Never give up!

Det går inte att plugga. Säger som jonna "ingen bra plugg-dag idag". Gråter lite på't. Måste bli klar idag, nu ikväll. Jag kan inte ge upp, då kommer jag ångra mig sen.

Back 2 workkkkk 



You know I know how

Slutade redan vid 10 idag, lovley! Pluggade lite matte i skolan efteråt med Alex, Ida och Maria, men nu är jag hemma och ska försöka plugga lite arbetsmiljö och säkerhet...

Har gjort varm oboy nu och lagt mini marsmallows i, study time!



Tränat idag

Alex och jag var och tränade i Mjöllat. Vi var as pepp och det gick jättebra. Körde effektivit i en timma. Jag är nöjd med take på att jag inte tränat på 4 veckor :D

Skolkorten kom idag. Trodde det var ett skämt när jag såg det, men det var det inte. Punkt.



 


Varför ska det vara så svårt att måla nagellack på högerhanden?

Nu i veckan köpte jag en French liner. Det är en penna som man målar fransk manikyr med, man målar alltså den vita linjen längst ut på nageln. Shit vad svårt det var med vänster handen. Hade gjort på hela vänster handen och sen började lite på högern, gav upp, shit svårt o få de snyggt. Nu har jag tvättat bort allt och bara lagt ett genomskinligt lack på och så målade jag två rosa hjärtan på två vänsernaglar. Köpte ett nytt lack från Maybelline New Yourk och mums vad gott det luktar :D


Underbara söndag

Nej ja skoja. Söndagar är inte favorit dagen på veckan kan man ju säga, tror inte jag är ensam om att tycka det faktiskt. Sitter här med ansiktsmask och känner hur det drar i skinnet, anti stress och djuprengörande, som pappa sa; nu blir du ung o fräsh! Haha mamma blev typ arg när han sa det, konstigt?
Ska försöka fixa mina naglar lite med. Nu när min nagel make up artist (eller vad heter sånna som fixar naglar m.m?) hon är i alla fall utomlands i underbara värmen så jag ska försöka fixa lite själv. :)

Det blir ingen "veckans" den här veckan, hoppas det är lugnt bloggerzz :) haha

Äntligen skola i morgon, yeeeeeeeeeeees!!

(skoja igen)


Hey smile


Läs inte om du är glad

Tråkig lördag, inget går bra idag. Vill inte göra nånting bara ligga i sängen framför tvn. Några är tjuriga och jag har ont i magen, kul helg. Plus att tråkiga saker hänt. Behöver plugga men det orkar jag inte. Provet igår gick skit dåligt, kul när man pluggar FEL saker. Men seriöst när man har typ 40 sidor i boken som ska läsas hur vet man då vad som man ska plugga på?? Man kan ju inte alla dom där sidorna  utantill??? Okej, kanske har höga krav på mig, men ett G ska väl inte vara så svårt o kunna plugga till.

En annan sak, mitt photoshop funkar inte. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs asså.



Klockan är bara...

Klockan är bara elva och jag är jättetrött. Underbart med helg. Godnatt bloggerzz.


Covers

Visst är hon bra? :D



Update: hon är -92:a som sjunger!

Nu ska jag baka chokladbollar, göttaaaans! :D

STOPP

Nu går veckan för fort. Paus tack, måste hinna plugga.

Hejdå fritid vi ses efter studenten.



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Bra låt ju :)


Ullared

Historia lektionen på två långa timmar på en måndag morgon gick ganska bra endå. De sista tio minuterna var ögonlocken ganska tunga ;) Sen gick dagen ganska fort, slutade halv två. I morgon är jag ledig från skolan, ska till läkarn... he he längtar!

Nu ska jag sätta mej framför teven och kolla på Ullared :D

Ciaoooo


Veckans...

Haha kör lite drama tema på veckans....


Veckans indian


Veckans tiggare och fe
(sånt här vi gör på BF, bland annat..)


Veckans tjuvkikehäng!
(hahaha tagna på bar gärning guys ;) )


Veckans chillare


Veckans fail (FLÄTAN asså)




Äntligen fredag

Ska bli underbart med helg. Men vet ni? Jag har fått ont i halsen IGEN... Jag hoppas verkligen att det är bara nått tillfälligt. Jag kan inte fått ont i halsen av att jag spinnade ganska effektivit i 30 minuter idag? Nej om jag har ont i halsen i morgon gråter jag, seriöst.

Nej nu ska jag sluta tjata om förkyldningar, i alla fall för idag ;)

Har några riktigt bra bilder till veckans också.. de kommer i helgen... ;) haha


Nya Justin?

Sådär jah, platsansökan avklarad. Ska gå ett varv i spåret snart tror ja (orkar inte springa, näsan rinner fortfarande.. come on förkyldning, försvinn!!!) Sen åker jag vidare till stallet :)

Sveriges nya Justin Bieber? Sebastian Krantz...


Good life

Kom hem för en stund sen. Först skolan sen direkt efter drog jag och Alex till trafikskolan och skrev in oss. Så snart så ska vi börja läsa teorin. Skönt att ha tagit steget och skrivit in sig, det blir nog roligare om man är två sen också... Det är ju bara oktober, november.... mars, 6 månader kvar tills jag fyller 18 ;)

Nu ska jag skriva klart min platsansökan som vi håller på med i svenskan, lika bara o blir klar med den :D

Ciao!

“Good friends are like stars.... You don't always see them, but you know they are always there”

Sitter här, sent som vanligt (hahaha att jag aldrig kan lära mig och sova tidigt). Mitt humör kanske går upp o ner, men de är ju tillåtet, i alla fall på min blogg.
Som sagt sitter här och läser en fin kommentar och blir ännu en gång påminnd om hur fina vänner jag har (du som skrev kommentaren, ta åt dig extra mycket). Jag vet att jag "sållar" mina vänner. Men jag har blivit så lurad, mer än en gång för mycket. När det händer vet man inte vart man ska ta vägen. (Inget speciellt har hänt just nu för tillfället, känner bara för att få skriva de här). Jag fattar inte själv att jag kan ha tagit all skit, men får väl säga som Blondinbella att man växer som människa av sånt. 

Är grymt tacksam över mina lovley friendzz.


Did I say that I love words?













Nyttigt

Ena stunden tittar man på sig själv och bestämmer sig för att ändra på sig, ni vet, inte äta så mycket skit (chips, godis, cola ja sånt där som är så gott). Man bestämmer sig för att nu j*vlar ska jag klara det här, träna, förbättra konditionen, bli lite mer nöjd med sig själv. Man har viljan och till och med kompisar som är med o peppar en, och som dessutom hänkar med och tränar. 
Jo, vad händer, blir man förkyld och får feber. Förkyldningen sitter i kroppen i en vecka ungefär. Tältar ute i skogen i 5 grader. Förkyldningen blir allt annat än bättre. Lite feber och halsen svider. Ännu en vecka går och äntligen börjar man känna sig piggare. Finally kan man börja träna lite. Det skiter sig, ännu ett virus sprider sig i kroppen. Halsont och man nyser 24/7, mysigt. När halsontet börjar bli bättre kommer hostan. Efter ännu en veckan börjar JAG känna att förkyldningen börjar försvinna. Förstår ni nu hur mycket jag vill bli frisk?

Idag åt jag en mörk choklad från bröllopschokladen. Det var blåbär i och var så himlans GOD! Borde inte den vara ganska nyttig? Mörk choklad = nyttigt? Blåbär = nyttigt?


Save tonight

Matten var ju inte helt lätt.... Ligger i fas enligt planeringen i alla fall. Bra Ellan!
Ekvationer med nämnare är krångligt, tips: ge dig inte in på de om du inte är tvungen. 

NU IDOL yäääääs!

With you darlin' (matteboken)

Tar fram matteboken och ska försöka få nått vettigt gjort. Ska lyssna på Ne-Yo samtidgt, nice kombo!


You told me

Förkyldningen är äntligen något bättre... fast jag har börjat hosta lite istället... Måste fortsätta chilla helt enkelt.  

Ciao ♥


Utkast: Sept. 13, 2010

Skrev nyss med en av sveriges skönaste människor på facebook. Ja ni kan gissa vem...

Skrev lite men plötsligt var han tvungen och logga ut.. ja läs själva..



Haha som tur var höll datorn... kan tänka mig att  flera hundra skriver till honom när han är online på fb-chatten..






We are the worlds greatest

Igår kväll träffade jag äntligen min kära Lottie. Båda jätteförkylda, hesa och hostade. Vi fixade i stallet och sen åkte vidare till Emil (hästen som jag typ växt upp med hehe), tog in honom och de andra hästarna som står i det stallet. Åh det är så fint och mysigt där, ni skulle bara veta. Förövrigt så är Lasse (Lotties häst) halt fortfarande vilken inte är så kul. Så snart blir det kliniken igen.


Idag har jag varit en liten stund på Ikano med mamaaa. Köpte typ inget, eller jo ett par uggs till vintern! I år är det faktiskt min tur o ha ett par. Hahahaa typ några år efter alla andra. Men de skiter ja i, för de är så grymt sköna!! Så värst snygga är de inte heller… men kan ju ha o byta med också… ;)



De här har jag köpt, Din Sko 299:-

Har suttit och sett Mamma Mia filmen nu, borde gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon klockan 6.  Hoppas jag blir frisk den här veckan, annars blir det ett besök på vårdiiiis igen. Blir galen av att jag inte bara kan få vara frisk, mitt tålamod räcker inte till nu asso.
Nu går jag och förkyldningen och lägger oss. Natti natti ♥


Veckans...


Veckans katt :D


Veckans smygfoto


Veckans spindelnät


Veckans snyggaste classmatezzz ;)


Veckans svenska lektion (alex referat)


Veckans asgarv!! Alex hade nycklarna och en hårnål med sig till skolan i sin lite för stora väska (för stor för ett par nycklar och en hårnål iaf ;)) 


Veckans fixare!


Veckans hatt


Veckans näsa


Veckans mask #1


Veckans mask #2


Veckans enäggstvillingar :D


Veckans "jag kunde inte få på mej skorna, så jag  tog dom inte"


Veckans når inte ner till marken haha :)

Nä vad säger ni, ska nog sluta med veckans.. Eller så tar jag bara riktigt roliga bilder till veckans asså inte massa utan typ bara några bra.


Klassfest

Förkyldningen stoppade inte mej. I går åkte jag till Freja med fina classmates där vi åt o gjorde oss iordning innan vi skulle vidare till Frida där det var klassfest! Jag tycker det blev en lyckad kväll, eller hur?! Nästan alla var där i alla fall, synd att inte alla kom. Tog sen sista tåget hem med Mican och Alex, trötta och lite förkylda allihop, men glada :)



TACK klassen för en bra kväll! O speciellt tack till Frida. De här gör vi om va?! :D

Idag är jag däremot döö förkyld... så i helgen blir det chill :)

 


Fullt upp

Hinner knappt blogga. Men kan säga att jag är riktig förkyld (igen) vilket inte är så kul. Och nu ska jag göra iodning mig lite inför kvällen, tråkigt att det regnar (igen).

WOOOOHOOOO äntligen fredag!!


Avensjuk? Avundssjuk? Avendssjuk? Jealous?

Hur stavas det egentligen?

A ja ska inte va klagarn. Har ni hört den här låten?



Ser ni hur vita tänder han har eller?

Jag var på bra humör, inte nu längre

kult.

Helg

För det fösta; JONNA SLUTA INTE BLOGGA.

För det andra har jag haft en bra helg. Om ni undrade alltså :)
Känner att jag blivit lite friskare och jag har sovit massor. Ni skulle bara veta hur skönt det var att få sova i sin egen säng efter tältningen.
Vaknade typ vid 5 i morse av att jag drömde nått jättekonstigt. Var tvungen o gå upp o verkligen kolla så jag var hemma. HAHA knäppt.

I natt vill jag inte drömma nått. Oki?


BF läger 2-3/9-10

Igår kom vi hem från Limmernäs där alla ettor, tvåor och treor varit på läger. På bussresan dit skulle vi tydligen inte på läger utan hajk. Haha...  Mycket skratt påvägen dit tills vi blev avsläppta med bussen typ 5 km för att sen fortsätta gå hela vägen till Limmernäs. Lite jobbit väder, det var typ sol-kallt-sol-kallt hela tiden, men det regnade i alla fall inte! Hajken blev i alla fall lyckad tycker jag, trots att det var svinkallt att tälta (5 grader på natten!!!!).









Lite av allt vi gjorde där då :D



Friday im in love

Det var inte halsfluss jag hade, tur då! Har varit förkyld över en vecka, de är så himla jobbit. När jag mår bättre igen ska jag bli hurtbulle. Jag orkar inte göra någonting när jag är så här, blir trött och anfådd bara jag går en promenad. Illa. Åhh vad jag vill bli frisk, blir stressad av att vara sjuk.

Äntligen fredag, nu ska jag äta popcårn :)

Veckans...


Veckans HAJK!


Veckans biofilm


Veckans bloggläsare


Veckans promenad... som slutade så här ...


Veckans reklam


Veckans teaaaacher i hänga gubbe :)


Veckans pepp inför läger #1


Veckans pepp inför läger #2


Veckans sköningar :D




Vårdcentralen

Hemma från lägret, eller ja, det blev en HAJK! Haha ;) Lägger in lite bilder från hajken senare...

Jag mår inte alls bra, att tälta var inte bra i kylan för min förkyldning!! Har tid på vårdcentralen kl 14. Ska gå upp dit och kolla halsen.

Återkommer.

(Veckans måste jag ju lägga upp också!!)

Limmernäs

here we comeee!!

Åker på läger med barn & fritid ettorna och treorna. Vi ska ha kuuult! :D

Hejsvejs :)

"I rymden finns inga känslor"

den filmen såg jag och Mican igår. Bjöd henne på bio eftersom hon fyllde i måndags! Vi såg smygpremiären av den (den har premiär på fredag) och den var verkligen bra! Kolla här:



Dagen var sämst idag, försov mig i morse så jag stressade som en galning för att hinna med tåget. Jag hann med! Tack för att cykeln finns! Dagen fortsatte inte så bra, eller jag har varit på dåligt humör...

Ska åka till stallet snart och träffa Lottie, då blir ja på bättre humör. Sen hem o packa. I morgon åker hela BF på läger till Limmernäs. Det ska bli kul! Hoppas de inte regnar bara... för min klass ska tälta. Aja, de blir nog bra :)



RSS 2.0