I wish I could save you

Lååång sovmorron, sov kanske tio timmar! De va länge sen ja gjorde de... Skulle ja få de, skulle ja lätt göra de oftare.
Efter jag kom hem från Mican har ja inte mått bra... Huvudvärk (vilket i o för sig inte varit ovanligt de senaste veckorna), lite snurrig och himla ont i halsen. Jag blir säkert förkyld snart för jag har inte varit de på länge nu... så det kanske är min tur? Mama var o köpte Kan Jang eller va de heter. Typ nått man ska dricka för att stanna upp förkyldningen med? Börjar med de idag så får se om de funkar. Helt plötsligt har mama börjat köpa massa sånna saker som hon aldrig gjort förut. Hon köpte aldrig vitaminer o sånt som hon gör till mig nu.. Vad har flugit i na? Hon kanske börjat bry sig eller nått? Haha, förresten inte bara de att ja har min dryck med vitaminer o järn och nu den där Kan Jang har hon också köpt Chi San som ska ge en energi. What happened? Ge mig lite sömn och inget sånt där så kommer jag må mycket bättre. Det är var jag tror i alla fall. Att jag är skoltrött gör nog inte allt bättre. Fast nu har jag APU, och de gillas faktiskt! :)

I morn är det apu och unicef som står på schemat. Lång dag men de blir nog bra. Hade vart kul o träffat Frejuus när ja endå är i Mjöllat i morn.. men kommer inte hinna tror ja.

Ny vecka - nya försök att gå o lägga sig tidigt. ;)

Just jah! I onsdags var jag och åkte skridskor med apu-barnen i Cloetta Center. Lyxigt för skolan hade bokat 2 av ishallarna som finns där. Jag och många av barnen åkte i LHC:s tränings hall.. Och när vi skulle gå ut där ifrån gick vi brevid stora ishallen och där kom alla LHC spelare ut! Haha de va roligt att se... några av killarna gick fram till dom och fick autograf! Snällt av spelarna o ta sig tid till barnen :)

Nu godnatt,
/Ellan

Do you remember



Nu ska jag hänka med mama til CG. Burrrrrrr... kall söndag!
/Ellan

If I ain't got you

Ellan: Skulle vi inte kolla på Beck?
Mican: Beckisch?
Ellan: Hahah jaa, kolla du fyran? (Mican visste inte vilken kanal de gick på)
Mican: Hahahaha jaha va de på fyran (Suttit i en timma o kollat på trean, bra där)


Mican & jag.

Stolen
/Ellan


Freeze the moment

Äntligen funkar blogg.se igen! Har precis ätit taco så nu är jag mätt o gla'! Ska packa ihop lite grejer o sen åker jag till Micaéla Karlsson och sover där i natt.

Letar men hittar ingen bild på bruttan på den här datorn...    det kommer ;)
/Ellan


Please don't turn away

Älskar fredagar asså! Ska snart gå och lägga mig och jag längtar efter sovmorron. Den här veckan har vart ganska stressiga mornar men apun har varit riktigt rolig faktiskt. Kidsen är faktiskt ursköna.. O jag har fortfarande inte vant mig vid att det är mig de menar ibland när de ropar "fröken, frökeeeen!!!". Halva tiden har gått, o gudars vad fort det har gått, men de betyder väl att jag har haft roligt antar ja.  

Kolla på videoklippet. Ja ryser, de är så braaa. Ja väntar på att Beyonce ska komma till Sverige så jag kan åka o se henne lajv. Men det blir väl inte förrän i höst om jag har tur. Hon var i globen förra året. Varför var jag inte där?

/Ellan

Femhundrade blogginlägget

Det firar vi med en snygg bild på Kevan;)


/Ellan

Hallå där pizzagubbe

Fått order av Emma att blogga mer. I'm on my way....
Var med Freja o chillade i går, kul o träffa henne igen :D Snackade o åt pizza, mmmm, l really like. <3



Nu ska ja äta lite, sen väntar stallet :)
/Ellan


Hahaa..

Gammal... men bra ;)


Visst är den bra gjord? :D



Usch va sent de blev idag.. Klockan är snart tolv.. När ska ja inse att ja kommer bli piggare på dagarna om ja går och lägger mig tidigare? Ja vet inte om det är jag som är så himla seg eller om tiden har börjat gå snabbare för jag går jämt o lägger mig runt elva annars typ.
Bloggar mer i morn. Ciao bella!
/Ellan

Jag har hört att man ska lyssna på sina föräldrar

Har duschat och kommit på att ja glömt säga till mama att hon måste väcka mig i morron innan hon åker till jobbet... Pappa är vaken så ja frågar honom om jag kan gå till sovrummet o prata med henne eller om ja väcker henne...
Klockan är lite mer än elva... öppnar dörren och går in i sovrummet..
Jag: Mammaa..?
Inget svar.
Jag: Mamma?
Mam: aa..
Jag: Sover du?
Mama: mmm....
Jag: Väcker du mig i morron innan du åker?
Mama: Du måste gå o lägga dig nu!! Ja åker tidigt i morn.
Jag: Aaa men väck mig. Har du gjort matlåda till mig också?
Mama: Ja.
Jag: Okej bra, ja kollar va de är i morn.
Mama: GÅ nu gangster
Jag: Godnatt.
Mama: mm.

Hon va nog lite trött tror ja :)
Så nu vet ni... I'm a gangsta!
Gooooood night :)
/Ellan


Var det Darin Zanyar?

Jag trodde seriöst att det var Darin som stod brevid mig på tåget idag in till Linköping. Ööööh, östgötatrafiken skaffa sittplatser på tågen, har snart stått i två veckor(!) Men strunt samma det kan inte varit Darin... Nej. Han gick på samma ställe där jag går på. Aldrig sett människan förut... Ja brukar inte ta tåget den tiden utan en timma tidigare men hallå... Man vet ju endå typ vilka som går på där jag går på? Emma, snacka om att du missa nått. Det va fränt... Men han kanske hade åkt fel? Eller så har han flyttat hit. Fast ja undrar varför i så fall, ingen som ser ut som Darin vill bo här tror ja :)

I morn ska jag åka skridskor i Cloetta center, precis som LHC ;) Fast jag ska åka med APU-barnen, dock. Har inte åkt skridskor på några år så de ska bli kul.
Oh i morn kommer Freja hit, wihuu! Vanilj cola o flöt? :'D

Nej nu måste ja städa lite de är stökigt här som vanligt.. :(

Godnatt kära vänner.
/Ellan


Inte bara min blogg som har ny design...

De här får duga ett tag nu. Bättre än förut, eller hur?

Kevin Borgs flickvän, Sofia har också fått en ny design. Det är jag och Marielle som designat! Jag är faktiskt skit nöjd.

KLICKA HÄR för att se hennes bloggdesign.


Min bild, rör ej! Kevin & Sofia i Motala för snart ett år sen.

Nu är de dags att sova. En timma sovmorron i morn för ja börjar senare. Lovley.
/Ellan

I like

Musik är alltid bra. Spelar ingen roll om man är glad, arg eller ledsen. Eller hur?
Den här låten är grym!

/Ellan

Hatar...

... att behöva gå o lägga sig med tårar i ögonen. Det svider.
/Ellan


I remember all the happy times we had when we were younger

Sjuttan vad jobbit det var att gå upp ur sängen i morse. När klockan ringer tio i sex och man känner sig medvetslös när man ska öppna ögonen är de nog dax att tänka om lite. Med andra ord gå och lägga sig tidigare. Vet inte hur mycket jag tjatat om de i bloggen hur trött ja är och allt.. Men nu har ja verkligen bestämt mig att jag måste ändra på de här. Det tar liksom kanske fram till lunch så är jag pigg, eller inte ens pigg, jag har typ vaknat till då. Mama har köpt en dryck med vitaminer och järn i nu som jag ska börja dricka så, nu ska jag bli pigg! Eller jag får väl ha lite tålamod med drycken... Men tror jag endå det mesta beror på sömen. Jag som älskar att sova.

Apun var kul idag också, fortfarande några barn som står och läser på min lapp där jag har skrivit vad jag heter och varför jag ska vara på deras skola och hur länge osv. Idag tillexempel mötte jag x-antal barn i korridoren som sa "Hej Ellinor"... Så klart svarar jag men ja undrar hur dom kommer ihåg... Eller så är jag bara förvirrad. Det kan liksom vara barn som går i 3:an-4:an, alltså barn som jag inte träffar mer än på rasterna. Antagligen har de läst min lapp på anslagstavlan eller så har ja kanske träffat dom.. Virrigt men kul :) Och det bästa är väl att de gillar att jag är där!

Slutade vid två och tog bussen till station vid kvart över. Bussen var sen och ja missade tåget som gick halv. Men tur var väl de!! När jag gick på tåget efter satt Emelie där som en solstråle. Shit vad glad ja blev o få träffa henne. Tänker ja efter så vet jag inte ens om jag träffade henne på sommarlovet. Pinsamt... Hade mycket o prata om och inte förrän man träffats kommer ja på hur mycket jag saknat henne. Vet inte riktigt hur länge vi känt varann... Men liksom sen 3:an? Kanske..? Vi var liksom jämt när vi va små, härliga och roliga tider de! O nu liksom... what happened... Kommande jul o nyår åker hon till Thailand med sin pojkvän. Tur att jag inte är avis... haha ;)

När jag kom hem åkte jag till stallet och träffade Lottie som jag inte träffat på en vecka, nice to see her where she belongs

Nu väntar sängen... Sweet dreams!
/Ellan

Ge mig en stilmall till bloggen

Idag var det pulkabacken, mattespel och självporträtt som gällde på aupn. Både kul och lyckat faktiskt.
När jag kom hem hade ja fått paket på posten... Med den här i..


En DVD med live uppträdanen med Beyoncé! Tack mama :D
Snart börjar Made in sweden, men nu väntar duschen.
/Ellan

Min blogg måste fixas... Men hittar ingen stilmall som passar.. :( hjälp. Mican har du nån bra stilmall?


Godnatt

Uppsan.... nu va klockan lite mycket igen.

APU:n går bra - gilla.
Jag är trött - ogilla.
I morn ska jag äta godis - gilla.
Gå till tåget i morn när det är mörkt - ogilla.
Hästarna mår bra - gilla.
Jag måste sova nu - ogilla.

Gaaaaaaaaaaaaaah, i morn går ja o lägger mig halv tio! Vill inte vakna med huvudvärk nått mer för de är ogilla!!

Hoppas ni antecknar. Jäklar, intressant blogginlägg :)
/Ellan

Bad Boys

Idag har varit en sån här dag där ja kan reta mig på typ de mesta, så himla störigt. Som tur är har jag varit ledig idag. Inte gjort nånting, bara varit allmänt osocial. Suttit och kollat på Top Model avsnitt, de är bra. Kan drömma om hur smal man vill vara. För visst skulle man inte tacka nej till att få Tyra Banks kropp? ;) Någon får gärna göra mig brun också. Äsch drömma kan man ju göra.


Haha... De där skrev Freja på sin blogg efter två dagar! *skrattar* Fast ja ska inte säga nått... studiedag är chill <3

Bra låt, lyssna på youtube eller spotify.

APU i morn :)
/Ellan

APUn börjar bra...

Första dagen på min APU och det var faktiskt kul :)  Veckan börjar bra... I morn har skolan jag gör apu på studiedag så ja är också ledig! Bara tre veckor och fyra dagar kvar nu! ;)

I kväll går Weeds på tv, grymt bra serie, så kolla på de om du inte har nått o göra :)

/Ellan

Fett inlägg

Mmmmmmm tusan va gott det är med prinsess tårta!! Jag tror att jag skulle kunna leva på prinsesstårta... Donken... B&J's.... tacos.... och kinamat! Fast då skulle ja nog se ut så här me...

... o de är väl inte mina högsta dröm om man säger så.

De va längesen ja år kinamat nu... Ska se om ja kan övertala mama till o köpa de nån dag.


Nu ska ja fortsätta äta på min goa prinsess tårta som blev över från igår ;)
Hahahaa..  See ya!
/Fato-Ellan


Can't be more true

Saknar dig Mikaela. Vi måste ses massor i år tycker ja..



Som sagt idag fyller John år så ska snart äta tårta :D
Sen ska ja till stallet o pyssla om hästapållarna!

Have a nice sunday frieeeeeeeends :D
/Ellan


Kenza stöder också UNICEF





Bra jobbat Kenza :D
/Ellan

Give it to me

Helt plötsligt blev jag jättesugen på Ben & Jerry's! Men har ingen sån glass hemma... hm får nöja mig med godis ikväll ;P
I morn blire tårta för då fyller min kära storebror 19 :)
Hahaha hur ska detta sluta.... ja kommer verkligen rulla fram!


Älska B&J's <3
/Ellan

Nu mot...

stallet! Måste försöka hinna fixa min design snart också... Och Frejas... ;)
Herrå!
/Ellan


Idag har jag samlat in pengar till vattenrenings tabletter

På förmiddan idag var jag i Mjölby och träffade Marléne. Eftersom både hon och jag är med i nya UNICEF gruppen som vi varit med och startat och för att katastrofen i Haiti inträffat gick vi och samlade in pengar. Vi båda är jättenöjda för det gick skit bra! Så himla glad att jag kunde vara med och samla in pengar idag. Äntligen har jag gjort nått bra! Pengarna går direkt till Haiti och till saker som vätskeersättning, vattenrenings tabletter och första-hjälpenväskor, bra vah?! Ja menar liksom att pengarna inte bara samlas in och sparas någonstanns och man inte vet var de tar vägen, utan de används till nu den här katastrofen i ett av världens fattigaste land.

Fattar ni inte vad som har hänt eller varför jag vill vara med i Unicef. Kolla på de här videoklippen..



Är man känslig borde man inte kolla på de här klippet under...

Det här klipper är inte från Haiti, utan från Tchad.

/Ellan

HEJSAN

Jag sitter nu i skolan på engelskan och gästbloggar lite. Ja , det är Freja nu asså :)
Ellan sitter bredvid och frågar vad hon ska skriva på min blogg.
hon får skriva sen istället, hemma.
på lunchen så ska vi till donken. FLÖÖÖÖÖÖÖÖT
det kanske bara blir vi ? i don't know.
iallafall så ska ja kanske jobba nu då.
vi har ngt fördjupningsarbete om australien.
nu kommer snart ylva
HEJ DÅ ! :D



Made in Sweden

Dagen började inte lysande om man säger så. Vaknade med huvudvärk och på bussen till skolan var jag typ medvetslös. Halv sov. Alex hostade och höll mig vaken. Det blev ännu värre när jag kom till skolan. Gick till skolans aulan för att göra matteprov. Orkade inte tänka och det syntes på provet också kan jag lova. Det gick verkligen åt helvet dåligt. Ska kolla resultatet i morron. Jag som nästan hade mvg i matte i nian... hm.. what happened? :) Snart är jag back on track igen.

Nu har ja kolla på Made In Sweden, kul att de är tillbax! :D


Nu måste ja skriva klart uppsatsen... Hard work!
/Ellan



Har ni hört om katstrofen?


Tjaaaaaaaa! (H)

Gästbloggar'n Freja hääär :D
jag har fan inte tid att gästblogga, gör det bara för att ellan bad mig.
jag har nämligen annat för mig, jag har ett liv (H)
nej okej, inte tjaffsa.
nu ska ni få se en sexig bild på när jag pratar i telefon med ellan
som vi alltid gör i typ 1h :D


mmmh, so sexy!

jaja, nu ska ja va med kim ,
herrå fuckers :D








PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

zzzZZzzZz

Varför går ja inte o lägger mig när jag är trött?
Varför pluggar ja inte när ja har tid?


Trött ja blir på mej själv. Kan inte bara nån säga till mig eller nått..

One more try, godnatt.
/Ellan

Jag älskar sovmorgon

Är jag ensam om att det känns som om det är typ lov snart? Det känns som om att på fredag är sista dagen i skolan och sen är det lov... Men det stämmer ju inte. Tvärt om. Nu börjar allvaret. Nästa vecka är det APU och fyra veckor framåt. Jag tror jag längtar till det för att slippa skolan lite och för att på min förra APU hade jag himla roligt, helt sjukt va ja lärde mig mycket. Fick liksom se allting från en helt annan synvinkel. Jag hoppas att den platsen jag ska till nu kommer vara bra, har i o fär sig bara hört bra saker. Men som vanligt är alltid jag nervös inför nått helt nytt... när skolan är inblandad menar ja nu dårå.
Fick gå i skolan i en och en halv timma extra idag för att få massa info om valbara kurser... Svårt o välja eftersom de är val inför hela livet som ska göras. Det löser sig :)


Sovmorron till sju, jihuuu :)
Sweet Dreams,
Ellan

Datanörden fick högsta betyg

Hade äntligen redovisning på grupparbetet i Socialisations projektet idag, himla skönta att det är avklarat. I veckan väntar nu bara matteprov och en uppsats som ska vara klar. Sen APU i en månad :)
Hade min sista datakunskap idag. Woho gissa vad jag fick för betyg? MVG!! Hihi kunde ju inte passat bättre eftersom ja är en datanörd... right? TACK Thomas om du ser detta! (Vet nämligen att han var inne här i dag o kollade).
I morn blir det pulkabacken på idrottslektionen!
/Ellan

(inte min bild)


It's not the news it what I heard

Jag saknar Kevin och hans humor! :D Han är så skön asså...



Varför finns inte fler killar som han? :)
Nu ska ja försöka sova..
Godnatt,
/Ellan

Hej då jullov. Hej kungshöga.

Skolan i morn om någon har missat det. Hurra säger vi eller något liknande...
Ska läsa igenom redovisningspapprena nu och sen lägga mig i sängen och kolla på film. Har redovisning hela dagen nästa. Som jag sagt förut... Det var inte snällt att ha det första måndagen efter lovet. Men SEN är det ÖVER! Då ska ja fira med en cola.
Lycka till i skolan i morn alla :)

UNICEF möte i morn också!
/Ellan

Vad gör man en tråkig lördag?

Sitter själv vid matbordet i köket (eftersom jag äter segast i familjen). Mama står och plockar in mat i kylen. Pappa sitter i vardagsrummet och kollar på tv.

Jag roppar till pappa: Får jag gå ut och gräva ner mig i snön?
Han svara okoncentrerat: Jaa.. det får du väl.
Mama tittar på mig och säger: De är ju rätt kallt ute.
Jag svara inte.
 
Nu är ja mätt, ska fortsätta plugga. Hallåååå det är ju lördagkväll.. Man pluggar inte då :(
/Ellan



Update: Hahahaa Emma.... "Ni är min framgång /e" Rabih imitation.  
Älskar er!! /e (eddie imitation)


Turn the lights on


Lyssna på klippet. I love it.

Pluggar o pluggar... blir aldrig klar. Va äre mät?
Jag tar en paus och äter nått och ser om det går bättre o plugga med mätt mage.
/Ellan

Something whispers in my ear

Det känns som om jag bara går och väntar på något. Jag tror jag väntar på vardagen liksom.. Vardagen som aldrig kommer. Dagarna bara går och jag bara flyter med. Ibland kommer problem som ja lägger bakom mig och aldrig tar tag i ordentligt. Tiden går ytterligare och allt fortsätter. Jag är osäker, ingen säger något eller så blir det bråk. Jag samlar på mig massor som jag går och bär på som jag egentligen borde slängt bort för länge sen. Men det är inte lätt. Saker som ja inte vill gör jag för att jag inte kan säga nej. Ja är på sätt och vis endå ärlig för jag vill ju... kanske... Ja vill kunna säga det ja tycker. Andra får helt enkelt accerptera det, och jag själv kan inte inse att ja måste kunna vara den jag är o tro på mig. Det är svårt att gå mot strömmen. Och all press är jobbig.

Klockan är 03.17 ja skulle gått o lagt mig för typ många timmar sen. Lycka till,

/Ellan


I promise you, I won't make a sound

Tack bruds för i kväll, Alexandra, Mican o Emma :) Kul o få skratta... kände att ja behövde de i dessa deppiga pluggdagar.. 
Alex och jag ägde singstar som vanligt..! O så kollade vi Let's dance. De va rätt bra tycker ja nog. Rabih och Mattias var nog de bästa ;)


Jag&Alex körde singstar och Guitar Hero samtidigt :)




Emma&Mican

Jag ska önska mig singstar i födelsedagspresent så kan vi sjunga hos mig sen flickor :)
/Ellan 

New design on its way

NU vet jag hur ja vill ha de!!
Det ska bara bli som man vill också...
/Ellan


Update: Kanske kommer se konstigt ut här ett tag! Just so you know.

Feel the rhythm of every heartbeat. Let's dance.



Åker till Emma o kollar programmet me några brudar :)
/Ellan

Det är inte bara jag som tycker det är kallt...



Frys inte ihjäl kära vänner! Nu ska göra iordning mig och strax åka och vara lite barnvakt :)
/Ellan


Måste fixa en ny design,
säg till om det är någon
som inte har nått o göra...
eller har någon över ;)


Jag är lite hopplös

Idag då. Pluggade lite... Gick till soffan o la mig där och pluggade. Somnade (fanfanfan)! Vaknade efter två timmar. Mamma stod där och frågade om ja ville ha nått o äta. Oh nej jag som skulle hunnit plugga massa på två timmar juh! buhuuu :(
Vaknade i morse, dö trött och ont i huvudet. Har varit seg hela dagen. Mama tyckte jag såg sliten ut och så sa hon "du går väl inte o blir sjuk". Nej nej NEJ skulle inte tro de. I morn hinner ja plugga lite på förmiddan, sen på eftermiddan åker ja till Julia och är barnvakt! :)


Har ätit glass i 17 minus grader idag. Dock inte piggelin.
/Ellan


Waiting on the world to change

Huvudvärken kryper sig fram känner ja.. Borde ha gått o lagt mig direkt när ja kom hem från Alex. Kul o se er igen Emma, Mican, Julia och Alexandra. Saknar faktiskt roliga fredagarna.. long time ago...

Stressen har också börjat komma. Pluggpluggplugg. Åh nej. Jag är inte pepp på skolan. Känner som alltid när loven börjar ta slut.. Att ja skulle behöva en vecka till. Hatar att vara ute sent med skoluppgifter o sånt. Har lovat mig själv att göra bra ifrån mig men sen är ja så lat så ja väntar alltid in i de sista och slarvar ihop nått. Vet känslan när man lämnat in och klarat nått arbete t.ex, så himla gött äre! Nu är de ju i o för sig knappt en vecka kvar innan allt börjar igen. Kom igen nu Elllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

I morn stan med mama, stallet och sen plugga som fan
/Ellan


Hm...?



Men nurå...?




Va ska man tro på? Är de en fejk eller en riktig Rabih som jag är vän med på facebook?
Troligtvis fejk... finns ju en "Kevin Borg" som heller inte är riktig men tror vara de. Fyyyyy hörre du!
/Ellan


3 Januari

Kommer ni ihåg? Jag var verkligen överlycklig!!!

Idag är det exakt ett år sedan jag såg han uppträda, träffade honom, pratade med honom, kramade honom för första gången.

(Inte mina videpklipp!) Hörde att de va mellan 3000-4000 pers där och jag var en av dom som stod typ längst fram. Fränt.
Kolla typ 2:50 och 2:55 de är min ros som Kevin tar upp :)<3


Ja va säger man... Söt som socker. Kommer aldrig glömma den dagen.
/Ellan


Jag åkte första klass, såklart

Dä ni! Ja satt på första klass i tåget hem från Gävle, vilket kändes helt rätt :)
Lite bilder från dagarna med Mikaelaaaaaaaaaaaaaaa! :)

Jag var inte van vid 22 minus så mitt hår frös och ögonfransar ;)











Beslutsångest om vilket sugrör...



Tack för att du finns Mikaela! ♥

Rent ut sagt pissigt värre att hon och jag bor såååå långt i från varann. Det är alltid lika hemskt att säga hej då till henne. Fast den här gången va de nog lite värre. Vet vet inte när vi ses nästa gång, det suger!
Tack för alla bra dagar på lovet, love ya girl!
/Ellan

Lång dag här va

06.20 Mikaelas mobild väckte oss.
08.00 Gick till stationen med världens tyngsta väska och i mkt snö.
08.49 M & Jag tog tåget till Gävle.
typ 11 låste in världens tyngsta väska och gick till stan.
13.00 Kramade M med tårar i ögonen och sa hejdå.
13.17 tåget åkte mot Lkpg.
16.53 tåget framme i Lkpg.
17.20 hemma in ma own house.

00.50 sova

I morn ska ja blogga massa
Nu ska ja sova massa
/Ellan

Tiden går fort när man har roligt

Kom till Mikaela i tisdags och i morn är det redan dax att ta tåget hem. I kväll har vi suttit och ätit go efterrätt som Mikaelas mamma bakat (+ att vi åt go kladdkaka, mummmmmms!) och kollat på Kalle i chokladfabriken. Den filmen ser så god ut, eller hur? :) Bra är den och han Kalle är ju så gullig.
Ungefär vid fem i morn är jag i min hometown om de inte är massa tågförseningar förstås. Här i Bollnäs är det jättemycket snö, kanske en meter nästan!! Mama ringde mig förut och då sa hon att det var ca 3 dm snö hemma. Så det blir säkert tågförseningar. Men men :)

Idag är de ju första januari tvåtusentio om någon har missat de.
/Ellan

RSS 2.0