Utkast: Dec. 28, 2010

En dag närmare nyårsafton. En dag mindre på detta år. Fattar inte att det här året snart är slut, så otroligt mycket har hänt!! Kanske att jag skulle vilja spola tillbaka tiden lite och rätta till några saker som hänt, som jag kunde gjort bättre, men det är ju lätt o säga i efterhand och jag är nog inte ensam om att tänka den tanken. Samtidigt vill jag att tiden kan gå fort nu, längtar verkligen till jag fyller 18. Vill ha körkort, kunna vara mer fri, ta studenten, skaffa mig ett liv HAHA. Vill ha roliga saker att se fram emot, det blir så mycket lättare då. Nu har jag i och för sig en hel del roliga saker på gång som jag verkligen ser fram emot. Men som vanligt är det flera måsten som ska göras först. Men det är ju bara o bita ihop och få det gjort, för sen kommer ju nya måsten. Fast det är klart... hur roligt skulle livet bli om man bara hade kul hela tiden?follow your own heart not someone else's
ljudet av ett hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta

Att glömma bort någon som hjälpt en när det varit riktigt förjävligt i ens liv, gör mig så arg. Hur svårt det är att se verkligheten och att förstå sanningen. Att bara utnyttja någon för att sen bara släppa allting när det börjar bli bättre i ens liv gör mig ännu argare. Jag är tacksam, fler borde verkligen vara det. Eller nej, fler borde komma ner på jorden och våga förstå vad ärlighet är, att sanningen kan vara svår ta men så jävla betydelsefull. Jag tror verkligen på att ärligheten vara längst. Vad tror du?


There is always a reason to smile

Det värsta på lov och det värsta när man är ledig är att man måste plugga. Eller hur?
Sov hos Mican i natt. Idag har vi skottat snö på hennes garagetak, duktiga brudar! Nu ligger vi som döda sälar i hennes säng med varsin dator på magen. Vi ska försöka plugga lite men är inte jättemotiverad (haha som vanligt..)


Natural as nature

Jag har glömt hur man bloggar. Jag säger som Jonna "it sucks to be a bloggerska"... haha :)

Nu hoppas jag Mican kommer snart så vi kan åka o shoppa, hoppas jag kommer hem med något kult. Igår förutom nyårsklänningen köpte jag en vit stickad tröja och IsaDora mineral smink. Två mineral foundation powder + en borste och ett mineral blush powder (typ rouge) + en borste till för 150 kronor?!? sjukt, de måste ju va asbilligt?

We can dance until we die, you and I

Mican och Crille var här i kväll och gjorde mig sällis framför tvn :) Nu ska jag snart sova för i morgon ska jag och M gå på stan. Mamma och jag var där idag och finally hittade jag min nyårsklänning! Jag köpte först en från Gina Tricot men sen hittade jag en på Vila som jag tyckte satt bättre o va snyggare, så jag bytte och köpte den i stället. Nu ska ja bara hitta några snygga smycken och bestämma hur jag ska ha håret :) Najzzzzz.GOD JUL

kompizarrrr!


I'm a girl. Not a toy.

I morn, i morn, i morn äre JULAFTON!!
Nu i kväll har jag och mamma klätt granen och gjort knäck. Nu ska jag sätta mig och kolla på några julkalendern avsnitt. Alla julklappar är inslagna och nu väntar jag bara på morgondagen. Vi hörzzzz.


Mine

Ska väl inte vara sämre än någon annan utan säga att NU har jag också JULLOV!! :)

Snart ska jag åka till Lottie, som jag inte har träffat på 3 veckor kanske. Det har hänt så mycket sen vi sågs, hon har fyllt år... fått barn(!!!).. o typ massa mer :)


Waka wakaKvällens bästa: glass och julkalendern

Vad äre mät, en bra söndag, för en gångs skull... :)


Sitter på golvet inklämd vid elementet

Seriöst, sitter och skrattar åt mig själv. Har precis duchat och vill att mitt hår ska självtorka så jag får lockigt hår. Får nämligen inte så lockigt om jag fönar (eller så kan jag inte föna, helt enkelt?). HAHAHA så jag sitter här vid elementet o väntar... men det går lite segt... men det borde ju iaf gå snabbare att sitta här? eller hur?


En vecka kvar till julafton,

vart tog hösten vägen? :)Do you ever have moments when you feel like you're seconds from losing it?

Nu vet jag varför jag har haft magknip i 2 dagar, eller jag tror jag vet varför iaf. Vill vara glad och skratta, men det gör för ont i magen. Måste träffa världens bästa syster snart, det är nått som saknas.


Var hemma från skolan idag, men i morgon ska jag försöka pallra mig dit igen. :)
I morgon är det fredag också, vilket brukar gillas så förhoppningsvis mår jag bättre då med. Go' natt.
Dec. 13, 2010

LYSSNA. Så himlans bra Hassle!!

(klicka på bilden)


Julbord nu!

Kanske blir en bra söndag trots allt :)

eco in my heart

Mican kom till mig igår och gjorde min kväll. Vi chillade galet och tittade på Sex and the city, ettan. Sov lite då och då men det var hundra gånger bättre än o sitta själv. Tack ♥.


You've got a face for a smile, you know


I really dooo


Dec. 9, 2010Det har snart gått en vecka sen praktiken slutade och ja, jag saknar förskolan. Fast däremot har det varit kul o träffa klassen igen, dom är verkligen bra dom där i min klass! hähä :)

I morn är det idolfinalen! Vem vinner? Jag tycker ingen av dom som är final ska vinna. Daniel, Linnea eller Olle skulle ju vinna. Vad hände egentligen?


Every night, and every day I follow the lights on the road and I find me a map on the way

Det har gått skit bra o plugga idag!! Det är inte ofta men nu när jag har press på mig går det oftast lite bättre. Det är svårt det här med egen motivation, eller diciplin.. Så nu i alla fall kommer jag nog hinna allt jag måste den här veckan. Okej, klockan är över 12 nu men har hunnit massa idag, haha *stolt*. Skolan, var hemma innan kl 5 precis, stallet, innebandy, plugga. Effektiv!
I morgon ska jag träffa fina Emelie. Hon åker till Thailand nästa vecka och är borta över jul och nyår. Om man endå kunde få göra det!! :)
If you don't want me to write bad songs about you. Don't do bad things...

- Taylor Swift

Let's run away

Enmiljontvåhundratrettiofryrakommanittiotre saker har jag att göra den här veckan. Men det är lugnt jag hinner. Man får ju se det från den ljusa sidan, eller hur? :)


Nyp mig i armen, jag tror jag drömmer


RSS 2.0