Dansträning

I morgon är det dansträning i skolan med some girls! Att det ska vara så svårt att slita sig från skolan fast att det är höstlov ;)

I kväll blev det ingen depp söndag, var hos Emma Ydrebant med några och lagade tacos och såg film :) Tack hörrni.

Idag är ingen vanlig dag!

för det är Emmas födelsedag. Grattis bruttannnnn!

Emma och Alex i somras.

 


Veckans...

Hahaha... finn tre fel (ett fel på varje bild) :D






Höstlov(e)

Jag har höstlov shalalalalaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


Bad mood

Är på dåligt humör, eller nej mer nere, ni vet. Vill ligga i sängen med godis och cola framför en bra film utan att bli störd tills jag känner mig bättre, tills jag fått ett samtal jag väntar på kanske. Sen kan allt bli "som vanligt" igen tycker jag. Men vi får väl se...
Slutade tidigt i skolan idag. Som tur var hade jag choklad hemma, som får rädda min eftermiddag framför skolböckerna. Senare sen ska jag till min APU plats :)

Time to studyyyyy

Disci to the plin

Finns det något sätta att lära sig disciplin? Sätta upp mål som inte är skyhöga? Hur gör man?



Har jag sagt...

... att jag tycker inte hösten är så dålig i alla fall...

... och att jag längtar verkligen till höstlovet just nu.

OCH jag HATAR finnar. suckkk, dom kan dö. Att säga att någonting kan dö är allvarligt. Finnar i mitt liv är allvarligt så jag kan säga att de kan dö. Okej, större problem finns... Men dem skriver jag om någon annan gång.

Nu till min vanliga kvällssysselsättning: plugga


Talking to the moon - Bruno Mars




Läs uppifrån & ner!



Hittade den här iTunes-låtlistan på en blogg.. coolt att komma på idéen :)


Trafikskolan

Trafikskola eller körskola? Vad säger man?

Alex och jag ska dit på teorikurs i kväll. Ska bli kul och få se vad som händer. Jag hoppas i alla fall på att det inte blir någon sån där film som gör att man blir helt ställd efter, ni vet sån på handledarkursen (och DDD-dagen)... Får mardrömmar av sånna.



Tjaaaat

Gudars vad jag racerpluggar så här innan höstlovet. Idag är det jag som är pluggarN. Det går bra nu, jag har viljan. Ska bli klar mä't. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom idrotts-prov-häftet, igen.
I morgon: PLUGGA.

Godnatt :)))


hihi


haha!


Choklad vill jag ha

Sitter här och ska försöka få något vettigt gjort, plugga BKF med andra ord. Är verkligen as sugen på choklad! Tror inte att jag har någon hemma, men jag har filidutter. Har man det ena vill man ha det andra, varför är man aldrig nöjd? Hah!

Kevin hade träffat Ica Jerry, ni vet. :D
Bilden är från Kevins facebook.

rain all weekend

I fredags var det snö, sen dess har det regnat hela helgen. Kul. I lördags kom min kusin och hennes man hit, fick massa fin fina nagellack av henne!




Testade några stycken, snygga höstfärger...



Helgen har varit riktigt bra trots vädret i alla fall... Snart dags att gå och lägga sig och tagga inför en ny vecka. 5 skoldagar, sen kommer det efterlängtade höstlovet.
YEEAH!

Veckans...


Veckans höstbild ;)


Veckans godaste lunch (SMAKA DEN HÄR OM NI ÄLSKAR PANNKAKOR <33333333 )


Veckans smygfoto

Kom ju på att jag fått order om att blogga veckans... Men hade ju inte jättebra bilder kanske.. men nu äre gjort!


I like it


Like or not



tar en liten paus från pluggandet. Har muntligt (?????) prov i religion i morgon, wish me luck. Känner att min starka sida är nog inte att prata om religion, skulle nog vara lättare att skriva. 

I natt drömde jag förresten en konstig dröm. Drömde att det var krig, jätterörigt över allt. Människor sprang hit o dit. Jag vet inte vad det var för människor (alltså om de va familjen eller grannar eller vänner) men det var SÅ rörigt. Jag vet att jag var i ett hus och man skulle springa till nått ställe. MEN alla skulle typ på toa innan ?? HAHA låter ju normalt. Men så var de. Jag kommer ihåg att jag vaknade för o se om det var sant och då vet jag (när jag satte mig i sängen) att jag tänkte på historia lektionen som jag haft tidigare på dagen och att vi ska arbeta med 1:sta och 2:dra världskriget. Sen somnade jag om. Det sjuka är att jag brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer om och vad jag vet drömmer jag inte så mycket (eller man drömmer ju men aa ni fattar). braförklatat.nu 

Nu tog jag en lite för lång paus, sovdags hörrni. Goodnighttt

Idéerna kommer när man minst anar det

Fick värsta idéen om vad jag skulle kunna göra som projektarbete i 3:an... Fast då måste man vara några stycken, men shit vad kul det vore. Fast vet inte om det är en bra sak, förrääästen. Kan inte säga vad det är, men nej det är ingen resa och nej det kostar inte pengar. Nu snackar jag kreativitet. "Ska spinna vidare på detta..."






(och nej det har inget med bilderna att göra)

Matteprov på onsdag

Har kompledigt från skolan idag eftersom det var öppethus i lördags o fick spendera några timmar där. Behöver lite hjälp med matten... prov på onsdag och religions prov på torsdag, taggaaaaa pluggaaaa!

to be continued...


Did you know that


Föreläsningen

Är lite tagen av föreläsningen, blev det av tema dagen förra veckan med. Föreläsningen handlade om kommunikation hos funktionsnedsatta. Det var intressant och man blev lite tagen. Eller man fick nästan lite skuldkänslor... Fan vad bra jag har de, egentligen. Några av de funktionsnedsatta som berättat om deras liv är så otroligt starka. Så otroligt att man kan acceptera funktionsnedsättningen. Jag tycker det är fantastiskt av dom! Mican, Alex och jag pratade lite om det när vi gick till tåget... vi har de bra!! Men endå går vi och klagar. Ja tillexempel klagar på att jag är tjock, trött, håret ligger fult. Aaae blir arg på mig själv. Ska tänka på vad jag säger, är tacksam över att jag inte är blind eller sitter i rullstol. Klart man får klaga och så, för det behöver man ibland, men vissa (t.ex jag) glömmer hur himla bra jag faktiskt har det.



The healthiest response to life is joy.
-Deepak Chopra



Det är värdefullt att vara tacksam

Underbart med sovmorgon! Ska på föreläsning mellan kvart i ett till kvart över fyra och har inga lektioner innan, göttans!! Efter föreläsningen ska jag sitta hemma med historia boken under näsan och råplugga till provet i morgon. Historian är egentligen inte så krånglig, det är bara så himla mycket. 1500- till 1800-talet norden, där emellan va det ju hundra kungar och lite krig här o där. Inte bara det. Man ska veta varför saker hände och hur det gick till och massor runt omkring. Men i morgon är det över, får tänka så :)


Blev så glad när jag såg det här, är de inte fint?! ♥



Oseriös blogg

min blogg är verkligen så oseriös och töntig.





Smaken är som baken

På tåget hem efter att Mican, Alex och jag hade tränat idag....

Fatta ni hur svårt de va o hålla sig eller?!?! Det var inte ens trångt på tåget o endå kommer den där hunden o typ sätter sig i Alex knä... HAHAHA

 


Jonnas födelseda'

Alex och jag sjöng mycket fint i morse när Jonna kom in i skolan. Haha pinsamt vare, men de va de värt! :D
Här är hon, födelsedagsbarnet...




Gjattis Jonna Jautanen ;D


Make it in time

Sitter här och har pluggat matte (själv!) över en timma nu, känner mig riktigt duktig för snart är jag nog i fas igen ;) Än så länge går matte B bättre än vad jag trott. Nästa vecka är första riktiga provet (y)

Den här musiken har jag pluggat till idag, grym är han.

Nu måste jag bara läsa igenom Historian också, prov i det på onsdag. Hard workkk.


It's been a long night in New York City

Var hos Freja i går kväll och tittade på idol. Chill på hög nivå, riktigt nice! Och våra favorites gick vidare ;)


Vi tyckte nog Daniel, Olle och Linnea va de som var bäst igår :)



En anledning till vrf man går i skolan är väl för att få studiedagar?

Befann mig i Norrköping med Emelie på min studiedag, lyckad dag tack vare henne. Skriver mer i morgon, glömde nästan bort att jag ska till skolan i morgon. Tycker det är ganska onödigt att gå dit en fredag när man varit ledig idag och sen är det helg (aa ni fattar).

Godnatt bloggen...... zzzzZZzzzzZZ

Är det bara jag som inte hört den här versionen?

Alors on danse - Stromae ft. Erik Hassle







Stressigt,

så kan man sammanfatta min dag.





Gissa skolmaten?

(den leken kör vi i skolan, tydligen)



Får man kanelbullar i skolan måste man ju dra in pengarna på nått annat sätt... Men förihelvete?

Sånt här gör mig så irriterad. Frågade mat tanten som stod och la upp ny(?) mat. Jag frågade henne i alla fall vad det där är för mat.
Hon ba: Jag inte veta...
Jag: Nähe? 
Hon: Det kanske står där borta? *hon vänder sig om och kollar*
Hon: Nej *skakar på huvudet *
Jag: *går vidare...*

Sånt där gör mig arg. Vet du inte vad det är för mat du lägger upp vad fan gör du där då? Om inte annat TA REDA PÅ DET och kom tillbaka och säg vad det är till mig. Det är inte första gången jag frågar vad vi får på grund av att man inte ser med ögonen vad det är för nått. På menyn står det "Bufé". Visst, jag kan gå in till köket och fråga, men hur stor är chansen att de vet där om inte hon där ute vet? Nästa gång lär jag ställa tallriken där o bara gå. Kanske är löjlig och otacksam, sure bacon, någon stanns går gränsen.

Tillräckligt skrivet om det.


I morgon blir det gymmet efter skolan i alla fall. Senare på kvällen åker jag på en föreläsning som handlar om Unicef. Jag ska bland annat prata om en sak/hålla i en sak som jag lärde mig på utbilningen i Stockholmo. Fullt upp med andra ord. Massa prov börjar närma sig också, dags att börja plugga snart och sluta chilla.

Vi hörz.
Måste träna på det jag ska säga på föreläsningen, närvöz.



JA VANN!!

Min reaktion på tåget när jag såg det här i tidningen. Hahaha går inte o förklara... ja ba skrek: JAAAAAAAA VANN!
Synd att ingen filmade det där ögonblicket o tur att det inte var så mycket folk på tåget. Skit i att det inte var värsta priset men jag som aldrig vinner nått - JA VANN!! Ödet säger jag bara... Alex var med och delade glädjen med mig. Så snäll, värsta glad för min skull, är det inte så vänner ska va? 
Det roliga var att förra veckan när jag skickade in det här så sa hon "du kommer vinna de där". Haha det här gjorde min dag.  

 


Kanelbullens dag

Någon som har ätit någon kanelbulle idag? De har jag!! Av FÖRVÅNING (håll i hatten nu azzå) BJÖD skolan på kanelbullar. Jo det är sant. Kungshögaskolan bjöd på kanelbullar.


Inte för att de såg ut så här, men ska inte klaga :D

Poker face


Fin fredag

med fina vänner! Jag och tio st var på Ming Palace i går o guu vad gott de va! Det jobbigaste är att man blir så himla mätt, haha :) Var hemma vid 11 tiden och var jättetrött. Tack alla för igår.










Det är Jonna som är spexarN i alla fall... det är ju bevisat ;) När vi fick efterrätt så fick vi också sånna där toffsar på restaurangen, fina ;)

Såg förresten Angelica Blick på stan igår, snyggt klädd som vanligt. (första gången jag såg henne på stan btw, kul o se en kändisbloggare).


Veckans...


Veckans samlare


Veckans bag


Veckans fail... haha En dag hade hon på sig en JB tröja på KUNGSHÖGA?


Veckans kändisar :D


RSS 2.0