You can turn off the sun but Im still gonna shine

Vinterkräksjukan is in the air. Vet inte om jag känner mig sjuk, om jag har feber? Eller är det för att jag sitter brevid elementet med en fleecetröja på mig? Ont i magen har jag också... Beror det på att jag åt alldeles för mycket godis förut eller är det maginfluensan som spökar? Det återstår att se.

Träna eller inte träna i morgon? Det suger o träna själv vilket det blir om jag nu orkar pallra mig iväg till Mjöllat. Som sagt det återstår att se...



it's a good thing tears never show in the pouring rain


Imagine life without weekends?

I loooooooooooove weekends. Särskilt nu när det är praktik och ingen skola. Det är underbart när man kan slappna av på helgerna och inte behöva tänka att på onsdag är det matteprov som jag måste plugga till... Känns skönt att veta att det är tre hela veckor kvar på praktiken och ett sportlov som väntar. Även om det är en hel del uppgifter till praktiken så är det endå inte samma sak...

Har övningskört alla dagar den här veckan. Nästan samma väg i och för sig... hem från praktiken och till stallet. Ha ha... kommer kunna dem vägarna sovandes snart! ;)

Min söndag blev i alla fall hur bra som helst. Hade världens sötaste bebis i famnen idag, så ortroligt mysigt! Hon hade precis ätit och så tog jag henne i famnen o så somnade hon efter ett tag. . O när hon sov sen hann jag och Julia titta på my little ponny, leka kurragömma, spela tv-spel, köra bilbana och äta god middag, dä ni! :)

Jaha nähe (som Alex brukar säga) nu ska jag ladda batterierna inför morrondagen. :)


It ain't the end

Bra helg! Oså kommer den här underbara söndagen, nivet ;) Men har lovat mig själv att inte deppa ihop för de utan ska göra något roligt i stället. Ska åka till Lottie, så söndagen kommer nog inte bli så dålig i alla fall!

:)


Friday, I'm in love!

.

Sweet dreams are made of cheese

Snart är hela första praktikveckan gjord, hur fort gick veckan egentligen?! :)
I går hade väl typ alla studiedag förutom jag eller? KUL för er eller nåt. 

Alarmet ringer 05.30 i morn, härligt ;)



I know I can be a good girl



Alexis Jordan... nya Rihanna? eller Ciara kanske?

sovmorgon...

...till klockan sju i morgon!! Att får sova en och en halv timma längre är inte så dåligt ;)
Praktiken var rolig idag trots vädret, åkte skridskor med kidsen!
godnattttttt allihopa.

If you knew better you would do better


fight for your happiness

Första praktikdagen av fyra veckor avklarad! Är på samma förskola som sist. Det första jag hörde när jag gick in genom dörren kl 8 i morse var "Ellliiiiiiinor kommer nuuuu!!!" Det gjorde min dag kan jag lova!

Börjar 6.30 i morgon och slutar tidigt så då ska jag passa på att ta en promenix till Lottie och flickorna

 


Jan. 23, 2011

Ännu en jobbig vecka avklarad, underbart med helg!


.




Powernap

Är så trött att jag inte ens kan sitta upp när jag skriver det här. Hur ska jag orka köra en lektion på trafikskolan och träna 80 min i kväll? Jorå det ska gå. Skrev klart historia uppgiften igår och lämnade in den idag så nu kan jag äntligen pusta ut :)
Nu ska jag ta en powernap, haha :) Hörz.


Things will get better if you hold my hand

Historian förstör min tisdagkväll. Är trött och har ont i nacken och lite granna träningsvärk (men den vill jag inte klaga på!). Den här historia uppgiften är liksom inte min typ av uppgift, haha... men jag får inte ge upp nu heller. Logga ut från fejjan, sluta blogga och gör nått ff!! Snälla säg det till mig.

Förresten... KOMMENTERA hiss eller diss på skorna?


Miss you sweetie!


I wish for a good year, what do you wish for?


Girl power

Direkt efter skolan åkte jag och Alex till gymmet. Det gick riktigt bra! När vi stod o vänta på tåget sa ja "jag har lite ont i baksida lår..." Då sa Alex "jag har ont i framsida vad"... As trötta och svettiga satt vi där o skratta högt bland allt folk, undra vad dom tänkte...? Baksida smalben? haha...
Nu är det dags att ta tag i historia uppgiften. YEAH!

den här Spotify listan är bra att plugga till tycker jag: http://open.spotify.com/user/sonymusicentertainment/playlist/65p90fEsFYGyT3zU5ELmCh


Haha, hittade den här bilden. Smart o sant ju?!

Good times


Så här kan det se ut om man går Barn- och fritidsprogrammet


kan man ha ett finare klassrum?!


Idol live!

I fredags var en av de bättre kvällarna på länge. Var i Cloetta center med Mican och såg Idol live. 2010's alla tio idoldeltagare (nio, för Andreas var inte där) var där och sjöng. Shit va bra de va! Mycket bättre än vad vi trodde det skulle vara. Träffade också Freja och Sofie. Alla fyra hade grymt bra platser hela kvällen! :)














Mobilkameran är inte den bästa... ;)


Would I still see suspicion in your eyes?





All the emotions at the same time

Matteprov i morn, måste vara pluggarN. 

 

Hoppas dagen går fort i morgon. Vill ha fredagkväll, vill ha helg, vill ha sommar. Ok?



Just me and my song

Dagen böjade med att jag och Alex missade bussen (FÖRLÅT- mitt fel!). Vi sprang efter bussen t o m men närå den stanna inte. Som tur var gick ju tåget idag så vi tog det till Mjöllat och sen buss därifrån, puuuh det gick rätt bra iaf. Första gången på hela gymnasiet som vi missar bussen, det är faktiskt ganska bra gjort, alltså att inte ha missat bussen förut. Men nu har även vi spräckt nollan. haha. Seg skoldag förövrigt. I morgon får jag inte glömma hjärnan hemma asså. Kolla här, jag har svenska redovisning med Mican, redovisning i BKF och muntligt prov i religion. Men det fixar sig alltid, på nått sätt :)
Årets första träning är avklarad också vilket känns bra. Bodycore och spinning - hej träningsvärk!

Nu har jag inte tid o sitta här. Religion boken ropar på mej, bäst o läsa'n!

 

Memories don't change

har ont i hjärtat tror jag, o jag vet att jag inte förtjänat det. Tar en geisha och ser om det går över...
...nä det gjorde det inte.

Nu ska jag plugga lite sen sova, det blir en lång dag i morn!

The countdown has started...

idag om två månader är min 18 års dag! Galet!! Känns som jag fyllde 16 nyss ju..? Den gången jag fyllde 16 kommer jag aldrig glömma, och heller inte ni som gjorde den dagen så grymt bra, ni är fina ni brudar. Räknade ut att jag är den första 93:an i klassen som fyller 18 först, cooolllllllt.

Måste ta tag i körkortet. Jag måste ha det innan sommaren i alla fall, då är jag väl inte för optimistisk? Ja menar, nu när teorilektionerna är klara måste jag väl bara plugga faser, riskettan, halkan, övningsköra massa och sen är det väl bara skriva upp och köra? Haha bara o bara... ;) Jag tar tag i det nästa vecka, eller veckan efter.


Tomorrow is another chance



Godnatt.


Tiden går fort när man har roligt

Blir inspirerad av alla som gör typ, vad heter de, typ års resumé i sina bloggar. Typ skriver om vad som hände varje månad i ens liv med kompisar, relationer, fest, skola, jobb och bilder därefter. Skulle också vilja göra det, men orkar nog inte. Visst skulle kunna skriva/ lägga upp bilder från sånna jag tagit i skolan, ni vet typ galna "veckans" bilder men jag vet inte asså... Allt ger så mycket minnen. Det är faktiskt helt sjukt vad kul vi hade i skolan ibland. Skrattat och bara varit allmänt galna, kul! Även om vi (haha vilka menar jag när jag säger vi? aa typ några) eller jag har inte bara skrattat mig igenom skolan. Vi/ jag har inte varit på topp hela terminen heller, vi alla har nog haft våra stunder ;) Jag kan nog räkna upp en del... Fast dom stunderna kan man verkligen skratta åt idag. Eller kommer du ihåg Jonna?! I ettan när vi grät i klassrummet??? O Lena kom in... haha... Eller när jag blev typ tjurig/arg när vi hade grupparbete och alla i gruppen inte engagerade sig så jag typ skrek (fast skrek gjorde jag inte, men vissa uppfattade det väl som de) utanför aulan och killarna i klassen satt där... Hahaha alla var lagom förvånade kommer jag ihåg. "Ellan är du arg? (a) HAHA...
Det har verkligen hänt mycket och tiden har gått så himla fort, jag kan inte förstå det. Känns inte som jag kommer ihåg hur det är att gå i skolan... ja menar det var länge sen jag gick i skolan flera veckor i rad, ni vet så man kommer in i det. Förra terminen... höstlov, fyra veckor APU, ca två veckor i skolan sen ca tre veckor jullov, ja och idag är sista dagen på jullovet. I morgon börjar en ny termin(!) och skola i två veckor, sen ännu en fyra veckors APU period, inte bara det, sen är det SPORTLOV! Tiden kommer gå fort hoppas jag, längtar så otroligt mycket efter sommaren just nu. 

Okej, jag måste lägga upp några bilder i alla fall. Kommer ni ihåg, classmates? 

 
Minigolf...                                      Redovisningar...

 
Idrottslektion: pulkaåkning...           Vackert påskpyssel...

 
Pluggade som aldrig förr...              Messade galet...

 
Promenader i korridorerna...           HAHA ja... ehmm.. var allmänt coola...

 
Friluftsdag på södra...                     Teater.... Haren & Fén

 
Stockholm: unicefs kontor...            Gröna Lund...

 
Skolavslutning -10...                       Läger i Limmernäs (burr vad kallt de va!!)

 
 

Som sagt.. alla har vi våra stunder ;)

 
Klassfest...                                    Mysdag....

 
Roliga kommentarer...                    Gul bil....

 
Skolmaten(!)....                             Utelåsta...

och så vidare... det här är verkligen bara en bråkdel av allt.
To be continued.... halva tiden har gått.



Det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min



. . .


Do you know anything about feelings?

Ligger i soffan just nu, skulle jag inte ha datorn på magen skulle jag nog somna. Klockan är inte ens halv åtta och jag är så här trött? Somnade i och för sig vid halv 5 i morse.. haha sent.. Har fått lite smått panik inför matteprovet som är på fredag. Började plugga lite idag men jag vet ju inte hur man räknar?!?! Det kommer ju gå bra. Kul. Inställningen är också bra.




Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt

Trodde det var inbrott eller nått men det var bara hundra ton snö som åkte ner från hustaket.


Sex and the city



Sov till halv ett idag. Underbart med sovmorgon! Ett liv utan sovmorgon, va ä dä liksom?
Inte lika underbart när man har vänt på dygnet och måste ställa om sig. Jag ska försöka göra det nu.. eller börja rättare sagt... Ska lägga mig framför tvn och titta på bästa SATC :)

Godnatt hörrni.


you won't do the same, right?

Får tårar i ögonen av den här låten och den här versionen.
Varför kan man inte styra sina känslor? Fatta vad smart?! Ska uppfinna nå't.

 

easy come, easy go, that's how u live.


Who's that chick?






Just can't get enough

Heeey losers. Jag är så grymt pepp på att plugga nu så det är bäst att ta vara på motivationen innan den försvinner. Eller pepp på att plugga kanske man inte kan vara men ni vet pepp på att få det klart liksom :)

H i s t o r i a  h e r e  i  c o m e !!

Ana Gina!



.

Partynaglarna are still on...

Typiskt att jag glömde ta kort på min nyårsoutfit.. men får väl slänga på mig det igen någon dag och fota! ;)

Det känns riktigt bra att börja året med att göra någon glad. Eller hur visst låter det bra? Då är det ju i alla fall en mindre som inte är ledsen längre. Nice.

Snart ska jag iväg till min kära syster ♥ det kan nog blir en bra söndag trots allt!


Gott nytt jul och år och allt och herå

Skumtomtar och chips har jag i munnen just nu samtidigt. Mummmmms vad äckligt. Seriöst vill bara spy. Spy upp den äckligt jobbiga klumpen jag har i magen. Dock inte av skumtomtar och chips...


RSS 2.0