Höstlovet är slut

Vart tog höstlovet vägen? Har jag haft lov? Nej det känns inte som de.
Lovet har verkligen varit jättebra föutom 2 saker (förkyldning & stygnen under läppen) men annars har det vart riktigt bra! Mikaela har verkligen förgyllt tillvaron, några jobbiga dagar har verkligen tack vare henne blivit bra.

(Miss)lyckade bilder ;)


Saknar henne, men snart ses vi igen, exakt 5 veckor kvar. Låter i o för sig sjukt långt kvar... och jo det kanske de är. Inhobbok Mikaela <3
/Ellan


Choose number 4 me as you see me...mihihi :) svara!
/Ellan

Fredagkväll

Mikaela och jag nördar framför idol, även att temat suger, Las Vegas liksom? Vi datanördar lite också och äter Ben&Jerrys, det är verkligen bra när man är förkyld. Jag har verkligen bivit jätteförkyld (Mican jag tror jag fått din förkyldning :P), men jag är inte förvånad för jag har ju lov och som jag alltid säger, jag bli alltid sjuk på loven.

Nu har alla idoler sjungit fast i kväll var nog Andreas Carlsson bäst. Kul o se han sjunga. Den låten han sjöng är ju riktigt bra när Katy Perry sjunger den! Ingen Kevin idag... på idol alltså eller jo dom snygga tavlorna i bakgrunden backstage, där sitter han ju och är glad. Jag vill ha den tavlan. Den som kan ge den till mig får nått mycket fint av mig.

fiiiin! :)
/Ellan


Dubbelhaka x 10?

Varit i stan med Mikaela idag och vid typ varje busshållsplats är sånna här fula affischer. Var bara tvungen o ta kort på den. Är den inte grymt rolig och ful?
Det gör verkligen skit ont att skratta (pga stygnen i munnen) så jag har inte kunnat skratta så mycket, eller jo en hel del endå faktsikt.

Hahaha dubbelhakOR...

Vi var både på Ikano och inne i stan. Mikaela fick se vart det var där Kevin tog upp mig på scenen. Minnen asså! På stan åt vi och sen köpte lite saker... Vi köpte bland annat presenter till Kevin :)
Jag köpte äntligen det fina armbandet från Guldfynd. Ni vet Rosabandet- armbanet, snyggt, snyggt, snyggt!

Vill ni veta en sak?
Jag har blivit förkyld och det är inte särskillt roligt.

I morron åker Mikaela hem... suck :( Men vi ses snart igen vilket jag är dö glad för! I kväll ska vi kolla idol. Vi saknar Kevin.
/Ellan


Bilder från idag


Mjau :)

Nu ser ni nya hårfärgen... ni som inte redan sett :)
Eller i verkligheten är det inte så rött... typ.

Ser ni min läpp eller :O? Det ser verkligen ut som jag snusar. it sucks.
Mikaela säger att jag är nya kissie, heller att jag är.

Nu ska vi titta på film :)
Ciao!
/Ellan

Hej hopp!

I går kom Mikaela till mig, äntligen :) Där emot har jag fortfarande jätteont i munnen så jag kan knappt skratta, fattar ni, man kan tro att det inte är jag fortfarande. Men snart borde de onda i munnen bli bättre så då blir jag som vanligt igen... haha :)
I går fick jag det här fina halsbandet av Mikaela, det har massa blingbling på sig!! TACK snälla du. Det är jättefin ju! <3 


Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, vi kommer på nått... snart.
Det är i alla fall kul att hon äntligen är här.
Mjau.
/Ellan


Tandläkare är dryga

Gick till tandläkaren i morse, kom i tid o allt, bra där. Fick komma in där och typ de första han frågar är typ "Är det något du undrar över?". Det konstiga var att jag var inte jättenervös faktiskt så ja ba "Nej de tror ja inte". Sen säger han "nu ska du få bedövning".
Först får jag nån salva som han lägger över tänderna, men sen kommer han med värsta sprutan! Asså jag trodde seriöst  att det inte fanns sånna på riktigt, men nu vet jag att det gör de. Han sprutade på samma ställen som han hade lagt salvan men sen tog han och sprutade i gommen! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, det gjorde så jäkla ont. En nål rakt i gommmen och han ser väl att ja typ blundar o börjar gråta så då säger han "ja det kan stickas lite grann", då blir man ju bara så arg typ, fast nu efter åt skrattar man åt de.
Efter sprutan kändes det som om hela munnen och överläppen svullnade upp. Jag belv helt bedövad fast jag kände endå va det gjorde. Jag kan verkligen säga att jag var rädd, det var skit läskigt. De tog fram nån sak som lät och sedan typ skar dom bort kött (vet inte vad det heter de jag tog bort, det är ju smart), det var ganska obehagligt men det kändes inte så mycket. Det kändes mer när dom tog bort något mellan tänderna, men det gick fort som tur var. Sen var det dags och sy. Jag hörde han tandläkaren och hon som hjälpte honom att de pratade om nått och ja kommer ihåg att ja mådde illa av de, jag önskade hade sluppit höra de.  Sen när han bröjade sy kände jag den långa tråden på kinden och det va så obehagligt, jag verkligen rös och skakade. Jag sa att det gjorde ont när han drog åt tråden och han ba "nej det kan inte göra ont, du har bedövnig". Varför så dryg liksom, han ville väl att ja skulle vara tyst eller nått.. Sen frågade jag om det var klart då sa han " Nej vi måste nog sy ett stygn till" Usch, asså det var så obehagligt!
Sen när all tre stygnen var på plats och han hade klippt av tråden så stoppade han in massa bommul som han sa att jag skulle bita på för att stoppa blodet. Men det gjorde så ont i tänderna. när jag bet ihop. Nu sitter jag hemma och det är fortfarande äckligt o svälja och det blöder hela tiden (jag hatar blod)! Har fått gå o spotta flera gånger och det är verkligen äckligt att spotta blod. Nu har det gått ca 2½ timma sen de sydde så man tycker att jag inte behöver ha bommul i munnen mer men ja måste ju liksom när det fortfarande blöder. Det bästa är att det äntligen är gjort och nu hoppas jag det kommer läka bra. Tandläkarn sa att om ungefär 2 veckor kommer det vara läkt. Jag hoppas verkligen att det är värt o göra detta, vi får se.


Mikaela messade mig förut, hon sitter på tåget just nu eller hon väl åkt i ca 40 minuter och är hos mig om 4 timmar. Hoppas resan går bra.
Nu måste jag dammsuga och sen göra iordnig mig lite.
Hoppas jag inte förblöder i dag, det vore ju inte great precis.
/Ellan

Tandläkarn i morron

Nervös inför tandläkaren i morron. Ska vara där redan 8.20 på morronen så jag måste gå upp tidigt. Det är ju ingen vanlig undersökning dom ska göra på mig utan de ska ju ta bort lite tandkött eller hur ja ska förklara. Det har med min glugg o göra i alla fall. De ska ta bort och sen sy igen :[ Inte bara för att jag hatar att gå till tandläkaren utan jag har aldrig i hela mitt liv sytt. Första och förhoppningsvis sista gången blir det i munnen... hjälp mej! Däremot vet jag många som har gjort de ja ska göra och de överlever ju så det kommer nog gå bra. Fast hata tandläkare och hata just den vårdcentralen jag ska till.
Tänk om de kommer se ut som om ja snusar, oh nooooo.

Skriver i morron så fort jag orkar.
Wish me L.
/Ellan

I morn, i morn, i morn!!!

 I morgon så här dags är Mikaela hos mig. Fatta att hon åker ca fem timmar för o träffa mig, inte bara de utan hon åker förbi Stockholm också. För en gång skull stannar hon inte där o möter mig där, nej för hon åker till Linköping och möter mig där och sen åker vi hem till mig. Jag har en present till henne också, men kan inte berätta vad det är för jag vet att hon läser. Mohahah, kanske att du får se i morron, om du är snäll ;)?

Fisk mjau :)

Nu måste ja hurry uppa, stallet here i come.
/Ellan

BDB eller FB?

Okej, vilket äre jag hatar nu då? JO Bilddagboken!! Jag har försökt att ta bort bina bilder därifrån men det går inte. Klickar jag på TA BORT så dampar hela sidan. Tur att Mikaela kommer till mig så kanske hon kan hjälpa mig. Såg förresten att Facebook har uppdaterat sig och blivit nyare, men what happend? Det suger ju, varför ska jag veta om den och den har 3 nya vänner som har skrivit i deras logg. Nej Facebook, jag som precis hade lärt mig det...
Jag vill endå inte ta bort hela min bilddagbok eftersom jag har många kompisar som har det och laddar upp mycket bilder, men jag vill ta bort mina bilder. Bilddagboken är grymt seg också, därför jag hatar de. Så congratz Emma och Mican, ni svarade rätt :)<3

Ni vinner den här bilden + länkning, stort va? ;D 

Älska bilden :D Kolla bloggarna:
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN
EMMA       MICAN

/Ellan :)

Inte som förut

Det är måndag och jag har inte sett idol som var i fredags. Jag som älskar idol. Fast det här året, ja vet inte vad det är men det var Kevin som gjorde idol till idol. Han är liksom mr idol som Andreas Carlsson sa. Och som Desmond Child sa när han besökte idol på rocktemat "Kevin is a star, every time he's open his mouth he belives everythings he sing. He feeling what he singing. I just think he is make it really big". Efter Kevin hade sjungit Living on a prayer och när Desmond satt i juryn sa han "That was incredible, I'm sorry this contest is over, this is over. That was fantastic! I'm very proud of you! Oh my god everything about it was great, thank you!!". Jag kommer aldrig glömma de, det var så himla bra. Men i alla fall så tycker ja vissa av de "nya" idolerna är bra, men ni fattar. I mina ögon och öron slår ingen Kevin.

I morgon skriver jag om "tävlingen". NU -> IDOL.
/Ellan


Som Emma brukar säga...

"Vet ni vad ja drömde i natt eller?!"
Jag drömde värsta roliga drömmen, men varför blir man väckt när man drömmer som bäst? Jag vill verkligen veta det. Asså drömmen var jättebra, jag önskade verkligen att jag var där och att drömmen var sann! Nu måste jag dra till stallet :) Träligt att inte få veta vad ja drömde va?
/Ellan

Första dagen

Japp, första dagen på höstlovet. I love it!


Idag för exakt en månad sen var jag och Mikaela på Göta Lejon, på premiären av HSM och om exakt två dagar kommer hon hit!
Jag måste städa NU, hurry up. ;)

Förresten lyssna inte på den här låten, den fastnar på hjärnan.

/Ellan

Tävling

Okej, första tävlingen på min blogg. Det går ut på att gissa vilken av Bilddagboken eller Facebook som jag hatar. Så here we go, skriv en kommentar vilken Du tror ja hatar, eller kanske inte hatar men som ja inte gillar i alla fall.Priset är hemligt ;)
Tävlingen avslutas i morgon (måndag) kväll.
/Ellan

Nya slingor!


Inte bästa bilden för att visa nya hårfärgen kanske...
/Ellan

Blog awards 2009

Sitter och kollar på blow awards nu på tv400 som var i sthlm förra veckan. Foki blev åretsblogg, helt rätt tycker jag! Go Foki! :D


/Ellan


Det blir nog ett bra år nästa år också....

M: Massa att berätta!! :D
E: Massa nytt?!?! :D
M: Nej typ en grej som aaah dö bra! :D
M: Sen en jättegullig grej :'*
M: Asså ja måste ringa dig jag får damp
M: Du kommer dö av glädje!
E: ring nu! :D

Jag missade ju igår när Kevin var med i Förkväll (men har sett programmet nu). Kevin sjöng singstar o vann, inte ett dugg förvånad... han är ju grym på att sjunga. Men i alla fall i programmet berättade han att High School Musical ska på turné i början av nästa år.

Mikaela ringde mig sen och hon berättade, asså jag ville bara skrika, jag blev ju vekrligen dö glad! Idag stod det i tidningen i morse också... De här kommer blir kul!


/Ellan


Grattis Cicci!

Idag fyller Cicci år! Grattis till dig vännen <3

Tack för igår Cicci, Mican, Alex, Jonna och Lollo :) Åkte in till stan med alla utan Lollo efter skolan, vi åt och hjälpte Cicci hitta kläder till en fest idag, jag köpte hårfärg! Hoppas jag kan färga slingor i morgon om Lottie har tid.

Efter stan åkte vi hem till Cicci för o fira henne med tårta o singstar. Fast hon fyller idag, hoppas du får en bra dag Cicci! Senare gick vi hem till Jonna en stund :)

Idag är jag trött fast endå pigg för jag vet att jag äntligen har en veckas höstlov framför mig! WOHOOOOO :D

/Ellan

Oh my g.o.d

Wohooo! Kevin bloggade för en stund sen om fansiten som jag och Marielle har. Han skrev i våran gästbok så här:

"HEJ MARIELLE OCH ELLINOR TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR SÅ FIN WEBSIDA. I LOVE IT DET ÄR SÅ PROFFSIGT GJORT . Jag uppskattar så mycket att ni tar ert tid för att göra det här. big hug to both and all Kevin
Skrivet av Kevin Borg den 22 Oktober 2009 20:01"

Mjaaaaau säger jag bara ;D Nu är jag glaaaaaaaad :) Man vill ju bara ge han är stor kram! Nästa gång jag ska träffa honom ska han få en kladdkaka, dä ni ;D
/Ellan

Let it rain

No new news today. Måste rensa hjärnan så svenska provet kan få plats i hjärnan tills i morron när jag ska skriva det. Okej nu ska vi se.. Positiv, komparativ, superlativ... bra, bättre, bäst! Så där nu kan ja :)Förresten i morse när jag satt i bussen och vi åkte förbi station i Mjölby står det en jättelååång limmo där. Ja ba det måste va Johan Palm där (sa ja till Alex). Hon ba; Jaaa.. Sen när vi precis åker förbi så är buss fönstret dö skitigt så man ser liksom inte ut. Lite dåligt där. Men sen när ja träffa Mican på morronen hade hon också sett den och det stod tydligen bli modell för en dag eller nått på den..
En sak till när ja endå snackar om Johan... Flera i min klass har sett honom ute endel nu, senast igår med gitarren på ryggen. Varför ser aldrig jag honom? Jag går ju typ genom hela mjölby varje dag. Fast okej inte precis där han bor så det kanske förklarar en del.

Nu tillbax till svenska provet... infinitiv, imperfekt, supinum..
/Ellan


That crazy chick don't know who she's messin' with

Ont i huvudet och halsen, och lite lagom förskyld. Jag är jättetrött efter i går... eller jag känner mig rent ut sagt as trött varje dag. Jag behöver verkligen höstlovet som kommer nu nästa vecka. Känner däremot att det kan bli det bästa höstlovet på ja vet inte hur länge. Mina minnen av höstlovet är typ att vara sjuk... precis som julloven. Lärarna fattar inte och tjatar bara på en i skolan, man blir trött. Vissa skiter i hur lektionerna på schemat är utan drar över tiden som vi sen aldrig får igen endå... Däremot är lärarnas raster dö viktiga, men elvernas då?! Asså man kan inte sitta 80 minuter och ha engelska eller matte och va dö koncentrerad hela tiden och prestera bra, no way. Lärarna tjatar hela tiden på alla privare och resurs till hela klassen, nått som jag stör mig på, man får bara dåligt självförtroende och man blir osäker, jag bli irriterad och försöker skita i det men det går inte när man hör de varje dag. Och nej jag har inte sagt att gymnasiet skulle vara lätt, men vi är väl fortfarande bara människor eller? I deras ögon är vi elever slavar som klarar hur mycket som helst.  Lärarna har rätt i de dom säger att vi har valt gymnasiet själva, men ja stör mig på allt som ska vara omständigt.


Freja livar uppstämningen i klassrummet, I like! Idag kom nån studievägledare till klassen, det var segt fast det blev roligt sen. Jag hade photo shoot på henne då hahah ;D
Bara hon inte blir arg nu... Men i morron åker hon till Teneriffa ful ungen.

Freja va lite gangster idag...

Lite närsynt också(heter de så?)   xD

Mican & Cicci :)                             Ledighetslapp till den 11/12, woho!

Freja buuuus.

Nu ska ja lägga mig i sängen framför tvn och läsa igenom svenskan till provet på fredag.
Ciao :)
/Ellan

Plugg och teater

Kom hem för en stund sen. Alla klasser på BF och OP har vart på teater i kväll. Kan väl säga att det var kanske inte det bästa. Teatern hette Om flickor kunde döda. Man fattade inte så mycket och det gick verkligen att tolka på olika sätt... Jag tyckte den var tragiskt och lite äcklig. Nej, jag fattade inte vad den handlade om.

Cicci hängde med hem efter skolan. Vi satt och pluggade o lyssna på musik. TACK Cicci för att du hänkade på idag för annars skulle jag inte pluggat nått. Som Hanan sa till mig innan teatern... "du får låna Cicci varje dag så du kan plugga", hahah ;D Tack vare Cicci slipper jag plugga engelska på höstlovet, wohoooo!Jag vill ha tips på nån bra låt :) Min iPod skriker efter fler låtar!
/Ellan

Ser ni klockan!?

Jaa -.- 23.42

Jag är äntligen klar med äckliga skoluppgifterna :)
Nu hoppas jag bara att ja inte försover mig i morron... Jag kommer aldrig orka gå upp 05.45.

Bloggar om nått kul i morron.
Godnatt (L)


Kan inte svara!

Mina gratis SMS är slut på mobilen, därför jag inte kan svara! Kanske hinner fixa nya i kväll annars i morron... Då vet ni.

Jag pluggar, det är stressigt och tråkigt. Jag har inte köpt någon ny rouge än, det är också rätt tråkigt. Antecknar ni? ;)

/PluggarN


Slutar snart...

Sitter här brevid Mican Tickan och har datakunskap. Är tillbax till skolan efter 3 veckor, både roligt och segt typ. Fick reda på idag att alla på BF och OP ska på teater i morron efter skolan. Kommer inte ihåg va den heter, men den är säkert dålig. Dit vi ska o se den har vi vart förut och de teaterföreställningarna har inte varit super kul så vi får väl se.

Nu slutar jag snart! :):):):)

Later
/Ellan

Biljett bokad!

Det gick bra att vara barnvakt idag, Julia är för härlig! När hon kom till mig testade hon typ alla halsband som jag har på mitt smyckesträd, sen lekparken.... Men de roligaste var nog när vi skulle baka chokladbollar. Lite havregryn här o där, men de var bara kul. "Ellan nu får jag väl slicka på händerna?" sa hon när vi hade rullat alla chokladbollar. Så söt asså... 4 år liksom.


För några timmar sen bokade jag biljett till Stockholm <3 Ska träffa Mikaela där så vi ska vara där typ hela dagen. Vi ska kolla på HSM ännu en gång och lite annat kul! Eller det spelar nog ingen rolll vad vi hittar på... vi har kul endå :)

Skola i morron... både roligt o tråkigt. Jag längtar mest till höstlovet nu faktiskt, men det är inte långt kvar.
Godnatt.


Buss biljetterna ;D


Barnvakt

Sitter här och väntar på att Julia ska komma :) Ska vara barnvakt åt henne, fint väder så det blir nog lekparken som står först på listan!

Aaaaaahhh i kväll ska jag och Mikaela boka tåg/buss till huvudstaden <3 Fan vad jag har tjatat och nu jäklar blir de äntligen av, jag är glad som en fisk, blubb blubb! :)
/Ellan


Klart!

Nå vad tycks? Lite förändring i alla fall :)
Nu får vi se hur länge det får se ut så här. Har bytt ofta förut eftersom jag adrig blir nöjd.. :P

I går var det förresten 3 månader sen Cinderella med Kevin och ni andra muppar <3 :)


Minnen...
/Ellan

Gjorde ett idol-test...Hahah ;D
/Ellan

Even if the sky is falling downI morron blire ny design tror ja :)
Godnatt!

Kevin the star

Katrin Zytomierska is talking....
"Kevin har blivit en riktig superstar och det gillar man! Det finns nämligen en anledning till att jag och jihde delar loge idag. Kevin krävde en egen. Bra jobbat kevin!"


Bild lånad av Katrin.

Katrin har helt rätt i de hon skriver idag :)

Tyckte förresten att det var bra att Camilla åkte ut från idol i kväll. Erika var riktigt bra i kväll tycker ja även Rabih, han verkar lite cool faktiskt.
/Ellan

Jag smälter...No word to say.
/Ellan

Så jävla bra!

Kevin och Jordin, grymt bra! Kan inte förklara hur jäkla bra Kevin är. Det går liksom inte.

Bra låt och bra artister. Kevin är snygg också.

PUSS!

APU:n är slut

Idag var sista praodagen det var rätt sorligt faktiskt, eller mer vemodigt liksom. Asså barnen på dagiset förstod nog att det var min sista dag för det var kramkalas som gällde, så söta! Min handledare har verkligen varit så himla bra. Igår bakade jag två kladdkakor som jag bjöd all personal på, så klart mycket uppskattat. Fast det beror också på att jag är grym på att baka kladdkakor ;)

Sen idag när jag satt vid bordet vid mellanmålet på dagis och hjälpte ett barn o bre en macka kommer ett annat barn och typ knackar mig på ryggen. Och när jag vänder mig om står barnet och min handledare med ett paket och ett kort i handen. Asså jag blev jätteglad, asså så snällt av dom.
På kortet stod de: "Ett stort TACK för de här veckorna. Du har varit en riktig pärla så vi kommer sakna dig! Kram från Draken/Riddaren"  I paketet var det en Nobless, muuuums!
Det trodde jag verkligen inte, men jag har verkligen trivs och det har väl syns antar ja :) Fick också jättefina omdömmen :)

Next week, kingshigh again.
/Ellan

Let go

Var hemma från praon idag, lite skönt faktiskt. I stället var jag hemma hos Mican och rå pluggade tyska, gick oväntat bra faktiskt! :)

Jag blir SÅ trött på folk som tror att man inte har nått o göra typ. Eller rättare sagt de som inte fattar hur mycket tid det tar med saker... Okej att jag inte är snabbaste personen, men endå liksom. Jag vill bara ha en dag när jag bara kan göra vad jag vill och vila ut, ge mig en sån dag snälla!
Eller är det bara så att jag tar åt mig alldeles för mkt? Fast i o för sig tar jag åt mig mer av när någon skriver/säger snälla saker än när någon skriver dumma saker liksom, självklart beror det ju på vem det är också. Tack för alla gulliga sms av alla söta människor förresten<3

Lyssna på den här låten, fiiiiin :)/Ellan

Ny ny ny!Ny reklamfilm med Kevin :) Jag kan sitta och titta på kanal 5 bara för att se Kevin på reklamen, normalt? - nej :)
Jag ska åka och kolla på HSM i Sthlm en gång till, wihiiii!
/Ellan

Måste se filmen

Jag har inte sett Kenny starfighter filmen, men måste göra de för den verkar ju as rolig! :)

Kollar bara de här klippet..."prova hundsim, vov vov..." xDI morron ska jag inte till APU:n är hemma och pluggar med Mican tickan :) Hoppas jag kan få lite sovmorron, annars händer nog inte så mycket... Fast det är skönt, jag behöver höstlov NU!

/Ellan

I used to rule the world

Eller rubriken stämmer ju inte.

Det går inte fixa bloggen, headern blir cp dålig så jag fortsätter i morron.Hahaha, kolla de här klippet med Björn... hahaha :'D/Ellan

"Klädkaka"

Sörigt! Mamma har gjort kladdkaka och hon kan verkligen inte de... den blir som gummi.. fattar liksom inte hur hon lyckas. Fast det jag stör mig mest på är att hon inte föjler något recept när hon bakar kladdkakor. Bara för att hon är kock betyder det ju inte att hon är proffs kladdkakor. Nej nej för jag är proffset på de.

Jag vet nån mer som gillar kladdkaka.... men myyyyyyckkkke socker i grädden ska de va xD
Ellan Bellan Pling Plong

Haha Mican och hennes ursnygga smeknamn på mej :)

Såg att duktiga Mican har bloggat, nu är jag stolt över dig Karlsson! Titta här vad gullig hon är...


Syns det inte va de står kolla här.

Tack söta Micaéla Karlsson, jag kan skriva om dig någon dag :) Det roliga är att de där punkterna som hon skrivit om mig stämmer mycket bra, särskillt de där med Kevinsjukan och Sthlm. Och Mican visst tycker du Kevin är grym!? (a)

Nu ska jag fixa bloggdesignen.
Addiju!

Stallet nu

jag bloggar sen :)


Jag behöver en ny rouge

Efter lunch idag satt jag vid dagisets dator och skulle blogga men det kom massa folk till de rummet jag satt i så jag kunde typ inte skriva klart, vet inte riktigt va de skulle sagt liksom. :P

I morse när jag stod o sminkade mig tappade jag min rouge på golvet, fuck rent ut sagt. Asså den var värsta bra så det va inte så kul. Självklart gick den ju sönder och hälften ramlade ut på golvet... men de bitar som låg kvar i asken spara jag. Jag vet inte vart jag har köpt den heller och det gör de inte bättre. Rimmel London är märket så får väl leta efter de :)

Jag hade lite tur idag också. Åkte till stallet efter praon och följde med Lottie till sin dressyrtränare. Åh, jag hade värsta tur!! När vi kom dit fick jag rida en d-ponny som gått SM i dressyr och hoppning, men som nu är betäckt. Asså vilken häst, så himla kul o rida en häst som kan och är utbildad! Så i morron har jag nog lite träningsvärk...

Nej har inte tid o sitta här måste sova... ska upp vid kvart i fem.

Lyssna på en bra låt:
Spotify      Youtube


I morron drar ja in till Mjölby och träffar Hanan efter praon, saknat henne! :)
/E


Bloggen är ful

Skulle fixat bloggen idag men hann inte... kanske hinner i morron för nu ser den cp ut :) Bara så ni vet är jag medveten om de liksom.

Har inte hänt så mycket här idag. Sovmorron hade jag i alla fall.. Eller jag åkte till stallet vid halv åtta och släppte ut hästarna sen åkte ja hem och sov och sov och sov typ :) Asså sova är underbart, att bara få ligga kvar i sängen o kolla på tv utan att vara stressad när man vaknat, det är lyx.
I morron är det Apu alltså dagiset (ett av alla sjuttioelva dagis) här i Mantorp som gäller, lång dag 8.45-16.45 men det går nog bra.

Jonna fyller ju år idag, GRATTIS JONNUUUS! :)

Det tog jättelång tid o skriva det här haha nu vet ni det också, massa onödigt och inte alls intressant egentligen.
Lite bloggtorka typ.

En bra låt! Lyssna :)Godnatt :)

Jag har många drömmar jag vill uppfylla

Var inne i stan och klippte mig på Hairstudio Unique hos Jannie idag. Hon är duktig och det coola är att jag blir alltid nöjd, precis som de ska vara. Jag har faktiskt sparat mitt hår ganska mycket och ska fortsätta med de så hon klippte slitna toppar och klippte upp håret de som hade växt ut bara. Alltså ingen större skillnad, men jag är nöjd. Nu ska jag bara köpa slingfärg någon dag sen färga!
Det är kul o gå till Jannie för hon är inte bara en duktig frisör utan hon har alltid nått nytt o kul o berätta, skvaller o sånt som jag gillar ;)
Tänkte jag kunde dela med mig av lite idolneeeeard skvaller...
Jannie känner/ är kompis med Robin Bengtsson. De skulle ut och festa i kväll i stan :) Jag tycker de kan festa här nån mer gång och sen kan dom bjuda Kevin, lätt att jag ska dit då. muhaha :) Inte för att jag kommer in, men det är no problemos, jag vill ju bara träffa Kevin. Jag kan ju bara drömma... Haha.


Var inne på guldfynd idag också, skulle köpa de där fina rosa armbandet (från bröstcancerfonden) men det var tydligen slut i alla affärer nu!? Hon i affären sa att de kanske kommer ta ett tag innan de kommer nya... Jag hoppas verkligen de kommer fler, de är ju jättefina!


Nu ska jag drömma, inga mardrömmar helst..
Godnatt!


Pssst! Emma nu när du ska bli frisör kommer du ha massa roligt skvaller om jag kommer och klipper mig hos dig då? (a)

Nej

Vet ni hur svårt jag tycker det är att säga nej?! Jag gillar inte att säga nej och ja brukar inte göra de så ofta heller.. Men nu ska jag börja säga nej. Inte för att jag ska bli elak typ utan för att jag ska bli mer ärlig, bra va!?
Asså man gör för mycket saker som man egentligen inte ville eller i alla fall kunde gjort på ett annat sätt. Har en kompis som verkligen pratat med mig nu som säger att du (alltså jag) måste våga säga säga ifrån mer och bestämma själv, att tro på sig själv och att ingen ska strya ditt liv, utnyttja framför allt. Jag håller med henne.

Så ni får inte bli förvånade om jag säger nej någon dag... Jag menar inte de för att jag är elak.. Man kan ju faktiskt säga nej på ett snällt sätt, eller hur :)


Host host

I morron åker ja in till stan, ska klippa mig! :)
Min fot har somnat och det gör jag med typ nu.

Hanan la upp en bild på bdb på Darin eftersom han va med i idol i kväll.. Jag kommenterar.
MEN LÄS NERIFRÅN!
Hon snackar bara massa ;)

Godnatt jag har ont i huvudet, hatar't. 

HärmapaJag ska blogga nu, jag har gjort Emma besviken. Det vill man inte kan ja lova. Jag ska blogg kort precis som hon :)

Det händer mycker roliga saker på dagiset. En sak som jag skrattar åt varje dag när vi ska äta lunch kan vara det här: "Fröken... fröken Ellinor, kan du dela?"

hahah fröken Ellinor... så söta barn är :) De menar asså att jag ska dela maten... skära i mindre bitar... typ mosa maten. Dagiset har god mat tillskillnad från äckel skolan.

Godnatt, jag bloggar i morron.

Armband från cocoo.se

Snygga och enkla :)Höst = mysigt!

Skulle åkt in till stan med Mican idag men blev inte så :/ Har i stället bara vart hemma nu efter apun och tagit de lugnt och städat lite.. tråkigt men jag är rätt trött så jag är inte så effektiv ;)Jag har glömt hur fint de kan vara på hösten.  Det är mysigt fast det är synd att de ska vara så himla mörkt på mornarna och kvällarna. I morse när jag cyklade till dagiset var det jättevarmt ute tillskillnad från andra dagar, var tvungen och ringa Mikaela (som bor 50 mil i från mig) och prata en stund, hon va ute och tog en morron promenad, snacka om att jag blev avis... Ville liksom inte vara inne när det va så fint väder. Däremot när jag cyklade hem från dagiset nu på eftermiddan var det ju storm, helt slut när jag kom hem :P


Nu ska jag och mamma åka till City gross och handla lite. Måste nog köpa lite godis det är ju faktiskt onsdag ;D

Fler bilder...

Från i lördags :) Löshår här, inte mitt riktiga asså... men ska nog klippa mig snart och ja har tänk o färga lite snart igen.. men får se.


I morron slutar jag 2, då ska ja hem o sova tror ja :) Barnen på förskolan är roliga men krävande, men så är de ju. Min handledare är himla snäll, verkligen bra är hon!

En bra låt måste jag lägga upp idag./Ellan

Älska brev!

Fick ett fan brev idag ;) Haha nej nu skojjar ja...

Asså jag skrek när jag såg vad som var i postlådan idag, fast jag väntade med att skrika tills ja kom in... annars hade nog typ alla undrat om ja var helt frisk :)

I brevet låg i alla fall 2 kort, 1 armband och en söt lapp.TACK MIKAELA för brevet och innehållet <3
/Ellan

Designbyjesscia.blogg.se

Jag deltar i en utlottning om en design hos designbyjessica.blogg.se

Hon gör super-duper fina designer, ni borde verkligen kolla in hennes blogg.

/Ellan


Muppar at Jonnas place

Var hos Jonna med Alex, Mican och Freja i går kväll! :) Hahah, damp säger jag bara. Lägger upp några bilder från kvällen. Tack alla <3Vi :D


Mican tickan och Ellan bellan <3


Jonnuuuus :D


Jag & Alex...


Freja cremefreschar ;)

Jonna färgade håret också, himla snyggt! Sen hade hon köpt fint löshår som Alex satte fast på henne.. Sen hade Alex med sig sitt gamal lös hår... Jag testade, kolla får ni se hur de blev :)


Nästan min hårfärg...typ.
/Ellan

Tack höreni!

Nu vet jag vart jag ska köpa armbandet! Grejhöjta :D

/Ellan

Jag äter bilar

Nej det är ju inte bilar i den här påsen, det är rattar. Haha :)
Köpte man den här påsen stöder man också bröstcancerfonden, bra gjort av mig!Förresten det finns jättefina rosa bandet armband som man kan köpa för bröstcanserfonden, ett sånt vill jag ha men jag vet inte vart man kan köpa de. Någon som vet?

Later.
/Ellan

RSS 2.0