Made my week

I morgon så här dags har jag påsklov. Gosh vad efterlängtat!

I måndags fick jag en födelsedagspresent, dä ni! Jag blev jätteglad (o är fortfarande..) Ett halsband med ett hjärta med en liten bling i, fint! TACK ZEINAB!♥


Inte så bra bild kanske...

O i söndags när jag kom till stallet fick jag en present också! Fast en hemmagjord sådan... Julia (snart 5år) hade gjort ett presentkort till mig :)
Helt otroligt att hon kan skriva och är inte ens 5 år! I går fick ja dessutom vara med när hon tappade sin första tand. Lilla gumman tappade den när hon satt i stallet och åt äpple.
Här är presentkortet ;)♥


Fint va? :)

/Ellan


goodbye winter jacket

Satt och åt frukost vid kl 6, som vanligt. Fick ett mess "Seriöst kan vi inte somna om och skita i matten, ta 9.02 tåget?" Ja åt upp frukosten och gick och la mig igen. Skööööönt! ;)

Nu ska jag cykla(!) till stallet för första gången i år. BRA ELLAN!!!

Lyssna, bra remix! http://open.spotify.com/track/23unqFFGycSFcY6ZKLOBa0 

Later,
/Ellan


Spökvandring på Löfstad slott

Har fortfarande ont i magen efter en hemsk känsla. Vet dock inte om det är den varma oboyen som gör ont i magen (hade ingen laktos mjölk hemma, aaaaaaaaoo i magen blir de då!) eller om det är efter spökvandringen.

Vi var ungefär halva klassen i Norrköping på Löfstad slott nu i kväll. Kom dit och träffade två personer, guider, som skulle vara med oss runt på spökvandringen. Började med att vi fick gå ner i källaren där våran guide presenterade sig och att det var där som hon för första gången hade känt vibbarna att det fanns någonting på Löfstad som gjorde att hon inte kände sig välkommen. Vi fortsatte sedan upp i slottet mot matsalen. Guiden berättade väldigt bra och jag kände hur obehagligt de var där. Stort rum fast liten plats att stå på eftersom de är värdefulla saker där. Stora väggar med högt i tak och jättestora tavlor med gubbar o tanter på som verkligen iaktog en. Ni vet, var man en tittar i rummet så tittar tavlorna på en. Grymt obehagligt. Vi gick till nästa rum. Kommer inte ihåg vad vi såg där. Vet bara att det var i de rummet jag kände att jag ville ut. Det knackade i golvet x-antal gånger och klassen frågade om det bara var vi som var här i kväll, alltså så de inte var någon som försökte skrämma oss. Guiderna svarade att det var absolut bara vi. Vi fortsatte sen in i ännu ett rum, kanske att det var slottets bibliotek. Jag ville UT!!!! En dörr där inne stod öppen, vilket var konstigt eftersom personalen på slottet alltid stänger dörrarna efter sig p.g.a olika skäl. Flera i klassen såg någon skugga där inne. Alla skrek och guiderna reagerade verkligen, asså ja menar, till o med dom undrade om de verkligen va nått spöke där. Vi fortsatte runt där och de va så himla läskigt. Jag var så himla rädd o ville bara ut. Sen när vi skulle gå upp till rum 13 o gästrummet o den kända blodfläcken, då klara ja inte mer. Jag, Alex, Freja, Jonna, Zeinab och Nathalie sprang ut. När vi kom ut var vi typ panikslagna o såg massa konstiga saker. Efter en stund kom resten av klassen ut springandes o endel grät. Jag var så rädd, vet inte om jag har varit så rädd nån gång förut.

Det låter kanske hur overkligen som helst. O visst... tro på de eller ej men jag tror på spöken och de gjorde jag innan den här spökvandringen också. Idag har jag sett ett spöke. Jag är helt tagen. Jag hoppas den här känslan försvinner i morn när jag vaknar.
Den som vill se spöken eller inte tror ett skit på de jag skrivit. Åk till Löfstad o gå spökvandringen.

Ska försöka sova nu då... Good Luck...
/Ellan

Söndag

/Ellan


"Ja ska skriva en sommarvisa...."

Sitter här o lyssnar på Håkan - Visa vid vindens ängar. Det märks att jag har varit med Emma idag. Hon är Håkan loverN. Tänker på skolavslutning när jag hör låten, den är så fin.

Emma. Hon sa nyss att hon vill bli tilltalad Kungen.
Hon har lite humor...

Nu mot pizzan! :)
Ciao,
/Ellan

Manboy in real life


Ja.. eh.. de va lite folk på gränden idag. Emma o jag var där i röran typ. Haha Emma såg inget jag kollade lite, ville ju sen han live liksom.
Måste berätta en rolig sak som hände... Hahah skrattar fortfarande när ja tänker på't. Scen var typ en meter bred o en fjortis som står längst fram får tag i Erics halsduk som typ släpar lite efter honom när han vänder på sig. Fjortisen tar tag i halsduken o Eric vänder sig om för han typ känner att nån drar.... Han drar till i halsduken o slänger upp den på axel. Haha ni skulle sett. xD De går inte förklara så de blir kul men ni fattar va som hände iaf...
Eric sjöng sleepless o sen akustiska versionen av Manboy. Och ja, han var lika snygg som på bild. Muuuums! ;) Eller hur Emma??

De här är också mums...



/Ellan

Manboy

Hört den här versionen? Tycker den är typ lika bra som mello versionen, särskillt om man kollar på videon samtidigt ;) hehe 



I morgon ska jag in till stan och kolla på han! Jag hoppas jag får med mig Emma för de skulle va lite fler artister där som typ Play från made in sweden. Emma ni vet, den schyssta följeslagarN, hon har ju hänkat x-antal gånger när jag sett Kevin och ja, jag hade hellre sett att Kevin va i stan i morn, but not this time.  
  
/Ellan

Vår skrik idag!

Åh! Idag är ja glaaa! Matteprovet gick inte bra men jag fick godkänt och de var ju målet! :D
De var vår i Mjöllat när vi gick till tåget, äääääntliiiigeeeeeeeeeen! :D


Mican, Alex, Jag.

/Ellan

-> GRATTIS OLIVA på födelsedan idag ju! :D<3


Veckans...


Veckans idé


Veckans pluggis


Veckans kladd!!


Veckans brevbärare ;)


Veckans babe x)


Veckans vårpinglor ;)  Mican, Alex, Jag


Veckans chillare.. Jonna, Freja, Alex :)


Veckans shadow... buuuuuuu

/Ellan


Pluggar 24/7

I morn gäller de. Då SKA ja inte ha IG på matteprovet. Har pluggat jättemycket nu, på de mesta så nu ska ja inte misslyckas, igen.

Igår cyklade Alex och jag till City Gross för första gången i år :D Där inne vare veckans garv kan ja lova. "Ja måste ruuuva". Haha aa de va kul..

En sån här skulle man ha...

Var o simmade på idrotten idag. Bastade typ en kvart sen springa till tåget, haha inget jag rekommenderar...

Nu ska ja se Bella o Tyra show. Det suger så jag fattar inte varför jag kollar :)
Om du vill kolla.... se de här: http://nyheter24.se/bella-tyra-show

I morn bloggar jag om nått kul :)
Ciao!
/Ellan

Alicia Keys och Beyoncé på Madison Square Garden

Åh de är så braaaaaaaaaa!! Go Beyoncé!!


































:)
/Ellan

Stockholm 20-21/3

Helgen var jättebra! Jag, Olivia, Zeinab och Salwa åkte tidigt på lördag morgonen. Kom till Stockholm två timmar innan vi skulle till Piperska muren där vi hade hela utbildningen och middagarna.

Det var lyx där! Här är bilder från deras hemsida.

Utbildningen handlade om Unicef så klart och att vi blev nu skolinformatörer. När vi kom träffade vi Ulrika som är samodrnare för Unicefs lokala grupper. På utbildningen pratade vi om olika kampanjer, hur Unicef arbetar, retorik, att framföra sitt budskap, hur man ska prata inför folk och massor mer! En person som jobbar i New York hade kommit hem till Sverige så han var där och berättade om hur Unicef arbetar före, under och efter katastrofer (bland annat..) och nu hur Unicef arbetar med Haiti. I New York sitter stora Unicef styrelsen. Det var jätteintressant faktiskt.
Vi slutade lördagens utbildning vid halv 7 tror jag.
Senare på kvällen gick vi och lämnade Zeinab på centralen för hon skulle åka hem. Så sen var det bara jag, Salwa och Oliva kvar ;)

Söndagen började med att vi... haha nej det ska jag inte berätta. Vi virrade runt och till slut kom vi till utbildningen efter klockan 9 på morgonen. Lång föreläsning (heter de så?) hela dagen. När allting var slut klockan 4 gick vi på stan i en timma. Sen var vi jättetrötta o bara typ skratta och ville inte åka hem... Det är sorgligt att åka hem från stockholm!! Men vi hade kul på tåget hem. Eller ingen var särskillt social... Olivia sov och Salwa sov lite också, men inte jag... jag drömde mig bort! hehe ;) Vi var i alla fall helt slut. Det visar ju på att den här helgen vart kul och lärorik! Hoppas på att få göra något liknande i framtiden.

Lånar lite bilder av Salwa! :D


Köp nålen!! Kostar 20 kr, finns på Apoteket och H&M m.fl. En kampanj i april som heter för varenda unge!


Här sitter vi i Lkpg och väntar på pendeln. Home sweet home.
Vill tbx till Sthlm. :) Grymt bra helg!
/Ellan


@ home

Nu är jag hemma igen efter en rolig helg ;)
Idag har jag varit grymt trött verkligen från att jag vaknade och till nu... eller jag är de fortfarande. Nu måste jag duscha och sen sova. Får packa upp väskan i morn. Hahah för övrigt hade jag störst väska med mig ;) hehe..

I morn bloggar jag bilder o sånt!



Godnatt ;D
/Ellan

March

/Ellan

Veckans...

Blir en kort veckans. :)


Veckans stall


Veckans ord ;D


Veckans händelse


Veckans gamla bild :D

/Ellan


Packar

Ingen nyhet kanske... men de är svårt att packa! Har ju ny väska o packa i med... hm.. Två dagar i sthlm vad behöver man liksom :)

Okej, ready set go!
/Ellan


Förra fredagen...

Har ju glömt o blogga om de här ju! Förra fredagen blev jag mer eller mindre tvingad hem till Freja på hålan. Ja fatta ingenting för jag hade sagt till henne typ hundra gånger att jag vill plugga till provet som vi hade efter hålan. Men de sket hon i och drog med mig, Jeff, Jonas och Salwa hem till henne. Alex och Zeinab kom senare för de skulle köpa godis... sa dom.
När Alex och Zeinab kom till Freja lite senare typ kidnappar dom mig från Frejas rum in till köket. Där har de fixat kladdkaka kalas! Haha är de inte gulligt?!! :D O sen sjöng dom för mig! Åh vad glad jag blev.

Nu (en vecka senare) tusen tack alla! <3 Det va verkligen gulligt gjort.

Nej nu måste jag dra. Bloggar "Veckans..." senare :)
/Ellan

S-holm soon!

Har inte börjat packa inför helgen än. I morgon åker jag, Olivia, Zeinab och Salwa till huvudstan. Vi ska gå på utbilning så jag tror vi kommer bli informatörer. Åker tidigt i morn och kommer hem på söndag kvällen! Längtar :)
O allt de här är förstås med UNICEF!

Ska snart göra mig iordning för idag ska vi (Mjölbys Unicef grupp) stå på Mobilia och ha en fiskedamm. På måndag är det internationella vattendagen (22/3) och självklart vill vi vara med och hjälpa flera barn. Så kom dit nu i eftermiddag med små syskonen och fiska! ;D

Förresten, vi har en FB grupp, gå med i den HÄR!
/Ellan


Kungligt

Samhällsprov idag! Skönt att det är avklarat så nu hoppas jag på ett G på pappret. Men man vet aldrig.
Suttit och gjort klart engelska redovisningen till i morgon, puuuuh!

Stockholm på lördag och söndag! Gu vad jag längtar!! Berättar mer om de i morn eller på fredag ;)

Sorry Emma....  inlägget blev inte kungligt. Ganska tråkigt och ointressant.
Herrå :)
/Ellan

Nu är det kul att plugga...

Ja, du läste rätt. Emma, ni vet kungen. Hon fixar stämnings musik.



Lyssna på låten HÄR.
/Ellan

Break the ice


/Ellan

Beyoncé sings for Haiti

Videoklippet är från januari när hon sjunger för - Hope for Haiti.



/Ellan


I can't be no one else

Måndag + 15 mars 2010 = studiedag

Skulle åkt till stan med mamma idag men hon har blivit sjuk så jag fick åka själv. Tråkigt vare... Träffade Elin och Frida där, hihi vilka pinglor och shoppingbrudar dom är, vilket gillas! :)
Jag köpte bara ett par tygskor, en cardigan och ett linne sen åkte jag hem.

Idag har jag pluggat på samhällen som är till onsdag och nu tänkte jag plugga på engelskan. Varför känns det som om att det bara är jag som har massor att plugga??? Hallååå? BF? :| 

/Ellan


The proposal

Bra film!
Den slutar precis som man vill, då är de faktiskt en bra film :)


/Ellan

 

 

 

 

 

 


-.-

Massa att plugga. Jag orkar inte. Jag dör på't :'(
Ja behöver vara ledig en vecka, sen har jag nog gjort klart allt.
Den som inte har något att göra, kom hit säger ja bara. Lite hjälp vore inte fel.
Vad gör man?
/Ellan


Hurtful

Just nu hör jag Erik Hassle - Hurtful på radion. Det är sommarfeeeelings! 2009 sommarfeelings till o med! Jag saknar förra sommaren, den var grym. Erik Hassles låtar ger mig minnen.  Det var bara de jag ville säga, for now.
/Ellan

Lady Gaga ft. Beyoncé

Nya videon med Lady Gaga.. Hon är väl som hon brukar, udda och speciell, ni vet.

O Beyoncé.... inga ord! Amazing!



/Ellan

This is my life, my friend

Anna var bra. Men DARIN och ERIC var mycket bättre. Buhuuu...  Mello är out of my life. Herrå.
/Ellan


RÖSTA NU!!

SMSA  01  till  72211

eller

SMSA  10  till  72211





Veckans...


Veckans klippare...


Veckans gap... (haha ja va gör vi i skolan egentligen Jonna ;) ...)



Veckans smygfoto...


Vekans mobil och tuggumi ;)


Veckans promenix...


Veckans fläta :D


Veckans födelsedag!!! (miiiiiiiin)

/Ellan

17!

Jag vill tacka alla som grattat mig idag, IRL, facebook, msn, sms och allt! TACK!

Har haft en jättebra 17-års dag vettni! :)

Bloggar mer nån annan dag!
/Ellan


För ca ett år sedan...

Jag har lovat att lägga upp de här videoklippet... Så här kommer det. :)

Tusen tack till Michelle som filmade det här ögonblicket. Och jag vet inte hur jag ska tacka ni brudar som fixade det här för min skull. Jag önskar jag kan göra något för er... Det är verkligen oförglömligt. Och nu, nästan ett år sedan gråter jag nästan när jag ser det. Hur töntigt ni än tycker de här än är så är det där once in a life time for me.



/Ellan

Tattoo

Idag är det dagen före dagen, ni vet.  <-----

Efter skolan somnade ja i soffan, sen har jag pluggat på fritidskunskap. På fredag är de prov, vilket innebär att jag måste plugga i morgon. Jag som hade önskat att kunna få vara ledig i morn. Min dag. Nae, mina födelsedagar har inte varit jättebra om jag ska vara ärlig. Men förra året va det oförglömligt!!! Det bloggar ja om i morn ;D


Min tattoo made by Zeinab <3

/Ellan


Broken heart

Det låter som om min dator ska gå sönder!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Den är inte ett halv år gammal ens... Vad gör man? Skit dator :(
Den låter massor? Den har inte gjort de förut. hjälp!!

buhuuu... går den sönder så vet jag inte vad ja gör.

/nörd-ellan

Dagens

Humör: Bra, lite upponer...
Utseende: Bad day.
Skönhetsprodukt: Aloe Vera body lotion
Plagg: Oversize tröja
Accessoar: Svarta örhängen
Spotify: Broken Strings   
Fundering:
Hur svårt kan de va o bara vara lite tacksam?
Händelser: Plugg m. Mican, skolan, stallet, plugga, sova.
Saknad: Will not share it with yooou guys ;)

/Ellan

P.S Grattis till alla ladies, kvinno dag woho typ! D.S

Facebook in tha house



Det här är väl vad jag åstadkommit den här helgen :) höhö

I morron är det skola igen... ännu en ny vecka... gudars vad tiden går fort.
Godnatt Sweden!
/Ellan

Pluggar

Kan de bli en tråkigare söndag? Nej tror inte de.
Söndagar är sämst. Man hör det på ordet.

Någon som kan nått om Canberra kan ju höra av sig. Säg det helst på engelska också så slipper jag översätta. Eller ännu bättre... Gör hela engelsa powerpointen åt mig, och kanske redovisa det åt mig också?
Belöning utlovas. (Y)

/Ellan

In my head

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can’t tell you
You’re out of my life, but did you have to die?
And now it’s too late, too late, too late to say I’m sorry...


Låten är fin & Darin sjunger så man ryser. Lyssn på den här, akustisk.  

Darin har inte avslöjat vem han tänker på när han sjunger låten, rättare sagt han berättade för media att det var hemligt... Jag undrar faktiskt vem han tänker på... Låten är ju liksom rätt sorglig.


Btw, tack för kommentarerna till förra inlägget :) Ni är gulliga hela bunten! Jag har i alla fall bestämt mig att inte äta så mkt godis på vardagarna. Återkommer hur det går... ;)
/Ellan

Det här går inte längre...

Nu är jag seriös. Kan inte fortsätta äta skitmat längre. Jag kommer allvarligt talat bli fet, ett fetto. Idag; mamma orkade inte laga nån mat så hon var o köpte kebab. Nyss kladdkaka och grädde. I går... Pizza... I onsdags... kexchoklad och lite cola på de.  Seriöst. Fetfetfetfet, sockersockersocker!!! Den här veckan har jag inte rört på mej ett skit heller.
En kompis slutade äta godis. Han gick ner 5 kilo, fatta FEM KILO!! Det är ganska mycket. Jag ska också sluta äta godis. Eller i alla fall i veckorna. Ingen coca cola, ingen pizza ute heller. Ska klara de här nu. (Haha Freja jag vet att du skrattar nu, och tänker, aldrig att Ellan klarar de... ;) Jo. Men jag ska klara de!!).
För om man försöker vänja sig av allt socker så borde man ju inte vara så beroende? I'll try!
Nån som vet vad man ska göra för att försöka få bort sockerberoende?

Jag börjar på måndag.
/Ellan

Fredag hela kvällen

Hur fort gick inte den här veckan då? Har ja precis kommit hem från Alexandra. Jonna o jag var där o chillade, bra fredag, är jättetrött. Ska bli så himla skönt att inte behöva gå upp klockan 6 i morn. :) Jag älskar verkligen sovmorron.

                                          Här har vi Jonna och Alex, vilka pluggisar va :D Nae....

Ciao ;)
/Ellan



Veckans...


Veckans tänkare...  Jonna och Zeinab


Veckans strumpor.... Höhö Frejas :D


Veckans reklamare.... Alex!


Veckans text ;)


Veckans chillare


Veckans ensam... Jag blev lite övergiven i på min data ö...


Veckans inte arg


Veckans fläta made by Freja ;)


Veckans Mican med Jonas i bakgrunden :D


Haha nae nu får de räcka. Det är lite oseriöööst, men kul :D
/Ellan


Snart ett år äldre...

<---- Kolla in nedräkningen till min födelsedag! En vecka kvar idag... ^^

Jag längtar tills jag tagit studenten och gått klart skolan. Sen ska ja göra nått kul har jag bestämt. Jag ska fira att jag äntligen gått klart skolan for the rest of my life!!! Fast troligtvis ska ja läsa vidare... så jag kommer ju att plugga. Nej jag ska inte fira de. Är de meningen att man ska plugga hela livet? Ja menar man hinner nästan dö innan man kan använda allt man lärt sig... hmm.. hur har pluggisarna tänkt?

Fredag i morn, göttans!
/Ellan

You had me at hello

Jag älskar Spotify. I alla fall när det funkar och om man bortser från reklamen.
Lite bra låtar från min lista... klicka på bilderna :D



Kommentera nån bra låt? :)

/Ellan

 

 


Sweet dreams are made of cheese

Eller hur va de nu Alexandra...

Jag är trött idag. Det tar ja positivt... så jag kan somna i kväll o inte vara vaken halva natten.


Godnatt folket :D
/Ellan

Skolan har börjat igen....

Efter typ mer än en halvtimma i snöstormen kom Alex, Mican och ja till skolan... När man kom dit kändes de inte som om man haft lov. Som om man var där igår, typ. Så ett lov till tack? :D

Blev ett långt Unicefmöte med girlsen ikväll! Mycket roligt framöver blir det ;)

Hata blogg.se just nu. Massor av kommentarer visar sig inte som jag måste godkänna för att se... Det är jämt nått problem med blogg.se, dåligt.se borde det byta namn till.
Förresten... har lärt mig hur man språrar ip-adresser... Mycket bra kunskap... höhö ;)

Shiiiiiit va klockan är mycket. Massa saker o göra innan jag kan gå o lägga mig... Så nu måste ja kila.
Ciao, ciao!
/Ellan

RSS 2.0