SpelarN

Det fick bli pannkakor till lunch idag, enkelt att göra och gott! Nu borde jag egentligen städa lite för det var ett tag sen... Men nått som jag gjorde för ännu längre sen var att spela The Sims så jag tycker jag förtjänar att spela lite :)


RandigtFräna naglar! Ser ut att vara rätt svårt att måla det där? Man borde ha mall eller nått, eller hur gör man? Nån som vet?


Friday im in love

Hade sovmorgon i morse vilket var underbart. Allt har kännts så bra idag. Vaknade upp brevid Jonas, vi åkte till skolan och i bilen lyssnade på massa fina låtar (haha mammas lugna favvisar, typ gråt låtar, det var lite mysigt) sen åkte jag hem en stund och tog med Alex och Mican till skolan för en timmas naturkunskap. Nu sitter jag här hemma i soffan och funderar på vad jag ska laga till lunch. Om jag hade vait smart kunde jag ju kollat var det var för mat i skolan så kunde jag ju ätit där och sen åkt hem. Smart... Nu ska ja ta fram kokboken och se om jag hittar nått gott att laga! :)


September 29, 2011

Sitter och tittar på idol nu.. Magdalena sjunger nu, ingen favorit men väldans fint hår har hon. Jag ska spara mitt hår och få så långt hår som jag hade förra sommaren. Struntar i att det är jobbigt att "ta hand om" fast innan jag klippte mig i augusti så hade jag perfekt längd. Saknar det. Väx, väx, väx, väx!!

Nu ska jag gå och möta min fina boyfriend, ska vara i tid till tåget. Hejja mig!

If there ever comes a day we can't be together , keep me in your heart, I'll stay there forever

Snart är även den här skolveckan avklarad! I morgon har jag en lektion mellan kl 10 och 11 bara, perfekt fredag. Snart höstlov med... Skulle vilja hitta på något roligt då men kommer inte på vad. Tacksam för förslag!

Efter idol kommer Jonas hit så ska gå och möta han på stationen i mörkret. I lördags hade vi varit tillsammans i tre månader. Vi hade en jättebra helg och bara va! För ett år sen kände jag honom inte ens och jag tror inte ens jag hade lagt märket till honom i skolan. Ångrar inte en sekund att jag lärt känna honom. Haha töntigt kanske men jag tror på ödet mellan Jonas och mig. Eller alltså det känns som om det var meningen att vi skulle lära känna varann. Även att vi inte har lika intressen eller vad man ska säga så är det endå något som gör att vi har så himla kul ihop! Men jag vet inte, det kanske bara är positivt att inte ha för lika intressen? 
Hur som helst... Det är underbart att vara kär! ♥


I wish nothing but the best for you, too

Har haft en effektiv dag vilket inte har varit allt för vanligt på senaste tiden. Efter skolan pluggade jag engelska, psykosocialt arbete och lite naturkunskap. Nu har jag precis kollat på idol och målat naglarna i ljusrosa :) Påtal om idol... Hon som sjöng Adeles låt someone like you, gu så bra det var! Ska kolla kl 22 och se om hon går vidare!

Drömmer mig bort för en stund...

Tider flyger i väg och bloggen hade jag ju nästan helt glömt bort, igen, tills nu idag då mina riktiga stammisar påminnde mig om att jag har en blogg att skriva i!

Bestämde mig förut för att spela the sims nu ikväll (haha har inte gjort det på länge) när jag är läxfri men så blev det inte. Jag råkade visst drömma mig bort och titta på balklänningar.. Sista året på gymnasiet, studentmössan är redan beställd och snart även studentkryssningen. Det vore så underbart att få dansa bal, pricken över i'et. Tänk dig att få klä upp dig i en underbar klänning, håruppsättning, smink osv... aja, det är ett tag kvar som tur är. Men drömma kan man ju få göra i alla fall :)

Cinderella and Prince Charming

Veronica Maggio - satan i gatantionde september 2011

Gav Mican en biljett till henne i artonårs present att gå och se Veronica Maggio på Konsert & Kongress. Jag tycker det blev en riktigt bra kväll! Veronica Maggio var riktigt bra live och det verkade det som Mican tyckte med :))

September 13, 2011

Tiden bara går och särskillt bra bloggare är jag ju inte. Ska jag vara ärlig hoppas jag att en tid nu kan gå snabbt så jag kan få bli frisk (har ju blivit sjuk igen men pallrade mig till skolan idag). Känner väl att jag inte mår jättebra annars heller, som sagt längtar tills jag är helt frisk så jag kan börja träna igen för det saknar jag!

jooobbig veckaaaa:

mån: Naturkunskap, Människan socialt & kulturellt
tis: Naturkunskap, Psykosocialt arbete
ons: Engelska
tors: Naturkunskap

oså lite svenska på det också.. puuh. tror inte jag glömt nått..


I know what it's like to be kicked down forced to fight

Funderade hur jag skulle orka plugga när jag kom hem från skolan. Nu är det löst... somnade i soffan! Fast nu är jag ännu tröttare plus att allt blev stressigt. Nu känner jag att jag är inne i "det" igen, så som det var i våras innan sommarlovet, lite av den där stressen.
Har engelska och prov i kursen Människor socialt & kulturellt i morgon.. Ska åka i väg till stallet och rida en sväng... som jag sett fram emot hela daaaaaan! Så jag skiter i hur provet går, om jag hinner plugga eller inte, jag ska ta mig till stallet. Plus att pappa kom och bad mig skriva några fakturor till i morgon (hjälper han med det i sitt företag). Sen får jag inte missa idol i kväll heller! Okej, bästa att lyfta mig från soffan och ta tag i allt nu. :)

hello you

6099971265_9359a3000b_z_large
Autumn-bokeh-leaves-love-favim.com-114658_large

Mys-onsdag!

Mys-onsdag igår! Jonas och jag var på bio och såg filmen Apornas planet. Se den, den var bra faktiskt! :)
Nu är skolan igång.. men min kropp har inte vant sig vid rutinerna än. I morgon har jag sovmorgon till 10.10 vilket känns skönt. Har dessutom bara två lektioner sen tar jag helg! ♥


RSS 2.0