Sportlov och bio

Dagen har inte kunnat börja bättre, o inte bara det nu är det sportlov också. Är inne på min femte lediga vecka från skolan. Det känns som vardag att vara ledig, eller ni vet, att kunna boka in saker en vanlig tisdag kl 13 exempelvis... jag trivis! Men det är sista veckan med dom vanorna nu.

Idag är det bio med 6 åriga Julia som står på schemat. Vi ska se mästerkatten i 3D. Hoppas den inte är för läskig bara, i beskrivningen står det att det är endel fighter...


Valentine's day!

Upp o ner, ner o opp! Så känns livet just nu, ena stund är det hur bra som helst och nästa stund är det helt tvärt om. Jag hoppas det blir bättre snart! Egentligen ska jag inte ens klaga för ja antar att det är lite så här den här tiden i livet som jag är i just nu, eller vad vet jag, har ju aldrig "varit här" förr så jag vet inte.

Igår hade jag en underbar alla hjärtans dag med Jonas. Allt var så bra, mysigt, romantiskt och perfekt. Hade inga förväntningar på dagen utan bara längtan efter att få vara med personen man älskar att vara med. Vi var bland annat på Ming Palace restaurangen i stan. Det var jättefint, ooo gott så klart! Dom hade rosor på borden där som var gjorda av morötter.. haha det låter kanske inte så fint med det var det. Precis innan vi skulle gå där i från på kvällen så kom en servitör fram till oss och gav oss en liten röd påse med olika godisar i. Hehe det var gulligt!

testar lite

Testar från mobilen! Godnatt :)

Lördag hela veckan!

Sur, jobbig och inte mig själv skulle nog Jonas beskrivit mig igår. Idag åkte han hem.. förstår honom! Nevars skämt åt sido. För det första var det inte därför han åkte hem och för det andra så var det väl inte så allvarligt. Vi bara missförstod varandra om några saker igår och både han och jag är rätt envisna när det gäller till att ha rätt. Men vad är inte ett förhållande utan lite tjafts ibland? Tror inte det finns ett enda bra och hälsosamt förhållande utan tjafs och delade åskiter. Man har ju olika åsikter om saker o ting, och fel o misstag kan ju även den bästa göra, eller hur?

Men till saken... Jag kom nyss på varför jag kan ha varit lite tvär senaste dagarna. Jag har minskat mitt godis intag! Det måste ju bero på det. Jag blir rastlös och sur när jag inte kan äta godis. Visst jag har tagit nån bit endå, men inte på samma sätt som förut. Det är jättesvårt tillexempel nu när man är ledig från skolan, det är ju typ lördag hela veckorna! Hoppas bara det här går över, för nu har jag bestämt mig att ändra på mina vanor. Den här gången ska det gå! Kom ihåg att nu skriver jag inte att jag ska sluta äta godis utan ändra mina vanor.


Human nature

Hade nästan glömt bort att det är Glee-dag idag. Tur att jag kom på't! Sitter och kolla nu, det är Michael Jackson avsnittet med b.la den här låten...

Igår var jag ute på äventyr ;) återkommer med det!

Dagens smarta tips

Somnade tillslut, fast med godissug i hela kroppen! Just nu sitter jag och kollar runt lite på bloggar och mellan varven målar jag naglarna. Rätt smart att sitta vid datorn och göra det, det kanske man inte tror men om man målar t.ex ett lager först och sen sitter man här o skriver... eftersom det inte är så lätt att kladda ihop naglarna när man sitter här så torkar det snabbare (inbillar jag mig iaf) och sen efter ett tag kan man lägga på ett lager till om det behövs :) haha smart.


sweet as candy

Har ni tänk på en sak? Eller är det bara jag som har det...? Varför blir man så godissugen efter att man borstat tänderna?! typ jämt??
Det måste va nått i tandkrämer som gör det.. åååh..

Tumblr_lys83s38c91qkennso1_500_large
Tumblr_lykuc5l9nw1qmevz7o1_500_large
Tumblr_lyj8h8mpo91r2neabo1_500_large
Art-beautiful-beauty-black-and-white-blue-favim.com-263192_large


Första februari

Börjar 12.50 idag! Tog lite sovmorgon.. tiden går så fort på mornarna när man inte går i skolan... varför är det så?

I dag kommer min favvis hit, yiihoo! :)
Jaha nähe bästa att göra lite nytta här hemma... tiden springer i väg!

RSS 2.0