tors-dag

Tjohej!
Gick upp en TIMMA tidigare idag för att åka till Kungshöga. Jag, Micaela och Maria var där från ca 07.45 till 13.15. Enligt mig en lagom lång dag! :) Var med på Barn & Fritids programmet med 2:orna. Det var faktiskt kul ! Men har ännu inte bestämmt mig om det är det rätta stället... 
Btw, synd att jag inte tog kort på skolmaten. Den liknade nämligen en kattspya. Jag lovar, jag skojjar verkligen inte !!! Det skulle föreställa köttfärspaj eller nått... Det smakade ungefär som potatismos blandat med köttfärsså, Mumma - NOT ! Det fick i stället bli en knäckemacka för min del. 
Sen efter klockan ett (när vi slutade) gick vi tre till kvarnen, där köpte vi varsin macka. Jag var då jättehungrig... men nu är jag riktigt mätt :) Sen kom Amanda & Emma. De åt godis. Det gillar vi. Sen åkte vi hem, Micans mamma kom o hämtade! :)
Nu ska jag plugga inför x-antal läxförhör och så ska jag PACKA , för i morron äre STOCKHOLM !!!! 



/Ellan

Nu måste ja va snabb!

Hej alla (:
Nu måste jag skynda mig på att blogg för snart börjar Made in Sweden, får inte missa't!!

Måste i vilket fall berätta för er (som kanske inte vet) att KEVIN hamnade idag på en 2:a plats. Bilden nedan är från idag!! Jihuuuuu !! :D


I går låg Kevin på en 3:dje plats så han klättrar ;D
Nya utmanare inför i morron är som ni ser Alisha Dixon och The Killers.
Det går att rösta varje dag, listan uppdateras efter kl 18!
Rösta HÄR!!

I morron är det Kungshöga hela dagen som gäller, alltså ingen vanlig dag! Återkommer :)

/Ellan

Idol minnen... lever vidare....

Alice och Robin livar uppstämningen en tråkig tisdag! :)



1. En sak är säker, Robin passar inte i löshår!
2. Alice."Snor gryyyyyn" -lite jobbig dialekt just då..
3 När Robin får sms:
   Alice:" Det var ju din flickvän"
   Robin:" Nej, jag såg inte att du skrev nått sms"
  

Okej, det här blogginlägget blev ju jättekul, nej.
/Ellan

mån-dag

Hej! :)
Nu har jag äntligen fått tid att sätta mig här framför datorn igen! Kom precis hem från stallet. Idag var det dressyr träning på schemat. Åkte bort till Holgerssons ridhus med Lottie som hade sin häst Lasse med sig. Hon tränar för Monica Bergström och jag hänger med som hästskötare försår ni. :) (som jag tycker är riktigt roligt!) Ni som inte vet vem Monica Bergström är så är hon en duktig dressyrdomare och tränare.
I skolan träffade jag Micaéla med stort M vi hade många raster ihop idag så det var skoj. Båda vi 2 längtar som 17 tills på fredag. För då ska vi åka till S-T-O-C-K-H-O-L-M !!! :D

Nu måste jag kolla igenom läxböckerna!
Hejs
/Ellan



Go morron!

Jag gillar verkligen måndagar, fast det beror inte på att skolan börjar utan sovmorronen som jag har! :) Det är så skönt att kunna gå upp en timma senare än vanligt utan att behöva stressa och då har jag ändå TVÅ timmar extra att hinna med allt! I dag vaknade jag runt 8:a och gick ut till köket och gjorde frukost...
Sen tog jag med mig frukosten och satte mig vid tv:n och kollade på Vakna med The Vocie. Där gästade b.la Elin Kling studion, hon delade ut sina dyra märkes väskor (en väska kostade 14000, helt sjukt MKT pengar!!! ) och så pratade de om Modeveckan som nu påbörjas i Stockholm. Självklart gick de även in på ämnet Blondinbella. Alla pratar om henne och Katrin Zytomierska (stavning?) och deras bråk kring vikt/anorexia/bantning. Elin Kling sa b.la att det var synd att de hackade på Blondinbella. Jag vill bara tillägga "Äntligen har hon åkt ut från Let's Dance i alla fall" :)    Inget illa menat, men jag hejjar på Laila ;D


Jonathan & Blondinbella. Bild lånad av tv4.

Nu börjar skolan om 45 minuter, nu måste jag skynda!
/Ellan

Lady Gaga - Pokerface


Vi ville ju bara uppträda lite...

Har suttit här en stund nu och fixat med designen... Men det är går inte så bra så jag orkar inte fortsätta med det just nu.
Idag ska jag äntligen till stallet igen. Det var verkligen länge sen jag var där nu... hm.. Jag var där senast i Onsdag (!) och så många dagar (3dagar) var länge sen jag var "ledig" där ifrån. Saknar stallet och hästlukten.. it's special and I like it :)

Just de... Jag lovade ju att blogga om i fredags. Jo, jag Amanda, Micaéla och Alexanda besökte "Mjölby-scenen", där idolerna var den 3:dje januari. Vi kände att vi var tvugna o testa scenen, hur det känns att stå där inför Mjölby. Så vi gjorde det. Men affärerna hade stäng och det var typ mörkt ute så det gick inte särskillt många människor förbi.
Emma och Julia som också var med fick agera publik. Vi på scenen fick inte fram våra bästa sångröster (p.g.a kylan, HAHA XD) men vi körde några bra idollåtar och efter ett tag gick det förbi två tanter. De stannade och kollade på oss. Den ena tanten började snacka om nått, men jag hörde inte va hon sa. Sen så stod tanterna där och ville höra oss sjunga.... vi kom inte på nått bra, men vi testade "Thank you for the music" (tror det va den iaf..). Men som sagt, det lät inte så jättebra och då sa tanten nått om att vi inte gick vidare elle typ ni ska nog inte söka idol XD HAHA, ja menar, som om det vore en audition.. Nej. Tanten hade fel. Vi ville inte bli som Johan Palm om hon trodde det. Fel fel... Sen sjöng vi inte mer. Det var is på scenen och det var halt.

Fick ett sms precis nyss. Ni skulle bara veta vad det stod där. Det var nämligen inget vanligt sms. Men jag kan inte berätta vad det stod där, inte än iaf.. Men jag vet att du som läser just nu endå är lite nyfiken på vad det stod i smset och du tänker "Varför skriva om sms:et när hon endå inte berättar vad det står, så onödigt". Men okej, jag kan säga att det har med stallet o göra. Nu är det inte intressant längre.
Take care :)
/Ellan


Rubrik

"I run away but I can't let you go
 I say I don't but I need to know
 so every thought in my head says no
 but I can't let you go...."


Den här refrängen har fastnat på min hjärna just nu. Det är låten Let Go med Janet Leon från tv4 Made in Sweden. Den är ju riktigt bra! Lyssna på låten:  http://www.youtube.com/watch?v=lzsomQktMiY

Skriver mer i morron, hinner inte nu. Håller nämligen på med en liten secret.... :)
 Ciao!
/Ellan

Short...

Hej hopp! Kort blogg-inlägg nurå..
Det var har varit en kul dag idag, känns inte som om jag vart i skolan alls :-O Jättekonstigt faktsikt... Hade SO-prov i Historia idag på morgonen. Det kändes som om det INTE gick bra. Jag har tappat koncentrations förmågan på proven. Eller nej det stämmer inte. Jag har dåligt minne bara, kommer inte ihåg vad jag har pluggat på bara och DET måste jag ändra på! Måste också skriva att jag fick tillbaka ett gammalt läxförhör (skrev det för två dagar sen) och det var förskräckligt dåligt resultat på. Inte Godkänd, men det gjorde inget, det var bara o göra om, haha! Ska inte berätta mer om det.... Not intresting for ya.

By the way... Det är måånga som har blogg nu, det gillar ja! Men sorry girls, ingen slår den bästa.. http://www.kevinborg.se/blogg   - LÄST DEN Vettja!

Tänkte jag skulle blogga längre i morgon, nu är det så sent och jag orkar inte, måste sova :)
En sak till.... Idag stod jag, Amanda, Micaela och Alexanda på "Mjölby scenen" där Kevin o dom uppträdde... berättar mer i morron, vi sjöng och hade publik... men som sagt läs i helgen så får du veta mer... SKA ändra design på bloggen också, den jag har nu är ful. Så kommentera inte det.

Sov Gott, dröm om en prins eller nått ;D
/Ellan.


Hej (:

Sitter här och lyssnar på RIX Topp 6 klockan 6. Sitter här och håller tummarna för Kevin Borg och hoppas att han har fått många röster och kommer högre upp på listan! :) Och ja, nu går det rösta! Do it!

I kväll, andra programmet av Made in Sweden, missa inte det! Idoljuryn är med o dom är bra!
Nä, nu har jag inte tid o sitta här, har sjukt mycket och göra, massa plugg.. boring med stort B. Jag känner mig skoltrött så då lägger jag in denna "peppande" bild.. haha, som om det hjälper. Nej.







/Ellan-Bellan :)

Under my umberella, ella, ella, ella...

WOOHOOO :-) Nu är ja glad. So-läxan är klar, I'm freee. Till i morron igen, då äre mer plugg på G, inte lika kul.

En dålig sak måste jag nog endå berätta, i förra blogg-inlägg skarev jag om "RIX Topp 6 klockan 6". Kevin åkte ner en placering i kväll.. attans! Så nu får vi se till o rösta. Fatta om Johan Palm skulle vara med på den Topplistan... varenda 13-åring skulle ju rösta sönder RIX FM. Så därför tycker jag att några av dom där kidsen kan rösta på snälla Kevin Borg.

Nu spelas Rihanns låt Umbrella på radion.... aaah, vad tjatig låt men rätt bra :) Nämen nu bytte radion låt till The Killers -Human, den är bra och även den lite tjatig "are we human or are we dancer..... and I'm on my knees looking for the answer, are we human or are we dancer.."  Påtal om tjatiga låtar tycker jag inte att de spelar Kate Ryan´s låt Ella ella så mycket längre... de kanske har tröttnat på den..? Den låten har många i min närhet haft mycket roligt till iaf.. Särskillt i somras till/ från badstranden... :)
Nu saknar jag sommaren också. Men snart är det vår och ÄNTLIGEN börjar tävlingssäsongen och jag får titeln hästskötare igen, det är kul! 

Gó Natt!
/Ellan

 

RIX Topp 6 klockan 6

Du röstar väl på Kevin ( med With Every Bit Of Me) på RIX FM:s "RIX Topp 6 klockan 6" ?
Just nu spelas iaf låtarna från dagens lista :) Rösta och kolla listan HÄR!
Kevin ligger 2:a nu!
/Ellan

Just dä, så ni vet så spelas listan varje dag vid 18 och rösta varje dag, på Kevin!


Hello

out there :)

Var tvungen o blogga, jag är über trött och jag fattar inte varför jag inte gått o lagt mig..? Klockan är typ tjogo i tolv och jag är stressad. Konstiga tankar flyger omkring innan för pannbenet... en tanke är tillexempel hur  jag i hela sverige kommer  kunna klara av alla prov/läxor i veckan med bra resultat, NO chance asså.. Fast egentligen jag tror jag klarar det för jag har "M" som uppmuntrar mig med roliga sms (som iof gör att jag inte kan koncentrera mig på pluggandet, HAHA!).
En parentes till ( Kevin har inte bloggat idag, bara han inte dött... Hoppas inte nått sjukt fan har strypt honom till döds.. vad skulle jag göra då..? Nä shit, nu flyger tankarna iväg tooooo faaaar.. ).

I finish this blogg-inlägg med en härlig bild på min idol :)


Någon som är smart nog att se vart bilden är ifrån? :D

/Ellan

Sunday I'm not in love

Nu ska jag sitta här vid datorn o fixa lite homework så jag slipper det i veckan, har fullt upp då, så nu måste jag få det gjort.. (Mican, du har inte glömt TYSKAN till i morron va!?!) Just nu spelas faktiskt den här braiga låten ur mina högtalare:
 
I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you It's Friday, I'm in love
 
Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
Sunday always comes too late
But Friday never hesitates
I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday heart attack
Thursday, never looking back It's Friday, I'm in love

Dressed up to the eyes It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
As sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's Friday, I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you It's Friday,
 I'm in love, I'm in love

/Ellan

Biopremiär!

I går, biopremiär med Mican, Lotta & Carro :-) Vi såg den amerikanska komedin, Bröllopsduellen.
 
Den får fyra av fem toasters, hah!
En bra och rolig film, somäven var lite sorglig tycker ja... Med i filmen var skådespelarna:


 
Anne Hathaway

 
Kate Hudson

Filmen handlade om Emma och Liv som varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

Mitt tips: Se den!

/Ellan

Memory...

Ett gammalt minne från 12 december 2008 ;D En liten förnyelse skadar ju faktikst inte!
OBS! Man blir lite snurrig i huvet av videon... fokusera på videon till höger, bäst så :-)


Dagens

Okej, det blev inte mycket design jobb... men det får bli någon annan dag ;-) haha   

Dagens humör: Kall.
Dagens mående: Tacksam.
Dagens borde: Inte sitta mycket vid datorn utan plugga Tyska, men jag orkar inte.
Dagens frisyr: Uppsatt i "knut"
Dagens klädsel: Jeans, t-shit, cardigan.
Dagens planer: Skolan, plugga.
Dagens materiella vill ha: Mobil!
Dagens längtan: Träffa min idol.
Dagens fundering: Orättvisa.
Dagens beroende: Musik, inte Kevin idag utan Beyonce.
Dagens tråkigaste: Skolan.
Dagens roligaste: "Man ser henne aldrig, hon bor i stallet på sommrarna, äter gör hon jämt oxå!" Citat från Linnéa till Angelica.
Dagens middag: Ris och korvstroganoff.
Dagens låt: Halo - Beyonce.
Dagens ros: Vill jag ge Maria.

/Ellan

"made in sweden"

Tjohooo :-)

Nu har jag tänkt att sitta här en stund och fixa lite med min design här på bloggen... Känns som om den behöver fresh up lite ;-)

I går gick stapeln av ett nytt tvprogram Made in sweden. Jag gillade det faktiskt. Spännande att få se idoljuryn på ett annat sätt än i idol. Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Karlsson är verkligen proffsiga tycker ja och de verkar som riktigt sköna människor! Särskillt Anders, han o hans hundar, och shiiiit vilket stort hus han har :-O Såg du inte programmet i går så kolla next week, onsdag 21.00 tv4.
Här är självaste juryn på bild:


Bagge, Bagge, Karlsson.


Skolan idag var helt okej :-) Inga jobbig läxor, men dess värre jobbiga prov har jag framför mig... usch, men det ska jag inte tänka på nu. Tar dom som dom kommer, tror ja :-)
Inget stall idag. Utan lugn skön hemmakväll, här framför thaa computer!
Nu -> design fiiix på G.

See ya later
/Ellan

Yesterday...

I have no word to say...


Love from me to you up there...

/Ellan

Ellan a la kladd :-D

Snacka om att det luktar gott i köket! Jag har bakat en mumsig kladdkaka ! :-)
Receptet lyder som följer:

Kladdkaka

Ingredienser:

150 g smör
3 dl socker
ca 3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd

Gör så här:

1. Sätt ugnen 175 grader, varmluft. "Vanlig ugn" 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna. Blanda i socker, kakao och vaniljsocker. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Smöra och ströbröa en form. (i stället för ströbröd kan du använda mjöl).

4. Ställ in kakan i ugnen i ca 10 - 20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. Ta ut kakan och låt svalna. Skär sedan den i bitar och KÄKA !
___________________________________________________________________________

Förresten så har jag testat att lägga in de bilder som fattas på ett tidigare blogg inlägg (det när jag träffade idolerna2008). Men det funkar fortfarande inte... Tråkigt men sant.
/Ellan


JAG på första sidan dårå...

ÄR jag lycklig nu eller?? :-D

KLICKA  HÄR  om du vill se nått häftigt!


Nej, du måste klickat där innan du lämnar denna sida!


Glöm inte att besöka www.kevinborg.se  också. Kevin är jätteduktig på att blogga och berätta vad han gör. Nina som "sköter om" Kevins hemsida är duktig på att uppdatera och vet vad ett fans vill höra :-) Absolut värd att kolla in hemsidan!

____________________________________________________________________________________
" först pasta och då settar allt man har från kylskopen till pasta :) Det är gott,men inte allt i kylskopen smakar så gott som man verkligen tro hahahhaa :) "

Så här tillagar du Pasta a la Kevin. (Text: skriven av kocken själv, www.kevinborg.se/blogg)

Ett tag sen...

Heej på er!
Shit, ja visste att den här dagen skulle komma, den dagen då jag var tvungen att skriva "aaaaah, förlåt, ett tag sen jag bloggade, närmare bestämmt fyra dagar sen! ". Det är så typsikt mig att säga; "Jo, men jag gör det i morron" eller typ "ja fixar de, det går ju snabbt" och så tar det en dag till innan det är fixat ändå. Varför är jag sån? Jag har inte varit sån förut. Tidigare skulle jag ha tagit tag i saker och utfört dom. Men nu?! Vad har hänt...? Jag vill inte vara en tidsoptimist och jag vill inte vara den lata. På så sätt är det inte bra att ha lov. Man tappar farten och segar ner sig.

Skolan har redan börjat. Förra veckan var en vecka som jag gillade. Skolan började på onsdagen med en studiedag och fortsatte sedan med torsdag, fredag som är rätt så lugna dagar i skolan. Riktigt skönt att börja med en lugn vecka. Däremot har jag fått reda på att nu några veckor framöver kommer det bli fullt upp, både roliga och mindre roliga saker kommer ske. Jag kan dra det lite kort (obs, låång framförhållning ;)) nästa helg t.ex, my brother fyller 18 år, samma helg ska ja jobba hos grannen (alltid lika kul med cash).... den 30 januari blire huvudstan (sthlm) med min sötnöt, bästa kompis, snyggaste kompis, galnaste kompis, aa, kalla henne va ni vill men Mican äre i alla fall! Ska bli super-duper kul! Fortfarande lite hemligt vad som händer där... :) Längtar gör ja i alla fall! Sen är vi ju typ inne i februari då tror jag inte att några tävlingar har börjat än... Men det stora som händer i februari är att Kevin Borgs skiva kommer ut! :-D "Jiihuuuuu!"
Okej, nu berättade ja ju bara lite av dte roliga... Det tråkiga kan ja dra en annan dag, kanske i morron ;-)

Helgen har varit riktigt skoj faktiskt! Lördag kvällen va jag hos Mican - idolnörda gjorde vi - . Idag, köpt ny skrivare (äntligen), ingen stall idag :-O (länge sen jag var helledig från stallet). Sen så har mamma och jag gått till City Gross, jobbit, blåsigt men det var det värt.

Nu är klockan 23:49 och jag är inte ett dugg trött!
Skolan i morron, men har sovmorron till 10 :-) Me like very much!

Sov gott, dröm om en prins eller nått ;-D
/Ellan


OJ, såg det precis, bilderna syns ju för 17 inte, alltså dom jag la upp i förra blogginlägget. Ska fixa så de syns, men inte nu! Ciao!


BIG Moment!

Hej, nu ska jag berätta om i lördags, alltså den 3:dje januari 2009. Jag, Mican och Carro åkte med tåget in till mjölby på lörda morronen. Klockan var väl ungefär 5 i 10 när vi va där. Det snöade och var svinkallt. Jag frös mest om tårna men det räckte, kan jag säga. Nu i efterhand var varenda minut värd att frysa om jag tänker efter. När vi kom fram till mjöly köpcentrum där scenen stod befann sig redan några Johan fans! Jag blev ganska förvånad med innan vi gick o ställde oss där så gick vi in i och köpte en bukett rosor till Kevin och en bukett till Robin. Idolerna skulle inte komma förrän kl 13 men vi gick ut i kylan igen och ställde oss och väntade. Vi stod tyvärr inte längst fram vid kravallstaketet eftersom de där flickorna som hade varit där sen kl 7 stod där. Klockan gick och det kom inte särskillt mycket folk. Det snöade massor och inte förrän runt kl 12 kom det massor med folk! Emma och Amanda kom ungefär vid 11-tiden och tills dess hade vi hållt lite plats åt dom. Idolerna (Kevin, Alice, Robin, Johan) kom den tiden de lovat och först ut var fjortisfavortien- JOHAN! Han sjöng sin låt som han sökte med till idol ” Drugs don’t work” och sen sjöng han låten ”Beautiful ones”.
 
Johan Palm

Sen va det dax för Robin som kom trea i idol2008. Han sjöng också 2 låtar. Han började med låten ”Chariot” där han även spelade live med Johans gitarr. :-) Andra låten han framförde var ”Mercy”.
 
Robin Bengtsson, här håller han i rosen som jag slängde upp åt Carro :-)

Efter trean var det dax för en av finallisterna, ALICE! Hon sjöng tyvärr bara en låt. Det var låten ”These words”. Men hon sjöng den riktigt bra!
 
Alice Svensson, sjunger för full hals!

Tillsist den mest efterlängtade (om du frågar mig) KEVIN!! IDOLVINNAREN 2008!! Han kom upp på scenen med värdens energi och super glad var han! Det var precis som om att kolla på tv, eller nej, det va det inte... Det var super häftigt att se honom live! Som jag längtat! Han sjöng låten ”Gimme Gimme Gimme” och därefter den vackra vinnarlåten ”With every bit of me”. Det var fantastiskt! När han sjöng vinnarlåten kastade jag upp en ros till honom och han sa ”Tack så mycket” och kollade på mig! :-) Hehe..
 
Kevin Borg sträcker ut handen åt publiken!
Sen var det en kort avslutning och då kom alla idoler upp på scenen :-)
 
Alla idoler. Här ser ni när Kevin håller i min ros (a).

 När idolerna hade gått ner från scenen sprang ( aa, eller försökte alla sringa) till skivsigneringen som var på baksidan av huset brevid scenen. Det var tråkigt och fullt av folk! Jag hade med mig egen idolskiva och Kevins singel så det gick rätt så fort för mig att få komma och hälsa på idolerna :-)Alla var jättesnälla och gullig. Jag gav Kevin min bukett med rosor och med ett brev i och han var jättegullig och tackade och kramade mig :-) (aaah! överlycklig!!) På kevins singel skrev han "Till Ellinor, LOVE Kevin borg och en glad gubbe" (Kan visa bild senare) Men jag fick inte nog så jag sprang runt huset och ställde mig i kön till idolerna igen och, JA jag kom in igen!! Då skrev idolerna innuti skivhäftet och jag fick ännu en kram av Kevin! (aaa! ännu gladare!!) en vakt ryckte tag i mig med då gjorde kevin det också och kramade mig och sa " Men hon har gett mig många saker". Men när jag kommit ut från idolerna så kom ja ju på att jag hade min idolmössa med mig! Den måste de ju skriva på tänkte jag så jag va tvungen att gå in en gång till! Men då sa vakterna att det var slut med jag, Mican och Amanda smet in ändå. Haha.. :-) Väl där inne skrev alla idolerna på min mössa och Kevin skrev stort:

 
Jag var verkligen super glad och jag var nu nöjd med alla autografer jag fått! Men jag ville vinka hejdå till Kevin så jag, Amanda, Emma, Carro & Mican väntade på att idolerna skulle komma ut. De kom ut efter ett tag och vi stod vid idol bilen som de skulle sätta sig i.. Jag fick syn på Kevin och jag ropade på honom och frågade när han skulle börja blogga igen. Han svarade: så fort som möjligt och det syndes att han blev glad när jag frågade!Det var då det hände! :-O !!! Han tog tag i min jacka och kom fram och KRAMADE MIG och dte bästa av allt! Innan han släppte mig gav han mig en PUSS på KINDEN!! AAAAAHHHH, NI FATTAR INTE HUR GLAD JAG VAR! JAG VAR HELT CHOCKAD! Men sen var Kevin tvungen att gå in i bilen och sen åkte den! Snacka om avskeds puss! (Tänk o va hans flickvän, Sofia, hon måste va helt såld på honom asså, han är ju incredible!!) Detta måste jag säga att nu gjorde jag den fantastiska dagen kort. Men den var lång och helt fantastisk. Ja ska avsluta med den här bilden på mej och KEVIN!!! :D <3
KÄRLEK TILL KEVIN!

Oj, vilket långt blogg in lägg det blev! :-O

STOR KRAM, Ellan

ja blir galen :@

aaaahhh, nu har jag fått skriva om det här inlägget säker fem gånger!!! Idag är mitt internet på dåligt humör.. :@
Måste skriva om Lördagen 3 januari i morron, då hoppas jag att mitt internet vill vara snällt (a)

Peace man ;-D

/Ellan

Kolla gärna in Kevin Borgs hemsida, www.kevinborg.se  värd att besöka kan jag lova :-)

I had the time of my life!!

Hej! Ska egentligen blogga om gårdagen och allt som hände då!! Jag är helt överlycklig! Men det får vänta till i morron då jag inte hinner just nu :-)
Därför bloggar jag en liten video och en text som passar det som jag ska blogga om i morron!

Anna Bergendahl & KEVIN BORG - I had the time of my life

"Now I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you
 
I've been waiting for so long
Now I've finally found someone
 to stand by me
Saw the writing on the wall
As we felt this magical fantasy
 
Now with passion in our eyes
 There's no way we could disguise it secretly
So we take each other's hand
'Cause we seem to understand the urgency

Just remember
 You're the one thing
 I can't get enough of
So I'll tell you something
 This could be love because

 I've had the time of my life
No I never felt this way before
 Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

I've had the time of my life 
And I search to every open door 
Yes to find love
It's the truth
And I owe it all to you "


/Ellan

P.S 1 I morron kommer hovslagaren till Pascall! Dax för broddar :-) D.S 1

P.S 2 I dag har det varit över 10 minus grader!! Nu är det ca -15 :-O D.S 2

Idag har ...

Idag har dagen känns rätt låååång för en gångs skull... Vet du varför? Jo för i morron ska jag TRÄFFA KEVIN BORG!!! <3 Jo, det är sant.
Han kommer till mjölby "city" i morron med Alice Svensson (två i idol), Robin Bengtsson och Johan Palm. Jag är super laddad och längtar verkligen! Jag ska in tidigt till Mjölby med Carro & Mican där vi sedan träffar Emma & Amanda. Men innan jag står & väntar på den bästa ska jag köpa en bukett blommor till han! Så nu ligger kameran på laddning också så jag kan ta massa med kort! Jag tror och hoppas det blir ett minne för livet... Men tänk om han inte är så söt som han är på tv och på bilder..? :O Jorå, det är han nog. Hm.. men vad ska jag fråga honom då? Det är kanske sista gången jag träffar honom? Jag har ju redan prata med honom 2 ggr, faktiskt. Eller aa, jag chattade med honom för ett tag sen...
 Kolla chatten HÄR! Jag kan säga att jag blev sjukt glad när han svarade på min fråga! :-)

Idag kan jag berätta att jag har hunnit med mycket! Det blev ingen längre sovmorron i morse för jag och daddy åkte in till stan för & kolla lite grejer till honom. Där efter gick vi till Coop där jag plötsligt och hastigt fick syn på att de hade Idolshopen. Självklart gick ja fram & kollade och jag kunde inte hålla mig. Där fanns en lika dan mössa som Kevin har på X-antal biler. Jag var tvungen & köpa den. Det var halv priset dessutom. Här är Kevin och den rosa idolmössan:
Men jag tror bara det är Kevin som passar i den...:-) 




För så jättefin är den kanske inte.. Haha! (Den ser ut o va röd, men rosa ären!)

Troligtvis hinner jag inte blogga i morron efersom jag ska träffa Kevin, hinna till stallet och så ska jag bort på kvällen. Men jag hoppas att jag kan visa upp en bild på mej och Kevin nästa gång jag bloggar! Nä, nu ska jag plocka fram allt jag ska ha med mig i morron; idolskivan, Kevins singel, mössan... ja det är en hel del ;-) Aaaah, shit jag är värsta laddad, kommer aldrig kunna sova! Jag kan berätta att det är jobbit & tycka om honom, det är stor konkurrens, tyvärr...
Vi hörs!
 /Ellan

Nyårs bilder :-)

Hej! Nu kommer lite bilder från nyårsafton!

 
Jag och Mican, när vi var ute & skålade vid 12-slaget! 
 


Maria är ute & skålar :-D 



Här sjunger Patricia & Mican ;-) Lät fantastiskt bra! 



Här sjunger Emelie & Jag. Btw, där är min nyårs dress, woman in blue :-) 



Dark picture, fr. vänster: Emelie, Patricia, Maria. 



Bild bloggandet får avslutas med denna sköna bild på Micaéla! Lööv <3
 
/Ellan

Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR! :-D 

Nu var 2009 här då! I går kväll och i natt firades hos Maria med härlig sång med svart/vit singstar ( haha ;-)) snacks, tårta, bål, dricka m.m.
Efter stallet i går så gjorde jag iordning mig för att först åka hem till Micaéla. Där fortsatte jag att göra iordning mig med lite hjälp av henne :-) Hon är bäst på o fixa asså! By the way, tack för hjälpen! Efter lite fix åt vi jättegod mat hemma hos henne med hennes familj och Emilia. Sen fiska vi Emelie och Patricia på vägen till Maria där vi sedan tillbringade nyårsafton!
Just nu skickar jag och Mican bilder till varann.. Så jag bloggar några bilder snart! :-)

Jag har fått hjälp av Maria med min snygga design! Lite skillnad nu, förut hade jag ju den dära ankan, haha!

Återkommer snart med bilder!
/Ellan


RSS 2.0