skola shalalalalaaaaaaaaa

Har pluggat klart så ska äntligen belöna mig med att kolla på Weeds resten av kvällen. I morgon är det skola för första gången på typ fem veckor. Jag har nästan glömt när jag måste gå upp för att hinna till bussen o allt de där men det ska endå bli lite roligt att gå dit igen :)))


HAHAHA

skrattar högt för mig själv... Har suttit och pluggat massor... och nyss när jag reste på mig från stolen ramla en skruv ner på golvet... HAHAHAHA det går inte beskriva hur roligt det va men ni kan ju tänka er. Jag, typ astrött av att sitta framför datorn hela tiden o sen säger stolen typ lika dant. haha.. Bäst o laga stolen så jag kan sitta och skriva klart uppgiften. Lite jobbit o stå juuuuuuuuuh.

Som jag  har längtat efter denna plugg söndag. återkommer!


Bästa Gäst bloggaren som någonsin har funnits och kommer att finnas!

Jag och Ellan bakar bullar!

Vet ni vad ellan gjorde förrut? Hon pratade med degen. Hahahha vad jag skratta åt henne. Hon är så söt ibland altså. Nu går hon omkring med mjöl i pannan (tror inte hon vet om de) och ett svart och vit randigt förkläde och pratar bebis språk med mina katter. haha

Nu ska vi gå och baka färdigt och sedan mumsa bullar och bjuda Ida på Bull party ;) Riktig myskväll på G här kan jag lova. Fråga om ni vill komma vettja,  bullarna räcker till er nog också om ni är snälla, hihi :)

Med vänlig hälsningar
//
Bästa Gäst bloggaren som någonsin har funnits och kommer att finnas!
Sometimes you have to be your own hero

Idag är det jag som är pluggarN med stort N. Man kan typ säga att jag har pluggat sen klockan 8 i morse. Var i Mjölby och hade körlektion - det gick feejjjjnt! Sen pluggade jag teori typ hela förmiddagen där. Sen har jag hunnit med o skriva lite till på apu uppgifterna men är inte klar än... som vanligtttttttttttt med andra ord.

I morgon är det fredag, tjooohej vad bra!Where's my hero?ska blogga, snart igen. hejhejhejhejhejhej så länge.


Spring för livet om det är dig kärt, att slå tillbaka det är det inte värtdu kan inte förändra, du kommer aldrig förstå...


Det man inte vet, det lider man inte av

Sportlov here i c o m e ! ! !

Ska fira att början av sportlovet med min bästa vän, inte helt fel. Ska göra mig iordning strax sen drar vi till stan och tillbringar kvällen där.

:)


walking my daydream

Två dagar kvar på apun... Är tjatig men hur fort har inte fyra veckor gått egentligen? Längtar tillbaka till skolan tror jag faktiskt trots att jag haft det riktigt bra :)
Dags att plocka fram apu uppgifterna och plugga lite. Yeeeeeeeah dagens höjdpunkT. Ciao bellaaaaaa.


You're so fake, barbie is jealous"trust is like a mirror. you can fix it if it's broken. but you can still see the cracks in its reflection."


Jag kommer - Veronica MaggioHoping for the best but expecting the worst

I morgon är det alla hjärtans dag.. Tihi jag ska på dejt! Kan man ha en bättre dag? 


New weekend, new discovery

Stooooooockhlom! Åkte till huvudstaden över dagen igår med Mican och hennes syrra. Det blev en riktigt bra dag!! Shopping, shopping o shopping :)Man borde ha fler sånna här lördagar! ♥

Beyonce and Jay Z - Forever young

GRYMT! LYSSNA!fattar inte hur jag kan ha missat att se dettaaaaaaaaaaaa.


Sweet sunday

Min fina mammas födelsedag och Amandas 2 månaders dag börjar lida mot sitt slut. Ingen söndags ångest idag inte :)
Halva APU perioden har gått och i morgon påbörjar jag tredje veckan. Har redan börjat tänka på hur det kommer att vara att gå där ifrån om två veckor. Det kommer nog vara riktigt jobbit. Jobbit liksom vemodigt... men så är det ju. Barnen är helt underbara, faktiskt. Vet liksom hur det var förra terminen när jag varit där i fyra veckor (och då visste jag inte att jag skulle få komma tillbaka). Näst sista dagen bjöd jag alla på glass och barnen sjöng en jättefin sång till mig.. ni vet den här "du är så fin..." okej kan den inte. haha :) Oså fick jag en jättefin tavla som en i personalen hade målat. Kan lägga upp bild på den, urgullig är den. Aja ska förbereda mig inför i morn nu, det blir en lång dag med personalmöte bland annat.
Men tänk vad underbart att vara så omtyckt på ett jobb. Jag menar, att få känna att man behövs, att få höra "Ellinooooor kommer", "Elliiiinooooooooooor", HEEEEJ!!", "Fröken, fröken kan du hjälpa mig" ,"Får jag sitta brevid dig?", "Kan du läsa den här boken" *o tittar på mig med ängla ögon* Det är en häftig känsla. Men så klart finns det ju nackdelar med ett förskolejobb också... ;)

Så känner jag med mitt hår just nu...Okej, jag klippte mig på jullovet men jag saknar mitt låånga hår... tur att det växer ut...


Snyggt!
Det kliar i fingrarna, vill åka o shoppaaaaaaa :)


Side by side or miles apart, good friends are always close to the heart

FINT. Det är var jag kallar riktig vänskap!

Okej, wanna hear something?
M och jag gick i nian på högstadiet... Det var när vi skulle ha fotografering då på höstterminen så "kom vi ju på att vi var kusiner". HAHA bästa fotografen gick på det. Jag kommer ihåg att vi gick tillbaka till fotografen efter vi hade tagit kort med våra klasser (vi gick inte i samma klass) och frågade om man fick ta typ kompiskort eller så, men det fick man inte. Men då frågade vi om man fick ta kusinkort eftersom vi var kusiner och allt. Och ja, det fick vi! Så jaa.. så här blev kortet...Haha lugg o grejer hade vi.. Min lugg hade jag väl i någon månad typ sen klippte jag snelugg.. haha klarade inte av det tyvärr! Jag skulle så gärna vilja ha riktig hellug för det är snyggt, eller ja på dem som passar i det!Det här kortet är ungefär ett år gammalt på oss :) beeezzt ♥

man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken

Thank God. Jag har inte blivit smittad av maginfluensan än, men bara för jag skriver det nu kommer jag väl bli de eller nått. I morgon är det fredag, känns som jag skrev det nyss ju? Den här veckan har gått typ så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär fort.
Igår var jag och Alex och pluggade på trafikskolan. HAHA det va kul... det räcker nog om jag säger att vi behöver damma av körkortsböckerna och ta på pluggbrillorna... ;)


HAHA patetiskt

allvarligt talat, gränsen är nådd.


Time sucks when moments are meant to last forever

Vad gör man när tiden inte räcker till? Skulle behöva tolv timmar extra på varje dygn för att hinna allt.
Mamma säger att jag måste prioritera... Okej... Den här våren kommer bli tuff. Får feber så fort jag tänker på det. Men om jag ska vara positiv kommer nog en hel del roliga saker att hända också. O tur ä väl dä...

Don't forget one of the most important things in your life. FRIENDS.


RSS 2.0