Är jag bäst på att stressa eller?

Ja jag tror det. VARJE jäkla gång ska jag göra allt i sista minuten och stressa ihop allt. Är så himla trött på det och det är bara på mej själv jag kan bli arg på. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitbajsutahdss"#aujia#"hushau"¤%"¤Håpiksiis¤%.

När är det jullov? Skulle behöva ett i morgon, oki?



Ärlighet varar längst?

Haha sitter här o skrattar åt lite bilder på fäjjan. Jag ska vara ärlig nu, jag saknar skolan. HUR ofta säger man det? Jag saknar att få umgås med sånna i min egen ålder. En vecka till med 1-5 åringarna, dom är verkligen underbara dom barnen jag träffat, så efter någon vecka i skolan kanske jag säger att jag vill åka tillbaka till barnen? Återstår att se.

Här då. ÄRLIG BILD.

tack för att jag fick låna bilden

All I need is a time machine




Förlåt!!

Klickade på kommentarer och hittar massa gamla som jag inte sett, pinsamt!! Förlåt hörrni ♥
Tack för kommentarerna.



It comes from inside

Är på dåligt humör men vet inte riktigt varför. Är det för att söndagen närmar sig och jag hatar söndagar (fördetmesta)?? 
Äääääääääääääh.
En person kan göra mig på bra humör just nu. 
Äääääääääääääähhhh (2)
Jag går och lägger mig i stället. Vill vakna glad, OK?

Ska lyssna på den här låten. JAG ÄLSKAR DEN. SÅ DÄ SÅ!


Ingen halsfluss

Fick eller nej, jag tog reda på det igår att det var ingen halsfluss. Puuuuh :)

Vill inte vara förkyld längre rååååå


Kul lördagkväll

*ironisk*



Sitter här själv framför tvn (och datorn)... Kollar på Så mycket bättre, bra program de där.

Don't let go

Någon som såg Kenza & Tyra show igår?
I deras mardröm var dom ute i skogen och tränade. Man blev ju värsta peppad själv o gå ut och träna! Har inte tränat på några veckor nu igen.. Apun och förkyldningen har tagit hand om mitt liv för tillfället.. Testade den här övningen o klarat mä! haha ;p



Klarar du det?


Jag fick tid...

ska vara där om en timma. (y) 


lankans också

Det går scharlakansfeber på min apu plats just nu, tycker såklart synd om barnen. Men i morgon är det jag som går till vårdcentralen vare sig det finns ngn ledig tid eller inte. Okej nu tog jag i, klart det finns nån ledig tid?
Återkommerrrrr


We heart it









Let it snow

Ingen trafikskola igår... o ingen innebandy idag! I morgon ska jag i alla fall åka till AUP:n igen, så dä så!

Har äntligen skrivit klart religions uppgiften (f*n för o ge andra uppgifter än apu uppgifterna när man inte är i skolan), det är väl det jag gjort idag.. Nu i kväll åkte jag till Mjölby och träffade Natta en stund innan vi åkte till innebandyn ihop (fast jag spelade inte). Det kändes bra att prata med henne, tack Natta.



Aaaaaj mitt huvud värker :(
Godnatt.

Det blev inga pannkakor

Är hemma och är sjuk idag med. I natt sov jag med 2 filtar och ett täcke för jag frös så mycket och när jag vaknade i morse kändes det som jag hade feber, men det vara bara lite feber (haha hur säger man?). Aja... Mican kommer hit sen så vi ska plugga lite religion, hoppas jag orkar det. I kväll är det dessutom trafikskolan igen, men det kan inte vara många lektioner kvar, skööönt. Sen efter det ska jag sova tidigt. Börjar min apu klockan 6 i morgon bitti. Nice.

Hahaha bilden...


Pannkakor

Belv hungrig på pannkakor, o jordgubbsylt. MEN lite sent o göra det nu. Ja måste göra det i morgon, kanske till frukost till o med?

Var är min kock? Han som steker pannkakor till mig varje morgon? Hähä det vore nått o ha en sån ;) skojar bara. ska sluta dagdrömma och gå och lägga mig nu ist.

Godnatt :)


I don't wanna see you cry

Jag är sjuk, missar APU:n idag, måste plugga och jag har sovit skit dåligt i natt. Okej nu ska jag inte klaga MEN jo lite. Ringde min APU-plats i morse vid halv sju tiden och sa att jag var sjuk. De få sekunderna jag ringde sved det som eld i halsen. Varje gång jag är förkyld eller sjuk tänker jag jämt, jag borde verkligen vara tacksam när jag är frisk. Och ja, så tänker jag nu också.

Förresten jag har börjat köpa julklappar, okej två bara än så länge, ute i god tid va? Nu är det bråttom, måste kissa. Hejdååå :)


Fredag

Älskar fredagar. Äntligen äruu här kära veckodag.
Lång dag på APU:n idag med. Bara 2 veckor kvar nu sen backkkkk 2 school!

Fredagsmys framför idol i kväll, har inte kollat på de på typ 2 veckor så nu är det dax :D










.


Colaflöt



Någon som gjort?? HAHA måste testa! :D


It's a good thing, tears never show in the pouring rain


Har slutat APU:n för dagen... I kväll blir det trafikskolan med Alex igen.

Öhh bloggen.... vi hörs?
Herå får a while.


.



Just gonna stand there and hear me cry?



Update: Dåligt att YT tagit bort låten. Den var ju sååå braaaa.

Sometimes I wish I were six and my biggest problem was what dress to wear



Har varit vaken i över 19 timmar nu. Började klockan 6 på förskolan i morse. Praktiken är jättebra och dagarna går fort vilket måste betyda att jag har roligt, och ja det har jag. Snöstorm hela dagen typ, hoppas ingen missat det? Nej inte ni som har facebook eller möjligheten att vara utomhus. Skämt åt sido... I morgon börjar jag halv 8, ska äta frukost med barnen så, mysigt! Nej allvarligt, time 2 sleep. NU.


Teenage dream

Sitter o tittar på EMA's 2010 på MTV. Åhhhh där skulle man vilja vara idag.

I morgon är det första dagen på en fyra veckors lång APU. Dä ni. Det ska bli ruuligt :)


Idol satsar på välgörenhet

Den här låten spelade "Idolerna 2010" in för att stödja UNICEF, världesbarn. Skriven av Andreas Carlsson.


KÖP LÅTEN "All I need is you" med din mobil och samtidigt stöd UNICEF:
För att köpa låten via Tele2, skriv "IDOL" i ett SMS till 722 46





Mjöllat har skaffat sig en kanal

När jag, Nathalie & Mican gick till tåget förut fångade vi en rullator... HAHA den kom rullande ner för backen och tanten stod kvar där uppe. Gick med den till henne och då sa hon "tack, trodde den skulle rulla ner i kanalen!!" HAHA

*samlar karma*

Open your heart

Jag gick TRE varv i spåret idag. Själv. Jag och mptreen. Tro mig det var inte så tråkigt som det låter. Kände att jag behövde vara själv. Hinner jag gå i morgon ska jag det med, fast kanske inte 3 varv ;)

Snart ska jag sluta stressa förresten. Blir ständigt påmind om att man kan bli sjuk om man stressar för mycket? Bäst å lyda.


såhär fast gult och orange var det i skogen, så himla fint!


Dear homeworks,

Nu ska jag börja mitt höstlov med att sätta mig här vid datorn och plugga. Måste få det gjort nu och sluta dra ut på det. Det det blir ju inte klart av sig själv precis...


RSS 2.0