AprikosDepend Nailpolish - nr. 009


I bet california wishing on these stars


we all have stories to tell


just stop for a minute and smile

måndagen är snart avklarad... ska snart bege mig mot stallet där jag inte varit på säkert en vecka. Får med mig mamma också så kan vi övningsköra. I morgon har jag en körlektion och på onsdag är det halkan, är rätt nervös för det faktiskt. Jag menar tänk om bilen typ aldrig stannar och det går illa och det händer nått? Alla som kört halkan säger däremot att det är typ en av det roligaste momenten, men jag är nog mer rädd tror jag haha :) Frågan är om man är redo för körkort då? ;)turn up the lovebeauty may get attention, but the personality will capture the heart

Har haft en toppenhelg vekligen! Synd att tiden går så fort bara. En helg utan plugg kände jag att jag behövde. Men ska inte säga för mycket för jag ska sätta mig och skriva klart en hemtenta som ska lämnas in i morgon, så ja, en helt pluggfri helg blev det inte i alla fall. 
Men jag har hunnit endel den här veckan (det rosa)...... inte mycket kvar nu!


you can turn off the sun but Im still gonna shine

Jag kanske kommer vara lite osocial det närmsta tiden året, men här ser ni varför...glömde att jag ska hinna plugga på körkortet däremellan också :)

Jag vet att man inte ska klaga och jag ska inte göra det heller men asså hur kunde det helt plötsligt bli så här mycket att göra?!

Nu är det bäst jag börjar plugga dårå, så jag blir klar i år. TYPISKT att jag har nästan alla uppgifter i skolan. haha nae nu gråter jag. 

 


18 and life you know...

Min blogg är ungefär lika död som min Spotify. (fick 2 timmar av spotify idag dock, fattar inte hur det där fungerar ärligt talat och jag kan lyssna på färre och färre låtar nu med, kul).  
Återkommer bloggeNnnN.

Heartbroken girl

Musiken tog visst slut...

vad gör man nurå? :'(

RSS 2.0