Master chefs have cooked

Idag har Freja och jag gjort en riktigt god köttfärssås till lunch, men fråga inte vad vi hade i den för det vet vi inte själva haha! (o så åt vi mackaroner till, enkelt o bra:)) Nu ligger både hon och jag i hennes soffa helt proppmätta och tittar på svampbob, vad gör man inte när det är sommarlov och dåligt väder ;) 

I morgon ska hon och jag ta bilen till Norrköping... hur ska det gå..
- återkommer!

torsdag 21 juli, 2011

Nu är jag och Mican hemma från fina Stockholm, ska blogga om det nån dag! Just nu sitter jag hemma hos Freja, som jag inte träffat på länge Vi chillar galet och har det bra. Ska bo hos henne till söndag förmiddag :) På söndag får jag äntligen träffa min fina pojkvän igen. Just nu tillbringar han dagarna på härliga Öland... Nästa år ska jag också till Öland har jag bestämt. När man åker till Öland är det sommar, oavsett väder! Påtal om väder så undrar man ju vart sommarvädret är någonstanns... Inte här i Östergötland i alla fall... tyvärr...


Z214377202_large


Mot huvudstan!

Nu är Mican och jag påväg mot Stockholm. Båda sitter på samma tåg men jag sitter i vagn 7 och hon i vagn 12 tror jag det var. Haha ja ni kan ju gissa vem av oss två som bokade tågbiljetterna... Mican... Haha nerå men vi vet inte riktigt hur det kunde bli så, men men nu är båda med på tåget i alla fall så får jag väl hålla tummarna att hon inte går av i Södertälje eller nått...
Nu ska bara jag och Mican ta en semester ihop i fem dagar, utan massa tvång och sånt! Bara ha kul! :)


Save the world tonight, cover


Körkort!!

I går var det min lyckodag tror ja! Vid typ 3-tiden hade jag klarat körkortet! Haha jag grät i bilen när jag fick körkortstillståndet (tror jag det heter)! Jag skrev teoriprovet på förmiddagen och körde upp på eftermiddagen. NU tar jag äntligen sommarlov från allt plugg!
På kvällen firades jag av fina Jonas som hade gjort en överraskning åt mig! Kommer aldrig glömma den här dagen, verkligen allt var så bra.





Utkast: Maj 21, 2011


Fin helg!

Bästa helgen på länge! I går började dagen med att Julia kom till mig. Lekparken, glass och hallon, makaroner och köttbullar och lite nintendo med super mario bestod våran dag av! Vi hade i alla fall jättemysigt :)



Senare igår kom en fin kille till mig. Han sov här till idag o idag har vi bara slöat och haft det hur bra som helst! ♥ Nu sitter han fastklistrad framför tvn, framför Metallica... repris från i söndags ni vet. Det är inte precis så att han har så lågt ljud på tvn heller, men det är lugnt. Jag menar han har hjälpt mig att plugga lite körkortsteori idag så tvn får väl stå på o vråla ett tag till ;)

Redan söndag i morgon, tiden går fort när man har kul :))
Godnatt!


Sparks fly



fin låt!

you've got a smile that could light up this whole town

Jag är nog en av de lyckligaste personerna i hela världen just nu. Ni skulle veta hur det känns att ha den känslan jag har inom mig nu, det går liksom inte att beskriva.
Nu ska jag skriva ett kärleksbrev till min kärlekskille (som kanske Julia (6år) skulle sagt..).

godnatt!


onsdag 6 juli, 2011

Satt mig här vid datorn för att plugga körkortsteori (som vanligt nu förtiden) men av nån konstig anledning började jag kolla igenom alla bloggar som jag brukar läsa. Blir så trött på mig själv jag säger liksom att jag är stressade över teorin och jag kan inget typ men sen när jag väl har tid och sätta mig och plugga, jo vad gör jag? LÄSER BLOGGAR.
Bloggar är typ som godis och tv-serier.. lite beroendeframkallande.

Påtal om godis. Varför blir det alltid så dyrt när man ska betala sitt godis på godishuset?


Metallica is in thaaa house

Ni kan aldrig gissa vad jag gör just nu... inte ens ni som känner mig väl skulle kunna gissa tror jag. Haha :) Jag ligger hemma i soffan framför tvn och tittar på livesändningen från Ullevi. Just nu spelar metallica. Jag är lite fascinerad tror jag... så GRYMT mycket folk. Jag känner hur dum jag ser ut när jag ligger här och tittar på tvn, haha ni vet man kommer på sig själv när man bara stirrar (eller det kanske bara är jag..?). Har aldrig lyssnat på sån här musik förut men nu kände jag att jag var tvungen att ta reda på vad det är för musik metallica spelar egentligen... Jonas är nämligen där idag. Han älskar sån musik, och framför allt metallica. Fick ett sms av han för en liten stund sen där han skrev att han stod längst fram och typ kommer dö. Det hoppas jag att han inte gör kan jag väl säga. Alltså jag säger bara titta på tvn så ser ni hur mycket folk det är, galet!!! En till sak som är galen. Dom är jättesvettiga, det verkligen regnar svett från dom haha galet att en människa kan svettas så mycket.

Nehe ska väl släppa blicken från dom där svettiga killarna och läsa lite i körkortsboken innan jag går och lägger mig. I morgon väntas en körlektion och efter det ska jag träffa Freja :)

 

RSS 2.0