Träning på g

går och tränar med Alexandra. Det var ett tag sen.. ska bli kul o se hur detta slutar :) Förhoppningsvis bara med lite träningsvärk!


Who run the world? GIRLS!

Har haft en riktigt bra första helg på höstlovet! Igår var jag och tittade på Jonas när han hade sin första spelning med sitt band, vill se igen, dom var jättebra! :))
Nu sitter jag och tittar på Glee på hans dator... När han kommer hem ska vi äta chicken nuggets yasminris och sötsursås!! Lyxig söndagsmat!


Bättre sent än aldrig...

Nu ni, nu känner jag för att blogga!  Ska berätta en sak som jag tycker är så konstigt som jag verkligen inte kan förstå mig på. Jag kan inte vara den enda som tänkt eller tyckt så här...
Det gäller både tjejer och killar, mest dem som har ett förhållande. Alla tjejer och killar som typ "leker" med andra personer typ, nu menar jag inte de som dem har förhållande med utan andra. Alltså med "leker" menar jag typ småflörtar eller typ gör sånt så man undrar om personen verkligen är singel eller inte. Fattar ni vad jag menar? Störande grej bara... Man tänker ju endå på den andra personen i förhållandet.

Var bara tvungen att få ur mig det, återkommerrr!

it's all for moments like this

Har haft ont i halsen och ont i huvudet idag hoppas inte jag blir sjuk.. Surt att inte kunna träna idag som jag ville!

Snart ska jag åka till Mican på lite fredagsmys och idol myyyyys! 

Läker tiden alla sår?

Idag har varit en sån dag där jag verkligen skulle viljat haft egenskapen att få veta vad andra människor tycker och tänker. Fast hellre att inte ha den egenskapen alls än att ha den jämt tror jag. Eller varför inte att få vara en annan människa för en dag och se hur personen ser allt från sina ögon. Så har väl alla tänk nån gång?

Försöker plugga men det går inte, är alldeles för trött och omotiverad. Plus att jag längtar så mycket efter helgen med :) 
 
Alexandra och jag var flitiga idag, gick och tränade på gymmet efter skolan. Det gick bra trots att vi var trötta haha men jag är nöjd! Kommer nog känna av den berömda träningsvärken i morgon tror jag...

Oktober 5, 2011

Veckan har börjat bra! I måndags åkte jag på simskola med Julia, jag tyckte det var minst lika kul som hon kan jag lova! Efter simskolan åkte vi till doken och åt nuggets :)
Idag har det varit don't drink & drive - temadag på skolan. Liknade förra årets men det var bättre än en vanlig skoldag i alla fall. Nu är jag grymt trött och väntar tills jag får komma hem i kväll och lägga mig i sägen brevid min pojkvän! Ska åka på någon föreläsning med klassen ikväll eller kursen människor i behov av stöd är det, armlös och benlös tror jag föreläsningen hette.
 
Ne nu har jag inte tid att skriva mer, ska plugga lite sen kommer Jonas!

Tumblr_lsgrbeugfi1qlaa6wo1_500_large


Can we make the dream last forever?fin låt!

Oktober 1, 2011

Det var underbart med sovmorgon i morse, en varm säng och inga tider att passa. Åt frukost och sen somnade om (hur skönt är inte det?!?) Sen gick jag ett varv i spåret och nu ska jag gå och kolla om tvätten i tvättmaskinen är färdig. Agerar lite hemmafru när mamma jobbar :)

Tumblr_lscgsajaqf1qife8bo1_500_large


RSS 2.0