Still waiting for the best day of my life to happen


-



If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's we'd grab ours back

Höll på och skriva ett klago-inlägg. Men jag ångrade mig... jag sparar nog det till en annan dag.

Nu, en och första jobbveckan har gått och jag känner att jag håller på att vänja mig vid att gå upp klockan sju på morgonen (även om de är jobbit). Nu är klockan snart halv tolv och jag är trött. Innan den här veckan var jag typ pigg så här dags... Den här veckan har varit ganska jobbig faktiskt. Det har varit en stor omställning för min kropp att behöva gå upp, äta frukost direkt när jag vaknar och sen göra nån nytta.. haha... Ni fattar inte hur jobbit de är! O visst jag är trött, men vafan - låt mej, de är mitt sommarlov!

Nästa veckan hoppas jag blir bättre... ja menar då borde jag vant mig lite mer.

=)


no title

Hej huvudvärk. Red ute i regnet förut, de va skönt. Inga jobbiga flugor och insekter och det blåste inget heller, ganska bra väder endå faktiskt.


Fina Lasse med både sommarmage och sommarman

Sitter här med  huvudvärk, idag igen. Jag tror min kropp försöker säga till mig att jag inte kan vara uppe på nätterna när jag går upp vid 7 på morgonen och jobbar. Sömnbrist. Jag är helt slut efter jobbet. Som tur är har jag ett bra jobb, städa. Så det gör inte så mycket om jag går o jäspar... men det är inte så kul o vara trött o få huvudvärk i o för sig..

I går träffade jag Emelie. Innan vi sa hej då (haha som förövrigt tog en timma?) såg vi en igelkott. Otroligt asså, hon kunde klappat den om hon velat. Den kom jättenära o den va så söt!!


Bildbevis ;)

Ciao bellooos´!

Erik har en ny låt!!!!

Jaaa äntligen en ny låt från mr Hassle! Bra är den!!

♫ I could run for my life
   I can go underground
   But you still be inside ♫


Nu längtar jag ännu mera efter hans album som kommer snart :D


Nyttigt godis? Finns det?

Shit vad beroende av godis jag har blivit igen... whyyy?? I morgon ska jag klara en dag utan godis. Idag åt jag kakor och glass. Det låter inte så farligt kanske men helgen har verkligen varit flöt. Det här går inte med massa godis o chip o sånt... Nu när jag endå börjar jobba lite kan jag ta tag i det här. Några bra tips? Typ tips på nyttigt godis? Eller nått som är gott fast nyttigt? Eller bara nått som jag kan lura hjärnan med? Snälla hjälp? :)

Speechless


Just gonna stand there and watch me burn

Lovade Emma att blogga. Jag är lite avis på hon och Julia som åker till Öland i morgon. Så sköööönt. Själv börjar man och jobba snart, dä ni!
Övningskörde idag och det gick skit dåligt... snart ger ja upp.. haha. Trött på att det slutar med att man bråkar.. Mamma och jag pratade inte på hela vägen hem från stan.. Men nu när mormor var här med lite godis så mår jag bättre. Har haft huvudvärk hela dagen, men nu på eftermiddagen har den blivit värre. Ska gå och lägga mig och kolla på Sex and the city och se om jag mår bättre :)






Still as good as before


Sommarbioo


NOLL kronor för filmen ;)
Men filmen var bra, den var i tredee.


Mican behöll 3D-glasögonen på enda hem.. haha cooling!

Så här va de: Vi skulle egentligen inte se Shrek... Men "Knight and Day" som vi egentligen skulle sett funkade inte. (Asså vi satt i biosalen o en personal kom in o ba: filmen funkar inte, typ..)

Igår kväll var jag med Mican på Stadium Sports Camp i Norrköping när hon hade uppvisning med bågskytten. Jag sköt lite också, de va kul :)
Här har ni proffset...


hihi Mican och Adrian



Why don't you love me



Här ser ni vad jag åt till lunch idag rå

Bästa lunchen på sommarlovet kan ja säga. ååååhh de va så gott! :D


Min glass


Micans och Dellas glassar. Visst var dom fina?!


Bloggarn behöver lite hjälp...

Nu har jag bytt tillbax till gamla designen för jag tycker endå den är bättre än den där andra... Men jag behöver lite hjälp här... Hur gör jag inläggen bredare?? Så bilderna syns?? Kollar man på bilderna i tidigare inlägg syns de inte för inläggen är för smala. Och jag vill ha stor bilder.. Hjälp någoon?? SNÄLLA!!


Haha läs den här.... haha från tjuvlyssnat.se ;)

En kille och en tjej, båda ~15, sitter och pratar högt om killens ex-flickvän.

Tjejen: Vad hände då?

Killen: Hon blev sur och gjorde slut för att jag kallade henne för hora.

Tjejen: Men om man inte är det tar man ju inte åt sig.

Killen: Precis.

Haha guys!

Läs de här...
.
.
Två killar ~18 kliver på bussen och pratar om var de ska sitta.
Kille 1: Ah men vi måste ju sitta bak, där de coola sitter liksom.
Kille 2: Men inte för långt bak, lite i mitten, sådär coolt neutralt.
Kille 1: Ah men här är ju skitcoolt att sitta.
Killarna sätter sig ner och bussen börjar rulla ut från stationen.
Kille 2: Men vafan, det finns bälten med. Det måste vi ju ha!
Kille 1: Vafan säger du? Bälten är la inte coolt alls.
Kille 2: Nämen asså, det är ju fett ocoolt att dö!
Kille 1: Ja, så när bussen kör i diket och värsta välter kan vi kliva ut som de enda överlevarna och alla kommer liksom tro att vi är odödliga eller något
Kille 2: Ja! Fan vad coolt!
De sätter på sig bältena och ser väldigt nöjda ut.


Haha jag hittade det på tjuvlyssnat.se ;D


Let your light shine

Städningen/tvättningen skjuter jag upp till i morgon... Har haft ont i huvudet idag så jag har inte orkat göra nått. Eller jo jag har varit och ridit. Det gick verkligen skita bra idag! Likelikelikelike!!


Mamma har tagit den här bilden... Haha inte så bra kanske.. den är inte från idag!

Men dom här är från idag...



Picture perfect memories

Idag och nästan hela veckan har jag varit på beachen (vätterviksbadet) med den här filuren ;)


Miss M.

I morgon ska ja va duktig. Jag ska städa och tvätta (den här gången inte bara för att göra mamma glad, det behövs verkligen).

jagälskarsommarlovet!



A year ago..

Tiden går fort.. ingen nyhet direkt. Idag, ikväll är det exakt ett år sedan Cinderella kryssningen. Kommer ni ihåg den kvällen/natten??  Helt otrolig. Haha jag har heller inte glömt morgonen när jag vaknade upp där på båten. Den var inte lika otrolig.. ajjjjj säger jag bara.

 

De var en bra kväll de där... Kommer jag nog aldrig glömma :)


Kata to the strof

Katastrof! Min design är ju för ful. Hjälp mig någon, fixart nån dag när jag har tid. Klockan är snart tvååå. Var det inte jag som skulle sluta vara nattbloggarN? Katastrof på det med.

Godnatt



You're a lovekiller


Rutten banan är inte kul

Ny kamera och ny väska sparar jag mina pengar till...  Var tvungen att slänga min väska nu i veckan. Det var roligt och tråkigt. Hahaa det roliga var att jag var tvungen att slänga den för jag hade glömt en banan i den. Snacka om rutten. Först när jag såg de ba va sjutttoooon??? Va äre där??? Så ja, väskan stank banan och den var förstöd av mögel.



En till rolig sak.. bananen och väska påminnde mig om hur länge sen jag var och tränade.. Senaste gången/sista gången var när jag hade den väska till gymmet. O de är typ 3 veckor sen... :$  O de är för att gymmet är stängt, jag är inte lat :) haha

Kevin Borg 12/6-10

Kevan, Kevan, Kevan!!! Äntligen fick jag se honom sjunga igen. Var i Växjö där han var med i en allsång. Han ägde ju alla kan man lätt säga. Han sjöng en italiensk låt (kommer inte ihåg vad den heter, men fint vare), With every bit of me, A hundred different ways och sen självvalda allsångslåten "Jag vill vara din Margareta". När han sjöng allsångslåten kom han fram till mig och Mican (o mina päron som satt breve) så vi fick sjunga med honom. Haha de va pinsamt!! O de hörs på webtvn också.. Haha..

Träffade både Kevin och Sofia efter allsången var slut. Himla kul o se dom igen. Kevin och jag tog en bild men den får ni inte se.. ;) en annan gång kanske.


Åhhh dumma hand där...

hehe synd att jag inte hade en bättre kamera. Snyggt när han kollar in i kameran så där ;)

 

Ser ni bilderna eller?? Efter sommarjobbet ska ja köpa en bättre kamera. :(


Erik Hassle 5/7-10

Efter några dagars barnvakt i Stockholm åkte jag och Mican (som också var barnvakt åt mina kusinbarn) ut till Grönan och såg en grym Erik Hassle uppträda. Härligt väder och ja, Erik Hassle var SÅ bra. Ha ha jag kan inte säga hur bra han var.









Vet inte riktigt hur många låtar han sjöng, men typ alla från sitt album + Suspisious minds. Han sa att han ska släppa ett album med bara covers i slutet av sommaren (tror ja de va). Det blir coolt.

 

 


Snart

lägger jag upp en ny design som är bredare så bilderna syns bättre. O då ska ja blogga mer igen :)

NattbloggarN

Nej hörrni så här sent kan man inte blogga. Halv två på natten(!!!) nej skärpning. I morgon är det fullt upp igen. Ligger efter med bloggandet. Ni ska ju få läsa om Hassle... Veckans... Katter... Min väska som jag fick slänga idag (R.I.P)... Ny design är på G också.. ujuj. Men jag tar de i min takt :)

Godnatt vänner och ovänner!

P.s Inga myggbett kliar just nu, vet ni vilken bra känsla de är eller???? hähä D.s


Bubble neighbour

Sitter hos M nu. Hon och jag ska snart bege oss till Ämma o bubbla, Jullan är där mä.  Lugn jag har med mig myggmedlet. Jag tänker inte ta mer skit av myggorna nu asså.


Bild från förra året.

Myggbetten is killing me






Okej, jag ger mig. SNART ska jag skriva om annat än myggbett ;)


Det är kul när det går bra!


Slagit rekord

Okej det här går inte. Bloggen kan ju inte deppa ihop heller!

Ja VET att ni vill fortsätta läsa :)

Haha jag kan ju börjar med att berätta att jag räknade mina myggbett på högerbenet idag. Gissa hur många jag har????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TOLV STYCKEN!! :D Haha jag har nog aldrig haft så många på ett enda ben förut. Så nu har jag slått mitt egna rekord.

Bra Ellan.

I got it

Jag har fått ÄNNU FLER myggbett!! Igår sa jag till Mican att jag skulle vilja uppfinna nån typ tablett som man kunde stoppa i sig som gjorde att man inte blev myggbiten. Eller typ som hundar och fästingar. Att det fanns nått armband till människor som gjorde att man inte fick myggbett (ni vet till hundar finns det ju halsband som gör att de inte får fästingar, smart smart!) Nu har jag delat med mig av den här smarta idé så någon får gärna uppfinna den. Jag lovar, du kommer blir miljonär.

Ibland önskade jag verkligen att datorn och internet inte fanns. Okej ibland är det bra. Nu är vi som typ är uppvuxna med de här helt fast ju? Idag klarar man sig ju nästan inte utan internet? Sjuktttt.

Är hemma från stockholmo nu iaf. Har tänkt mycket på de här med om att folk tror att jag skriver om allt jag gör i bloggen. Alltså fatta inte fel nu. Jag gör ju det som jag skriver om, men jag kanske gör fler saker under dagarna. Rättare sagt jag skriver absolut inte allting i bloggen som jag gör om dagarna. Så det jag skriver om är bara en liten del. Got it????

Jag återkommer när jag orkar blogga igen. Hej då missförstånd.

 :)


ååååååh blir galen!

Alla dessa besvärliga myggbett!!!111one
De gör mig galen! Det är varmt och jag vill sova och myggbetten börjar klia. Nu ska jag ut till köket och leta efter nån salva som minskar allt kliande.

Skulle bara säga god natt kompizzar :)

Shining lights

Idag har jag fortsatt att måla, de går bra nu, snart klart! O fint blire i min brors lägenhet!


Körde lite grund målning här...

Åkte till stallet i kväll och träffade sötaste Julia och Lottie. Tur att jag har dom. Fick världens kramar av Julia idag också. Hon satt i bilen precis innan de skulle åka hem. O så säger hon "Du orkar inte bära mig" med en gullig och busig blick som säger testa o bär mig. Haha o jo visst orkade jag bära en femåring ;) Då fick jag massa kramar, hon är så söt!

Här är när vi hade glassklas för inte så jättelänge sen ;)


Chokladsås i ansiktet och glasspinnarna som näsa ;) haha vi hade kul!

I morgon åker jag och M till el stockholmo igen :D


Ciao! :D


Hug needed


mmmm C U

I morgon ska jag måla. Kul dag.


Paus

Kom hem igår kväll från huvudstan'. Älskade Stockholm! Mican och jag har haft det bra, fint väder och allt! Nu är vi eller jag i alla fall (M är på läger) hemma på en liten paus. På måndag åker vi tillbaka till Stockholm igen.

Vacker bild på en av alla hundratals rulltrappor som vi åkt. Allvarligt talat, rulltrapporna vid våran närmaste tunnelbana station var sjukt brant!! Okej man ser inte så bra på bilden hur himla brant den var... Men det var verkligen så både M och jag reagerade o kände  att, ramlar vi dör vi. 

Ni vet de här med att packa upp väskan när man varit borta ett tag... Guu så tråkigt de är. I morgon måste jag packa upp och ner igen.. Har det körigt om dagarna.. haha har inte hunnit packa upp från igår.

Jag är nog den enda som inte har badat idag. Har målat o målat o målat i min brors nya lägenhet. Underbart väder har det varit i alla fall, hoppas sommaren fortsätter så här nuuu!! :D

 


RSS 2.0