS, jag älskar Spotify Free!


Irri



Irritäjting att jag inte har Spotify Premium...



Kommer sakna sommarlovet


Egoboost!

I går köpte jag Isabella Löwengrips bok "Egoboost!", hon kallar den "Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer". Har läst i bloggar att den ska vara SÅ bra och allting så jag kände att jag vill verkligen veta om den nu är så fantastisk. Allvarigt talat är jag rörd av boken. Jag har snart läst ut hela för den är sån där så man vill bara läsa mer o inte kan släppa den. Hur ofta händer det liksom?? Har nog aldrig läst en bok så fort, eller beror det på att jag har haft sommarlov från böcker? ;)
Men seriöst asså, man känner igen sig i den på flera stället och det är lite sjukt... Hur kan man vara så "blind".. Det bästa i boken är när hon har skrivit egna erfarenheter m.m. där man kan känna igen sig i och sen när hon har skrivit hur man kan göra för att "gå vidare". Läser man om problem och sånt i typ tidningar så står det oftst inte på vanlig svenska (haha ni fattar) och inte heller på enkla sätt hur man ska gå vidare. Isabella är endå bara 19 år... men jag tror endå på det hon skriver. Folk kanske tänker att hon är väldigt ung för att skriva om så viktiga saker som ångest, ätstörningar, press (från vänner, familj, skolan), komplex och sånt men hon har själv varit med om det här och kämpat. Som sagt jag är helt tagen av boken. Den är värd att läsa!!

Har en liten bit kvar i den.. Återkommer ;)


I wanna see the truth


Glömde cyklen...

Glömde cyklen på station... kul. Nu ska ja gå och hämta den i regnet. Är pepp på att springa ett varv i spåret också... Det är skönt o springa när det regnar.
Eller så sätter jag mig och kollar på en film... Inte lika jobbit.

Haircut

Haircut done √ 
Nu känns håret fräsch igen efter ett besök hos duktiga Jannie. Hon har klippt mej i typ 4 år nu så hon "känner" mitt hår och vet ungefär hur jag vill ha det när jag förklarar så dåligt, haha! Hon klippte precis lagom på längden och lite mindre på mitt uppklippta, tyävrr kan ja inte visa någon bild nu för när jag gick på stan med mamma efteråt spöregnade det... och nej det finns nog ingen hårprodukt som står emot spöregn, inte i mitt hår i alla fall. Så det blev ingen bild. ;)


Guess what?

Håll i er. I morgon ska jag åka till stan o klippa mej!! :D
Efter typ fyra månader har jag äntligen tagit tag i det och beställt tid! Ska jag vara ärlig har jag dragit ut på tiden för att håret slits ganska mycket på sommaren och framför allt bleks. Egentligen gillar jag mitt hår nu förutom att det är så slitet, men jag gillar längden o färgen så jag ska nog "bara" klippa typ bort det slita.. eller ja typ minst 5 cm blir det nog. Haha och ingen lugg ska jag våga mej på. Sist blev det ju kata to the strof eftersom jag inte orkade sköta den. För jag lovar, min lugg levde SITT liv. 

Nu ska jag titta på ett SATC avsnitt och sen sova! :)



You can never have too much cosmetics

Ikväll var en av mina kusiner på pappas sida här. Hon har haft en egen kosmetika affär för inte så länge sen. När hon kom idag fick jag massa fina saker av henne!! Kan visa lite.. (orkade inte ta kort men jag har lånat bilder från google, so i can show you homies).


Rosa glittrigt nagellack från Dior.


Mörk rött (heter färgen men jag tycker den mer är mörk lila) nagellack från Dior.


Vitt nagellack från HR, Helena Rubinstein.

Jag fick också två parfymer, en Calvin Klein och en Christian Dior. De luktar jättegott!! Pappa fick 3 parfymer också i lite olika märken. :)

Tänk vilken bra kusin man kan ha!


Får får inte får, får får lamm



Mican och jag träffade Frank här om dagen...


mer known as...




IDOL 2010

Inte ens en månad kvar till IDOL börjar igen!! Varje fredagsfinal ska bli på olika ställen i sverige.. man kan ju alltid hoppas på att de kommer i närheten av där man bor!
Förresten i trailern hör man Darins nya låt Microphone som är special skriven för just idol :)

.                            
.                                                             2008, ni vet... Kevan... the obvious winner.

bloggar lite då

Sitter här och försöker hålla mig vaken genom att läsa lite bloggar. Men det går segt, finns inte så många intressanta. Men en av några favvo bloggar är den här, läser ni den?
Klockan är snart halv 8 och jag är redan trött, jag gick upp kvart över sex i morse nästan som om de vore skoldaaaag :)

Nää hörrni nu ska ja göra nått vettit o dra till stallet. Ciaociaociao

En halv timma senare...

hähä tror ni jag sover.. nejnejnej. Ska upp halv sju i morgon bitti. Stallet - släppa ut vilddjuren hästarna och sen vidare till jobbet. What a morning :D

Bye komips


Telia thoughts

Helloj nattugglor. Ingen nyhet men jag blev också drabbad av att inte ha bredband igår, precis som ca 3000 andra. Fatta om hela Sverige skulle bli utan internet i typ en vecka.. Vad skulle hända? Typ sverige går under? Så sjukt många som är beroende av det, alltså inte bara som "fritid" utan i jobbet o med massa viktiga saker. Det är lite coolt endå att det har blivit så stort. (Låter gammal) Men jag kommer ihåg när vi (min familj) fick internet. Haha vilken grej de var! Man typ ringde upp och det lät roligt i datorn och samtidigt som man var uppkopplad på internet kunde man inte ringa med hemtelefonen... De va tider de...

Bloggar mer i morgon, om bredbandet funkar vill säga.


Spotiy lista

Jag vill lyssna på en bra spotify lista. Någon som har/vet en? Länka!! :)




Kommer ni ihåg dom här gamla godingarna..?   Tell me - P.Diddy ft Christina Aguilera

                                                                     Last night - P.Diddy ft Keyshia Cole
 


                                     

 


Right here waiting for you

Guuud vad fort helgerna går!! Redan måndag i morgon = jobb. Skönt att det är sista veckan jag jobbar, sen är jag fri igen ;)
Har inte gjort ett dugg idag fast endå har dagen gått fort? Haha konstigt.

Den här låten sjöng Kevin i onsdags... ♥


Kevan

Bilder från i går (8/9-10), västervik :)






Det regnade verkligen hela dagen men vad gjorde det? Inget, om jag ska vara ärlig. Kevin var lika grym som vanligt ♥ Han blev lite förvånad att vi kom, haha ni skulle sett hans min :D Det var ju inte så länge sen vi träffades... 

Närmare bestämt i onsdags! Här är bilder från Målilla 4/8-10



I logen...



(HAHA, sånt här som inte borde visas! XD )


Innan jag sa hej då till Kevin, Sofia och Marielle fick jag en maltesers av Kevin, haha ;D

I Målilla sjöng han 8 låtar och en av låtarna var right here waiting (av Richard Marx), jag rös! :D




Live your life

I morgon ska jag visa lite bilder från två dagar som jag träffat Kevin den här veckan. Fattar ni?? Grymt sommarlov?? Han är bra den där Kevin, snäll som tusan, det ska ni veta.

Nu ska jag chilla framför teven. Sex and the city is on the menu.


Cocoballs

Diet vare här! Vatten och äpple är vad Mican matar mej med en fredagkväll. (Hon ser vad jag skriver o nu ba "det finns chips om du vill ha"). Vi åt cocos bollar förut o Mican ba "vad heter cocos bollar på engelska?" Ingenaning.. Cocoballs? Hahaaa.. nån som vet? I morgon åker hon och jag till Västervik över dagen, de ska bli kul!
Nu ska vi se dagispapporna! ciao :)


No one will ever fill her shoes

Gårdagen var grym. Nästan ni vet nyp-mej-i-armen-drömmer-jag-? - moment. 
I morgon kanske jag kan lägga upp några bilder här på bloggen bara för att visa er lite, maybe baby.. ;)

I morse vid 7-tiden var jag inte så värst pigg kan ja lova. Det var RÄTT SÅ jobbit att gå upp ur sängen. Ni vet när man vaknar och känner typ "hallåååå ja gick o la mig för en timma sen??", när man kollar på klockan en extra gång för att verkligen se om det stämmer att det är dax o vakna - SÅ kändes det! Men i alla fall gick jag iväg till jobbet i jättefint väder, lite motigt att vara innomhus och städa men det gick bra idag.

Eftermiddan tillbringades i stallet. Snart inser jag att det troligtvis blir en paus i hästvärlden för mig snart. Vet inte hur jag reagerar... jag tror inte jag fattat. Det enda jag fattat är att hur det än blir, så kommer jag inte förlora en vän som är som min syster. Kanske inte ska skriva sånt här i bloggen, vem som helst kan läsa det här. Men nu vet ni, hon är bäst. Jag hoppas i alla fall att allt inte kommer förändras

Hahaha.. mamma kom nyss o ba "dax o tänka på refrängen" Hahahaha.. För det är ju inte lättare o säga, "gå o lägg dej du ska jobba i morgon". 
Bilder i morgon, kanske! Goodnight.


Speechless

F*********************N vad bra kväll!! Ibland älskar man verkligen livet.

Är sjukt glad över att jag hade en systemkamera i kväll, några av minnena kunde tas med den. Jag kan inte uttrycka hur glad jag är just nu. Återkommer ;)


Yes

Det gick bra att vara med hund idag. No problemos. I morgon väntar en rolig dag, hoppas ja! Kevin.
Har fått låna en systemkamera av Lottie, SÅ BRA, ja dör. Jag vill också ha en systemkamera. Senare i veckan I'll show you the results. Lite stressad, måste hinna sova innan jag ska upp i morgon. Jobb först, som vanligt. :) 

Vi hörs kompizzzar (haha ja vet att ni älskar när jag skriver så där).


BF09

... hörrni BF09 vårat nya schema finns ute nu.. här.

Vi ses den 24:e då? Oki? :)


Klara färdiga gå

Idag har jag min nya bästis hemma hos mej. Klara heter hon och är en Cairnterrier. Medans jag var och jobbade hade mamma henne. När jag kom hem åt vi lunch o efter lunchen blev Klara trött så vi chillade lite... på våra egna sätt...



Letters to Juliet

Den filmen har jag och Mican varit och sett på bio i kväll. Fin kärleks story, verkligen romantisk o mysig film!





Det bästa... ett lyckligt slut! :D


Friday, saturday, sunday, monday.......

Helgen har gått fort... Måndag i morgon igen vilket innebär jobb för mig.

Alla dagar den här veckan förutom i fredags (trorjadeva) har jag övningskört. Och ja, det ger resultat! Nu börjar det blir roligare när det går bättre också. Så jag ska försöka att inte "tappa" de här nu :)

Har inte tid o blogga mer, skulle gått o lagt mig för länge sen. Mobilen ringer kl sju i morgon bitti.
Goodnight blogreaders!  


So dance like it’s the last night of your life

Stressig dag igår.. Shopping på IKEA och sedan hem och bygga ihop endel. Det tar längre tid än vad man tror, jag vet. Sen chill med bästa Mican på kvällen. Idag ska vi fortsätta bygga ihop lite ikeasaker och jag ska hinna rida idag vilken jag inte hann igår..
Vill att den här veckan ska gå fort, har typ 100 saker o göra alla dagar den här veckan känns de som, så kanske blir lite ococial. Fast vissa saker i veckan kommer bli skoj... hehe tell you more later ;)



RSS 2.0