goodbye March


Mars 29, 2011

Min helg var verkligen SÅ bra. Jag hoppas det blir fler sånna!

Just nu önskade jag dock att jag kunde typ kopiera mig så en del av mig kunde plugga på skoluppgifter och andra exemplaret av mig kunde plugga körkortsteori... de vore nåt! ;)
Skoluppgifterna blir fler och fler, jag måste typ lägga i en växel.. det tar emot varje dag när man ska ta tag i allt plugg. suckkkk. Men försöker vara här och nu, ta en sak i taget och inte ha tankarna på massa onödiga saker
- då kommer det gå bra.  


I lost a little piece of my heart in our dream

läxhögen växer och växer. Är trött som jag vet inte vad och skulle nog kunna somna stående... (haha hur skulle de se ut?) Tar en tur till stallet och hoppas jag vaknar till lite. Återkommer!


favorite day of the week

Äntligen är skolveckan slut och äntligen tar jag helg o det ska firas med min fina vän Emelie!
Tjohooo hon blev 18 i måndags så nu är vi båda gamlingar! ;D



the easy way to get party nails

glitterglitterglitter!

Gjorde det här på mina naglar i skolan idag. Målade på ett vanligt genomskinligt nagellack och sen tog jag ni vet massa pyssel glitter och hällde på. Lät det torka en stund och sedan ett laget till med genomskinligt nagellack på igen! Taadaaa ;)

Man tager vad man haver som Pippi Långstrump skulle sagt...

"Can you really forgive if you can't forget?"

-Carrie Bradshaw



"No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends”

-Carrie Bradshaw

.

hel to the vete

öppnar matteboken och kollar in matteplaneringen.... I morgon ska man enligt planeringen vara på sidan 132. *bläddar och kollar vart jag är och drabbas av en chock*  JAG ÄR PÅ SIDAN 113 ?!?! Vad hände? Jag har varit på varenda mattelektion. HALÅ? Ska jag plugga fingrarna av mig eller ska jag gå och lägga mig tidigt (för en gångs skull) och ta tag i det nästa vecka?

Sov på saken brukar pappa säga när det kör ihop sig... den taktiken funkar ju inte nu azzå.


turkost!

Över helgen och till idag har jag haft det här nagellacket.. upp piggande färg, eller hur?! ;)


Depend nr 054

Nagellacket är mer grön/turkost än blå... hm... inte så bra bild.


All the stars are coming out tonight, they are lighting up the sky tonight for you

Motivationen är faktiskt med hem idag trots en lång dag i skolan. Dagen började bra med en spring tur till bussen, ni vet så man vaknar till, frissan hamnar fel och när man väl kommer fram till bussen flåsar man som om man sprungit 5 km. Sen i skolan fick jag tillbaka ett förhör på Alternativmedicin kursen med bättre resultat än vad jag förväntat mig, alltid trevligt! Nu borde jag sätta mig och plugga matte innan jag ska iväg o träna zumba men är vrålhugngrig så får plugga... senare...





you deserve better...


motivation hit o dit

Efter skolan satt ja inne på trafikskolan och pluggade lite. Det gick dåligt, punkt.
Sen åkte jag hem för att åka vidare till stallet - ingen stress, inga krav, bara vaaa.. underbart.
Ett tag senare sitter jag här. Skulle plugga, men jag glömde motivationen i skolan så får ta med den hem i morgon i stället, tyyyypiskt mig ;) 
Matten är svår och det är alldeles för högt tempo för att jag ska hänga med (fast kommer nog in i det snart, känns det som). Historian är för mycket, jag fattar dock var jag läser om! Svenskan.... hmm.. skulle fundera på vad min medeltidsnovell ska handla om men fick typ plötsigt en kraftig huvudvärk så var tvungen att avbryta svenskan för en stund. skämt åt sido... men motivationen glömde jag faktiskt i skåpet i skolan....

Nu: sovdags 


Manikyr made by Emelie



Så här fina naglar hade i jag i höstas! Emelie är verkligen duktig :)

Hon har också gjort den här fina manikyren på mig...


Andreas Wijk - My heart is refusing me


18 bast babyyyy

Helgen lider mot sitt slut. Shit vilken underbar helg jag haft!! Vet inte hur jag ska tacka alla som firat mig på ett eller annat sätt. Är verkligen så glad! Hade lite fest hemma hos mig i fredags med fina flickor. Ni skulle bara veta vilka fina presenter jag fått också... tusen tack! ♥
Nu längtar jag till alla andra fyller 18 så jag får fira er ;)



Hinner inte lägga in massa bilder nu, men hållut!


the countdown has started!

Onsdag - Torsdag - Fredag!!


det som göms i snö kommer upp i tö...

Har gått hem lite tidigare från skolan idag så nu sitter jag här med mitt kokoste och påskyndar min tillfriskning från förkyldningen. Ja lovar det var det där yoga passet i måndags som gjorde min förkyldning värre än vad den var. Aja... nu har jag lärt mig det till nästa gång att inte ens anstränga mig på ett lungt yoga pass om jag är förkyld. Samtidigt var det nog min tur att bli sjuk nu. Jag har klarat mig bra endå, från vinterkräksjukan på praktiken, feber o kräks och allt vad det innebär. THANK GOD.

Nu ska jag se om jag orkar plugga lite sen ska jag klistra fast mig framför tvn och kolla på Weeds. Är inne på tredje säsongen, det är as bra!


Nu har det gått för långt

Sitter här och snyter mig varannan sekund. Har ni sett reklamen på femman? Ni vet han som har hela sovrummet, kontoret och bilen full med använda näsdukar? Så känner jag mig just nu. Ända sen jag kom hem vid 7 har jag snytit mig och nyst efter vart annat.. puuuuh. Ställer in allt jag planerat i morgon, måste bli frisk till helgen. På sista lektionen idag hade vi yoga i 2 timmar... det gick sådär, värsta var att så fort man skulle böja sig eller ha huvudet upponer ville jag nysa o så blev jag helt yr... haha hoppas på ett bättre yoga pass nästa måndag...


Ny kategori!

I den här kategorin ska jag testa alla mina nagellack :) Eller det blir nog ett nytt nagellack i veckan typ. Börjar med den här...


Före.. oklippta naglar med gammalt nagellack på  (haha pluggar lite matte i bakgrunden)


Före...


efter


Dagens

Dagens humör: Glad och förväntansfull

Dagens mående: Sjuk... lite feber och hosta, och ont i halsen

Dagens borde: Plugga matte och läsa i körkortsbokennn

Dagens frisyr: Ofixat, uppsatt

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: chillar galet så mjukisbrallor och oversize tröja

Dagens planer: fortsätta chilla, inte stressa, övningsköra till stallet, ciy gross (haha söndags nöje) o det bästa på hela dagen - titta på solsidan! 

Dagens vill ha: choklad, marabou mango skulle inte va helt fel

Dagens fundering: jag vill att den här veckan ska bli så bra som den bara kan... i morgon börjar sista veckan som 17-åring ;)

Dagens beroende: Weeds säsongerna 

Dagens tråkigaste: Att vara så trött o hosta o bara ligga i sängen...

Dagens längtan: FREDAG!!!! HELGEN!! 
   
Dagens låt: More - RedOne Jimmy Joker Remix - Usher


Old but still good...




Let's make better mistakes tomorrow

Så trött som jag är idag har jag inte varit på länge. O jag vet varför... Jag sover för lite. 6 timmar är för lite, eller hur?

Nu måste jag sova tror jag, sen tar jag en sväng till stallet :)

hejhejhej


Have you ever been caught in the pouring rain, wondering if anything can ever be the same, again?

TACK för kommentarerna!! Jag vet däremot att det är fler än fyra personer som läser min blogg.. eller läser ni min blogg från väldigt många olika datorer tro? Hmmmmmm...  Fortsätt kommentera vad jag borde blogga om.

Speciellt tack till Emma, som verkligen läste vad jag ville ha för kommentar. Fint.



Dagen har varit stressig och inte alls särkilt bra. Skulle verkligen vilja skriva varför den inte varit bra men det går inte tyvärr. Frågan är om det nånsinn kommer bli bra? Äh, lite ångest dör man väl inte av. Eller jo.
Dagen slutade i alla fall med ett roligt och svettigt zumba pass på gymmet. Det är verkligen kul när man lär sig hela korigrafin.. I morgon väntas träningsverk, härligt :)

I morgon blir det inte mycket tid i skolan, ska på riskettan med Alex!

Kommentera nurå, jag vet att ni läser

Härligt, efter gymmet hade jag två stora äckliga spräckta vattenblåsor på en av hälarna. Den andra hälen var "bara" röd. Vad gör man? Finns det skoskavsplåster som hjälper? Eller borde jag köpa nya skor? Det värsta är att mina skor är rätt nya :((( Hela träningen förstörs när man har skoskav. Jag tog en bild på min häl förut (antecknar ni..?!) och tänkte lägga upp men den såg så himla äcklig ut asså, den visade verkligen sanningen av min häl.

Intressant blogginlägg! Hähä. hjälp vad ska ja blogga om? förslag? Jag vill inte ha kommentarer där det står "blogga om mig" haha utan allvarligt talat. Det här kan inte va kul att läsa om? Men endå kikar ni in här varje dag allihjoppppaaaa :) GE FÖRSLAG NU


I was born this way

Sitter här och förbereder mig för att om ett tag bege mig mot Mjölby för ännu en körlektion på trafikskolan och därefter ett pass på gymmet.  Lika bra att hålla igång när inte allt plugg börjat. Känner mig för en gångs skull lite motiverad till skolan... Att vara borta fem veckor där ifrån kanske är det som behövs alltså. Eller ska kanske inte säga så för snart vänder det väl igen, uppgift på uppgift... :)



Tycker killen sjunger den här låten så bra, 17 år är han bara. Fränt!


RSS 2.0